Звездни компромати - Август'24

• 393 135
  • 3 489
  •   1
Отговори
# 60
А тези със слонската памет помним интервю, в което питат Мария “а какво ще направиш при изневяра” (с Митко беше тогава) и тя се усмихна кокетно и изръси: “Смърт” 😄

Та понеже смърт нямаше, предполага се, че не Митко е изневерил…

Те всичките щяха да убиват и колят при изневяра, и Николета така с Валери, и на всичките им кръшнаха и никой не умря 😂

# 61
Мария изглежда перфектно на сватбата, не знам дали е имала корекции тогава, но са били умерени...
После ли си монтира устата?

# 62
  • Враца
Днес имам някакви ретро телевизионни попадения.
Сутринта засякох "Женени с деца". Беше епизод, в който бяха взели ученичка на разменни начала. Ученичката беше... Мила Йовович. На видима възраст горе-долу като от филма "Завръщане в синята лагуна". Красива, красива... мамма миа! Очи, фигура... беше облечена в стила на Кели Бънди- къса ластична пола, прилепнала блуза с голямо деколте.

После си пуснах "Спасители на плажа". Много хубав е бил Дейвид Хаселхоф. Стегнат, синеок, атлетичен...
Това са още ранните епизоди- Памела Андерсън участва, но няма още силикон. И тя изящна, нежна, красива, стегната. Абе, топ, няма грешка!

Изводът е: че съм старичка вече- така си е. Ама какви хубави жени и актриси е имало преди едни 20-30  години... Wink

# 63
Нищо впечатлително не намирам в Митко Мариин.
И аз мисля, че той е кривнал, а не Мария.
Мълвата твърди, че и Валери е изневерил на Николета и тя затова така тихо-мълком без панаири се раздели с него. Не защото е благоразумна, ами ще й падне имиджа на страшна жена, жена на която не се изневерява и най-вече ще  си проличи, колко жалка е била като се подиграваше на Алисия, докато се забиваха с Валери.

Маникюристките и козметичките си изкарват добри пари. Понякога това е по-добрия вариант, отколкото богата половинка кръшкач. Човек трябва да разчита на себе си, а не като Мария през годините на някой друг, докато повечето й колежки спастриха от работата си за апаретамент, че и два. Пък тя на една гарсониера беше останала, прекъсна работа и всичко, заради Хррриси и най-вече "карта безлимито". Ми помисли малко за бъдещето, не може само да разчиташ, че ще има мъж, който ще ти ходи по г*за. Всичките такива в един момент си взимат с лихвите и ги изхвърлят като боклуци. Заслужава ли си?

# 64
Палуна е качила някакво стори-реклама на парфюм. С този беден речник къде си тръгнала, Палун, да рекламираш каквото и да е? Още повече парфюми.
3 пъти описа парфюма като "уникален", 2 пъти като "страхотен", и нито едно прилагателно повече не успя да ѝ хрумне.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 17:14 от Анонимен

# 65
Тялото на Мария много ми харесва, слаба е, но и тренирана. Има хубав корем, стегнат. Допада ми повече от "нормалните" й периоди. Ако не беше тази месеста уста, все едно мекотело й се е впило, щеше да е красива и в лице. Има хубаво босле, очи, симпатична е. Може би, защото е простовата не остава едно категорично впечатление за красота и очарование.

# 66
Раздялата на Николета с Валери хич не беше тихомълком Simple Smile. Той й изневери и се изнесе, но тя направи чудеса да му се умилква и се събраха временно, тя го замъкна на Малдивите да се сдобряват Simple Smile. Тогава Алисия пусна една песен в стил “Видя ли че ще ти се случи същото, което ти направи”, което накара Николета да тресе екстеншъни от злоба и тя съответно пусна три хиляди снимки от Малдивите как се целуват с Валери, та как го е яхнала на плажа, мен жал ми стана за човека. Като се върнаха обаче нещата се разпаднаха окончателно и той го удари през просото и взе да я прави за смях. Тя известно време поддържаше теорията че са заедно, даже се прекръсти на Божинова, но изневерите му станаха явни и тя млъкна. Тогава гръмна историята с малкото коте и взеха да наричат Николета “малко коте”, та тя се завлече чак в Абу Даби да ближе рани и да пуска злобни постове. И тогава тя вече представи нещата така, все едно тя е взела решението за раздяла.

