Звездни компромати - Август'24

• 393 135
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 75
Впечатлително е, че Николетино-Алисиево-Валериевата интрига се помни с такава точност. Hushed Simple Smile
Определено не знаех за опитите на Николета да го задържи.

# 76
  • Glasgow
Винаги много са се коментирали в тази тема. Но и винаги паралелно със селските facebook статуси са се пускали и снимки от общи рождени дни на децата, което ме кара да мисля, че са си били в добри отношения, но са изстисквали скандала за ПР

# 77
Не вярвам Николета и Алисия да са били в добри отношения.

Николета направи отношенията с Валери приемливи, след раздялата им. Но в разгара на интригите, винаги се  е проявявала като простовата, самонадеяна и нагла. Поне изцепките й това показват, дори и с поста от Малдивите.

# 78
Много тъжна става действителността вече с тези лица…

46-секунден мач: Италианка не издържа на ударите на трансбоксьорка.
Много силно видео….
 https://www.eurosport.it/pugilato/olimpiadi-parigi-2024/2024/ang … OEdU2FXhLkeDIA7hw

# 79
И аз ги помня тия драми с Николета. Много е злобна.
Даже наскоро в едно интервю бяха с нейната уж приятелка Андреа, май при Цитиридис, и той ги пита за някакъв момент, който са се хапели онлайн. Николета отрече, че било умишлено, а Андреа й каза: Хайде, хайде, знаем се.

# 80
  • Sofia
Димо Алексиев е станал  татко на трета дъщеричка-Алегра 🍀

# 81
  • На морето!
Ава на Иван е рожденичка:
Скрит текст:

Много сладичка е била, а сега е прекрасна млада дама и ми изглежда свястно дете.
Ава много се е променила и е много, много отслабнала
Скрит текст:
Да е здрава, успешна и много обичана, каквато вярвам, че е. Имала е грандиозно парти за РД.

# 82
Валери как смешно позира на снимката. Прилича на гардероб.

# 83
Винаги като видя Стрина да демонстрира топли чувства към Ава се питам, тя не си ли дава сметка, че Вихра е майка на Ава и значи нещо за нея? Ако тя има топли чувства към Ава, нека си спетява язвително-снисходителните коментари за майката на Ава, поне в публичното пространство. Може да не се харесват, но ако Стрина, наистина е загрижена за Ава ( не вярвам да й пука особено ) и има претенцията да е възвишена и извисена и пр. , нека запази положително мълчание. Толкоз за отношенията "втора майка и извънутробно дете".

# 84
Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън 1965г

# 85
Наскоро разбрах, че една от дъщерите на Бъртън от предишния брак - Джеси Бъртън е талантлива писателка, автор на Миниатюристът.

# 86
Какво е казала Ирина за Вихра?

# 87
  • София
Историческа снимка на актьора - ТОДОР КОЛЕВ - среща в Софийския затвор
с ИЛИЯ - Баровеца - прототипът във филма “ ОПАСЕН ЧАР.”
Скрит текст:
Вергов и Попов
Скрит текст:

# 88
  • На морето!
Какво е казала Ирина за Вихра?
Нищо, просто се държи с доведената си дъщеря точно както се държи и със своята и това за някои е неприемливо или фалшиво, нищо че Ава отрасна пред очите й, половината от времето си беше с баща си, другата половина с майка си. Аз на мястото на Вихра нямаше да правя интриги, а щях да се радвам, че детето ми е обичано и щастливо в къщата баща си.

# 89
Силно се съмнявам половината време да и била с баща си.

Общи условия

Активация на акаунт