Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 337
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Това как да го тълкувам?

Тему го зарязах че не можах да му стана фен, но виж дали можеш да смениш езика на английски и съответно на него какво пише, че техните преводи някой път са едни... ум да ти зайде Grinning Може и малко по-ясно да стане.

# 226
Ето го на английски

# 227
  • София
Аз пък го разбирам, че ако по някаква причина върнете артикула и ви възстановят цялата сума, се прилага 90 дневна забрана за участие. Не съм имала такива оферти. Колело се появи в профила на мъжа ми веднъж, но не го въртяхме.

# 228
  • Pazardjik
Точно това е  , но при мен офертата се появи на ням и седмица след като се отказах от първата поръчката за връщане на кретит

# 229
Моят мъж ми купи ел.велосипед. Писаха си, преговаряха, най-сетне се случи. И понеже търговецът Виктория ли, как беше - не помня, продължи диалога заинтересовано, мъжът ми написа добър отзив и прати снимки на колелото, паркирано на буната, на фона на морето. Това през юни.
Тази сутрин ровичка пак и си вижда снимката при друг търговец, с име: купувач и хвалебствени слова, които не са негови. Краднали снимката, защото е готина. Съчиняват си сами рейтингите.

# 230
Здравейте, някой поръчвал ли е калъф/ покривало за кухненски ъгъл? Доволни ли сте?

# 231
  • Асеновград
Днес пристигат със Спиди

# 232
Уж всеки ден отварям, а сега гледам това

Мога ли да ги искам някак си, или са изгорели?

# 233
Може да си ги отваряла, но да не си си ги взела. Не знам дали може да ти ги възстановят.

# 234
Аз днес ще взема тези неща
Раница за каката за училище, тази ще е резервната, че другата стои в класната стая с учебниците, а тази ще я носи всеки ден.
Микрофони с колонка, но ще им ги дам по-натам, че сега са наказани Simple Smile И разни брошки за мен Simple Smile Всичко беше намалено с 20% от тези цени , че имах купон за забавен статус на пратка

# 235
Аз днес ще взема тези неща
Раница за каката за училище, тази ще е резервната, че другата стои в класната стая с учебниците, а тази ще я носи всеки ден.
Микрофони с колонка, но ще им ги дам по-натам, че сега са наказани Simple Smile И разни брошки за мен Simple Smile Всичко беше намалено с 20% от тези цени , че имах купон за забавен статус на пратка

Ами като носи втора раница, там къде ще стои? Ако няма шкаф, където стоят учебниците, а се налага да са в раницата, то първата раница значи е до чина. Втората къде ще стои?

# 236
Имат шкафчета, но правят ремонт на училището и не можеха да ги ползват. Иначе всичко е е наблъскано до чина, на стола закачат и така. Но основно там им стоят учебниците, които са около 30 кг с всички учебни тетрадки, помагала и т.н . Вкъщи си взима само това, което й трябва , ако има да учи по разказвателните предмети. Останалата домашна я правят в занималнята.

# 237
  • Асеновград
Имат шкафчета, но правят ремонт на училището и не можеха да ги ползват. Иначе всичко е е наблъскано до чина, на стола закачат и така. Но основно там им стоят учебниците, които са около 30 кг с всички учебни тетрадки, помагала и т.н . Вкъщи си взима само това, което й трябва , ако има да учи по разказвателните предмети. Останалата домашна я правят в занималнята.
И ние бяхме така до миналата учебна година. Раницата се носеше в понеделник и се взимаше в петък- тази с учебниците. За годината ми трябваха две раници , втората си я носеше всеки ден с обяд, вода и каквото е нужно от учебници за вкъщи. Тази година мисля да минем на носене сама на предметите за деня, но да видим.

# 238
За раници взимайте Дакайн, няма такова качество, 6 години зловеща експлоатация и още е здрава ученическата раница на моя син. За мое огромно съжаление прецака 33 литровия модел самия производител, но аз си ровя безутешно във всякакви сайтове, дори и за ВУ, не съм се отказала да намеря от стария.

# 239
Първата й раница е от 1ви клас и още е здрава, тя седи в училище, защото е огромна. От озоне беше, преди 4 год беше 40-50 лв, доволна съм, но втората й, резервната беше за 10ина лв, просто да носи 1-2 учебнима, тетрадки.
Ние не взимаме раниците в петък и не ги носим в понеделник, само като има избори, матури и такива неща. Буквално тежат около 15-17 кг, едва я довлачвам като трябва...

Общи условия

Активация на акаунт