Звездни компромати - Август'24

• 393 196
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 135
Аз също мислех, че е поне на 60.

# 136
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Памела спря да се гримира рязко. Моника Белучи, Шарън Стоун също няма да изглеждат блестящо без грим.

# 137
Много бяла и тънка кожа, която повяхва рано. Явно нарочно се носи натурална. С един грим бързо ще се промени, но очевидно не иска.

# 138
При Памела сигурно е пост-ефекта от многото грим през годините, или пък може да е или да е била пушачка, или да е имала проблеми с алкохола. На мен също ми изглежда доста съсухрена на последните снимки.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 17:26 от Анонимен

# 139
Благодаря за новата тема!

Ралица Паскалева
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/C-HkUj_NPH6/?utm_source=ig_embed&ig_ … b990-e4e0aaefb461

# 140
На мен Памела ми изглежда че се е запуснала. Не става дума че трябва да си прави нещо, но тя като гледам и нищо минимално нe прави. Под миниално имам в предвид червило, спирала, поддръжка на косата. Някаква раздърпана все ходи, без грам живец, а много я харесвах. Не е и престаряла кой знае колко..Дано ѝ е наред ментално всичко.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 17:36 от vici75

# 141

Мъск и приятелка с изкуствен интелект.
Скрит текст:

Има пари човекът, угажда си.
Като му омръзне тази, бих я взела, въпреки че ще е втора ръка, да я подаря на бившия ми мъж. Идеална ще му дойде и на него Stuck Out Tongue Winking Eye

На Геро съм му фенка от постановка с него преди многоооо години. Така ме караше да се смея със сълзи този човек, че си ми остана любов и досега Heart Eyes

# 142
Благодаря за новата тема!

Ралица Паскалева
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/C-HkUj_NPH6/?utm_source=ig_embed&ig_ … b990-e4e0aaefb461

Много ми е противна тази жена.
Интонация, начин на изказ, нищо не ми е направила, ама ме дразни.
Не че ѝ дреме, Joy

И хич не я харесвам за водеща.

Ако някой иска перфектното тяло, Биометова споделя как…
https://www.instagram.com/reel/C-KGxAZoEE3/?igsh=bTBwZGx0amw2bDBv

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 18:46 от alethea

# 143
И за мен Паскалева е много слаба водеща, което е съвсем резонно, защото тя е оперирана от чувство за хумор, не е спонтанна, а това са задължителни качества за водещ на развлекателно предаване. Само с едната хубост не става.
Сашо Кадиев може да не е долюбван от всички, но в "Кой да знае" е перфектен.

# 144
Биометова, с целия си фалш и съмнителни практики за поддържане на телеса, ми е адски противна.
Честно, кога българката изплиска толкова легена? А уж сме били нация здраво стъпила на земята.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 19:27 от Michone

# 145
И на мен Ралица не ми допада.
Сашко Кадиев преди едва го изтърпях, после и аз не знам какво се случи, но ми стана много симпатичен. Допада ми чувството му за хумор. Не съм го гледала на сцена, но в малкото филми с негово участие, което съм гледала, ми харесва.

# 146
Тази разлика между лицето и тялото от фейс ап ли идва? ]
Това ли е новия мъж?

# 147
Роналдо и Джорджина
Скрит текст:
Роналдо и автомобила му..
https://www.instagram.com/p/C-LDkPWIrx_/

Мария Бакалова с баба си
Скрит текст:

# 148
Ралица е доказателство, че една гола красота не стига. В лице е наистина красива, но има харизмата на кухненски стол.
Има и други не толкова красиви, но пълнят екрана, излъчване, чар -ау…

Мария Бакалова  спомен с баба ѝ.  Много е сладка с късата коса.

Памела си изглежда като всяка друга жена на близо 60 години. Кой набор е тя? Няма много мазнини и лицето и е слабо. Не си е бетонирала чЕлото с ботокс и си има нормалните белези на времето плюс розацея или капиляри по бузите.
Като суха ми изглежда кожата и.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 22:03 от JACKLIN*

# 149
  • София
Николета на Санторини.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт