Звездни компромати - Август'24

• 393 163
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 90
Нищо официално в стил "изявление в инстаграм". Коментарите й в непринудени ситуации, като суматохата в "На кафе" , след като излезна от ВБ показват достатъчно.
Фалша не идва от това, че се държи така с Ава както с децата й ( ако е така ), а от претенцията, която афишира в съчетание с коментарите, които изпуска от време на време. Както и да е, за мен Стрина е двуличен човек, който се прави на нещо, което й се иска да бъде но не е. Просто природата й не е такава, колкото и да се напъва. Поздрав с със Софкин и опитите й да бъде бяла и  добра и да му помогне Joy

# 91
  • На морето!
Силно се съмнявам половината време да и била с баща си.
Допреди 3 години беше така, дори повече от 50% беше, ако се включат семейните пътувания, Стрина може да има много грехове, но си гледа и къщата, и децата, и мъжа като по учебник. Сега не знам как е, нямам наблюдения вече.

# 92
Много бащи около мен гледат децата си наполовина от времето.

# 93
  • гр.Пловдив
Силно се съмнявам половината време да и била с баща си.
Допреди 3 години беше така, дори повече от 50% беше, ако се включат семейните пътувания, Стрина може да има много грехове, но си гледа и къщата, и децата, и мъжа като по учебник. Сега не знам как е, нямам наблюдения вече.

Така е и в момента..Ава е достатъчно голяма ,ако има някакви претенции към Ирина,баща си и майка си -да реагира ,да се насочи,да подбере и каквото й душа иска...Ирина изобщо не е фактор,прави жената каквото може,не дели децата ,гледа си семейството и й е широко около врата..ми дай Боже всекиму ..

# 94
Стрина ми е фалшива.
Толкова циркове имаше, когато се разделяха Иван и Вихра, че не знам тогава къде беше добрата стрина, която чака "дъщеря си" и мисли за нея.
Не мога да повярвам, но много му се радвам!

# 95
Какво се случи с този Геро! 😱 Ама е хубав, де!

# 96
Хубав мъж е бил този Геро бре😻

# 97
А още по-хубава е промяната, която е постигнал!
Браво за постигнатия резултат и добрия пример Gift Heart

# 98
Той направо петъчна сила придоби. 😂

# 99
Браво на Геро, голяма трансформация!

# 100
  • 🌊
Аз отначало не зацепих дори кой е и си викам "Не е лош този Герасим, идея си нямам кой е, ама не е лош"

# 101
И той ли е минал на диетата с лекарство на магьосника от ОЗ?

# 102
В интервю, каза че е имал операция на стомаха и бил на хранителен режим. В Капките му личеше отслабването.

# 103
  • София
Геро е чак неузнаваем. Какво нещо правят килограмите било то в повече или по-малко.

# 104
Блейк Лайвли
Скрит текст:

Никол Кидман и дъщеря
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

София Вергара и приятел
Скрит текст:

Роузи