Някои ги помним тия работи, не че вече има значение, но като вземе да се прехласва Николета, могат да се припомнят 😂

# 67
Днес имам някакви ретро телевизионни попадения.
Сутринта засякох "Женени с деца". Беше епизод, в който бяха взели ученичка на разменни начала. Ученичката беше... Мила Йовович. На видима възраст горе-долу като от филма "Завръщане в синята лагуна". Красива, красива... мамма миа! Очи, фигура... беше облечена в стила на Кели Бънди- къса ластична пола, прилепнала блуза с голямо деколте.

После си пуснах "Спасители на плажа". Много хубав е бил Дейвид Хаселхоф. Стегнат, синеок, атлетичен...
Това са още ранните епизоди- Памела Андерсън участва, но няма още силикон. И тя изящна, нежна, красива, стегната. Абе, топ, няма грешка!

Изводът е: че съм старичка вече- така си е. Ама какви хубави жени и актриси е имало преди едни 20-30  години... Wink

И аз съм така, гледайки Лас Вегас вечер. Истински красиви жени, или поне не са еднотипни, ако е правено нещо по тях. С нормални устни, неискрящи зъби и неперфектни носове. Днешните вече са ми толкова грозни, че една Кари Брадшоу ми е красавица, а преди ми беше откровено грозновата.

# 68
  • Glasgow
Бюти, аз го помня този момент, Алисия имаше една песен от рода на "добре дошла в клуба"(на вторите) и Николета постна снимка от Малдивите с Валери "добре дошла съм на Малдивите" 😂
Аз все мисля, че тя и Алисия тези циркове ги играеха за ПР, а в реалността са поддържали цивилизовани отношения

# 69
Като стана дума за Лас Вегас, едната актриса, тази дребната, след сериала участва в някакви романтични комедии явно, и бях попаднала преди години на 1-2 от тях, и се по зачудих какво съм ѝ харесвала. Сега обаче нали дават от първите епизоди на "Лас Вегас" и ми се видя много сладка. Явно просто с възрастта някак е погрозняла, не ѝ правеха услуга и сюжетът, и нейната роля.

# 70
Николета винаги е била такава, обича да си измисля псевдо-драми, все нещо нечувано  от нея трябва да очакваме, даже не просто ние ами цяла България.. Простовата е, изглежда доста злобна и въобще с тия кахърни сластни физиономии дето 20 години не може да избяга от тях..ми не, мерси. Пловдивска пръчка.

Това псевдо "изкуство" с бижутата не го разбирам. Не ми харесват. Фаворит на мен (с обратен знак) ми е Константина Живова, която нарича това картина 😂 и хората дават пари...

И нещо за Светлана...

# 71
Бюти, аз го помня този момент, Алисия имаше една песен от рода на "добре дошла в клуба"(на вторите) и Николета постна снимка от Малдивите с Валери "добре дошла съм на Малдивите" 😂
Аз все мисля, че тя и Алисия тези циркове ги играеха за ПР, а в реалността са поддържали цивилизовани отношения

Ето я песента https://youtu.be/RIQh9ezxYfc?si=IZpirzS2KuR9YSot

# 72
  • София
Между гърдите на Светлето има място за още една.

# 73
Ава на Иван е рожденичка:

Много сладичка е била, а сега е прекрасна млада дама и ми изглежда свястно дете.

# 74
А ето го и отговора на Николета 😄
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт