Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Не е баш така, никой не те кара да ги ползваш в този ред, а и не е задължително всичките. Аз от тези купони ползвах само,15/40 и 45/130 май беше, че даваха най-голямата процентна отстъпка. Просто си пълниш кошницата и като се достигне сумата се "включва" съответния купон.

# 136
И аз само 15/40 ползвах от колелото. Другите не, но и това ми е достатъчно.
Тези кредити за връщане на 30% са много изгодни. За такива като мен, които не поръчват за големи суми са много добра оферта. Simple Smile

# 137
И тези ваучери май имат къс срок - 48 часа.

# 138
Здравейте!
Направих поръчка, като в приложението на сайта ми пише за митницата : с тикче - проверени от митница и със зелена точка - освободен от митницата.
Днес в 3 през нощта съм получила смс от странен номер с текст буквално "[UPS] Za vashiya paket se prilagat mitnicheski taksi BG..... Za da produljite protsesa na dostavka, posetete ......"
Дали има възможност да е измама, защото в линка следва инструкции да се заплати 1,99$?

# 139
Измама е.

# 140
  • София
Това вече не помня колко пъти го писахме, отделно и на сайта на Тему го пише... Измама е.
Поне няколко страници назад да се прочетат евентуално...

# 141
  • София
Ако принципно си смятал да пазаруваш за 180лв. и до 48 часа за още 40 - вероятно е изгодно. Ако си изсмукваш от пръстите какво да сложиш в количката, за да спечелиш някакво намаление - тогава няма смисъл.
Моето разбиране е такова и затова си слагам нещата в количката и чакам евентуално намаление (и без това листата от която избираш при отстъпка се базира на търсенията ти и избора преди това). Като почакам 2 дни изведнъж си давам сметка, че от половината неща, които съм планувала да взема, нямам никаква нужда.
Голяма част от маркетинговата им стратегия се базира на елемента на "спешност". Побързай! Останаха още само 3, намалението е само 24 часа, времето ти за отстъпка е само 1 час ...

Някой беше питал за завеси? Дали качеството е като на тези в Джъмбо? Колебая тука на едни. Пуснаха ми 50% намаление (много добра цена) обаче само за 1бр. Е аз с половин закрит прозорец ли да стоя? Затова сега си сложих в количката други, които вървят 2 бр. в комплект и ще ги чакам тях да видя.

# 142
Благодаря! Добре, че сутринта рано не се подведох на сънена глава.

# 143
  • софия
Някой беше питал за завеси? Дали качеството е като на тези в Джъмбо? Колебая тука на едни. Пуснаха ми 50% намаление (много добра цена) обаче само за 1бр. Е аз с половин закрит прозорец ли да стоя? Затова сега си сложих в количката други, които вървят 2 бр. в комплект и ще ги чакам тях да видя.
Преди 2 месеца поръчах от али. Много съм доволна - цената беше по-ниска, направиха ги по мой размер, отлична комуникация с продавача.
Не бих се занимавала да поръчвам от Тему.
Ако купувам готови, купувам от jysk - при намаление са на страхотни цени, скъсяват се с подлепваща лента.

# 144
Всичките купони, неведнъж е писано, можете да си ги възстановите с два реда в чата. Моля, възстановете ми неизползваните купони. Това може да стане в рамките на 3 месеца от датата, на която сте ги получили.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 10:46 от evhen

# 145
  • Асеновград
Всичките купони, неведнъж е писано, можете да си ги възстановите с два реда в чата. Моля, възстановете ми неизползваните купони. Това може да стане в рамките на 3 месеца от датата, на която сте ги получили.
Така и аз за последен път отговарям за купоните, кой чел,чел.
Благодарение на evhen разбрах, че се възстановяват като изтекат и вече няколко пъти се възползвам.
Избирам си неща на намаление, слагам в кошницата и чакам, да видя дали ще ги намалят още, когато реша да плащам, ми намаля още цената със съответния ваучер за определена сума.
Пример

Тук съм ползвала купон за 30лв. отстъпка.
На 4 артикула , които на редовна цена са между 40-50 лв. така намалени, веднъж на промо и после с купон, средна цена идва под 8 лв.
За мен ползването на ваучер си струва като промо.
Когато ми излезе колелото ровя и поръчвам два артикула на най ниска цена от предложените които и така бих взела, и си осигурявам купони за следващи пазарувания.
И  преди съм писала, че разделям поръчките напасвайки суми, за да е оптимално намалението с купона, примерно използвани два в две поръчки една след друга.
Затова по напред писах ,че офертите са индивидуални, всеки си преценя кое и как му е изгодно на него.

# 146
Ааа, добра си, 46 стотинки си им отпуснала само🤣 Няма да показвам мой скрийн шот, че нещо много съм се отпуснала, 106 лева сметка за купон от 50.

# 147
  • StZ
Трябваха ми някакви дребни неща и харесах някаква рокля.
Стоя в количката десетина дни и ми я предлага с намаление няколко пъти от около 40 лв на 32 лв
Е! днес не устоях на цена 13,79 - та ще видим какво ще пристигне Simple Smile

# 148
  • Асеновград
Ааа, добра си, 46 стотинки си им отпуснала само🤣 Няма да показвам мой скрийн шот, че нещо много съм се отпуснала, 106 лева сметка за купон от 50.
Това го снимах само като пример. Преди това доста се набълбуквах Smile това колело месеци го прескачах докато не писа ти как работи Smile ама сега като има намаления и купони съм като луд с картечница. Решила съм да не вкарвам пари в картата с която плащам, та да не ме изкушава.
Лошото е, че малкия все рови и непрекъснато нещо харесва.
За плащане ползвам TBI няма месечни такси, и си я ползвам само за онлайн пазаруване, там пари почти не държа.

# 149
Това го снимах само като пример. Преди това доста се набълбуквах Smile това колело месеци го прескачах докато не писа ти как работи Smile ама сега като има намаления и купони съм като луд с картечница. Решила съм да не вкарвам пари в картата с която плащам, та да не ме изкушава.
Лошото е, че малкия все рови и непрекъснато нещо харесва.
За плащане ползвам TBI няма месечни такси, и си я ползвам само за онлайн пазаруване, там пари почти не държа.
Подозирам, че имаш магазин и зареждаш за него, иначе не знам къде държиш толкова много неща Joy
Аз пазаря дребни неща за дребни суми, то ме остана вече какво да не съм поръчавала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт