Звездни компромати - Август'24

• 393 184
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 105
Уау, доста по-добре ми изглежда лицето на Дженифър Анистън спрямо други нейни снимки, които съм виждала напоследък.
Дженифър Анистън
Скрит текст:

# 106
Поиграл си е Геро, с някоя програма Simple Smile
Иначе, много добре му се е получило!

# 107
  • Down south
Аз отначало не зацепих дори кой е и си викам "Не е лош този Герасим, идея си нямам кой е, ама не е лош"
И кой е той в крайна сметка? 
Изглежда много добре, направо е за темата "Красиво мъжко лице" Blush

# 108
Благодаря за темата. За старанието най-вече 💗
От предните страници, НиЛо ми е средна хубост. Алисия, преди корекциите, е била и сексапилна според мен. Страхотно тяло има жената. Типичния пример за това как една хубава жена, въпреки сексапила си, може да бъде пометена, образно казано, от друга такава твърде много повярвала в себе си.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 03:08 от blue🐦jay

# 109
Стрина ми е фалшива.
Толкова циркове имаше, когато се разделяха Иван и Вихра, че не знам тогава къде беше добрата стрина, която чака "дъщеря си" и мисли за нея.
Не мога да повярвам, но много му се радвам!

Това реална снимка ли е ? Беше заотслабнал ама пък чак толкова ?! Май е играла някоя програмка ….

# 110
  • Варна
Роузи да не е пуснала своя колекция обувки?

Може ли от операция на стомаха и хранителен режим да сваляш толкова бързо както Геро?
И аз го видях няколко пъти в капките. Той се топеше всяка седмица, както се топят от Оз*пик.

# 111
  • Sofia
Доста се сваля.
Може да се яде около 100-150гр на едно хранене.
При някои кожата много увисва.

# 112
  • Viena
Много е свалил,бая бързо

# 113
  • София
Карди Би чака трето дете.
Скрит текст:
Рийз
Скрит текст:
Бианка
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Приянка
Скрит текст:
Сури Круз
Скрит текст:
Зендея
Скрит текст:

# 114
Сара Джесика да не снима пак " Просто ей така". Аз мислех, че повече сезони няма да има. Защото в темата я виждам с доста неглиже снимки, косата винаги е без цвят. А на последната снимка ми напомня секса и града вайб.

# 115
Гуинет е като момиченце.

На Сара Джесика и Зендея им липсва само един Столипиновски казан в бекграунда.

# 116
Не знаех, че Парис има и момиченце - Лондон.
Сега видях в профила ѝ повече снимки/
Аз много я харесвам откакто е с Картър, изглеждат хармонична двойка, а сега и бебоцитв допълват семейната идилия.
Нека са щастливи.

# 117
Да, снима се продължение на Просто ей така. Гледах кадри от сним. площадка. Май я събират с Ейдън. Чудят се вече какво да измислят, че да се гледа тази боза. Заприлича на Дързост и красота, всеки с всеки. 😁

# 118
Преди много години Геро водеше едно предаване "Горчиво". Беше слаб, млад и симпатичен. После претърпя някаква катастрофа и рязко напълня. Радвам се, че е свалил кг. Дано ги задържи!

# 119
Геро ми е много симпатичен, но нещо не мога да му се възхитя за отслабването. Виж, ако беше започнал да тренира в комбинация с диета, друго щеше да е. Той има много приятни черти на лицето, но конструкцията на тялото му е такава, че доста сериозно трябва да поработи, за да стане чак петъчен ( разбира се според моя вкус).

Краката на Светла Г., както и на всички онези, отслабващи с ОЗ, ми изглеждат като изут празен чорапогащник. Грозни и безформени. Навяват ми и асоциации с едни филми на ужасите, в които подмятаха разни чучела с подобни парцалени крака, по които не се забелязва и следа от мускул.

P.S. Много любопитен първи пост. Благодарности за Кактусчето!

Общи условия

Активация на акаунт