Отговори
# 195
Попи, съгласна съм и не обвързам нещата.
Исках да изряза съгласие с едно мнение на Бър, че е важно да се коментира и ролята на медиите, и настървението на аудиторията - не конкретно по този случай, а по принцип. Ама явно не успях да се изкажа по-разбираемо Simple Smile
А по конкретния случай трябва да се изяснят нещата, не знам как точно, но е нужно.
Трябва и категорично и обсновано решение в бъдеще, защото няма да е последен такъв случай и за всички трябва да е ясно как ще се процедира.

# 196
  • Наблизо
Аз пък купих пица и така има и за ММ довечера.Взех му и закуска за утре.Къква жинъ има,да си знае.

Събрах багаж,чакам ММ после да ме закара на гарата.
Не искам да разисквам казуса на алжирката,защото смятам ,че е много трудно.
Но как ме вбеси един всезнаещ в темата за Олимпиадата,чак не ми се пише там.Французите обичали гнусното и се къпели в л.. заради многобоя в Сена.
Много се ядосах,да ме пита човек защо.

# 197
  • Пловдив
Пак пожар...в града тоя път, гори около базата на Щром в Изгрев.
Ужас е някъв наистина.
Ще ходя на боЯ аз...нашите шяха да идват утре, ама се отлага...дървата дошли Confused

# 198
Бюти, и аз като теб се ядосах на пълна тъпотия. Изгледах интервю с Нешка Робева. Привлече ме заглавието. Половин час хули Георги Господинов с такава омраза, че не знам от къде я е събрала. Па била тя и великата Нешка.

# 199
  • София
Омразата се лее като из ведро. Това е плашещо. Няма значение дали идва от джихадисти или синеоки европейци, стрейт или гей.

# 200
Сирос, где е Нешка, че ми стана интересно какво за ГГ?

# 201
Злате, ютюб при Мартин Карбовски. Две части е.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 18:36 от bubanka

# 202
В Пловдив било някакъв кошмар - хванах някакъв пожар по новините. Почвам да си мисля, че тези пожари изобщо не са случайни. 

# 203
  • София
Някой сподели за ходеща пътека за под бюро. Може ли линк.

# 204
А, няма да го изтърпя тоз. Тя и Нешка напоследък на всяка манджа разбирач.

# 205
Тя си позволи, великата Нешка, да му омаловажи достижението. Присмя се на труда му. Подиграва му се директно.  Книгата била поръчкова и не случайно ще я изучавали американските студенти. Била пропаганда. Ох, много се ядосах. Ма ще се въздържа да напиша какви епитети ми идват в главата за великата Нешка.

# 206
Е, те тези неща се пишеха и говориха постоянно след наградата. Изобщо не ме учудва Нешка, нито ново от нея.
Грозна работа е този стремеж да се омаловажи чуждия труд и чуждите постижения.

# 207
Тя си позволи, великата Нешка, да му омаловажи достижението. Присмя се на труда му. Подиграва му се директно.  Книгата била поръчкова и не случайно ще я изучавали американските студенти. Била пропаганда. Ох, много се ядосах. Ма ще се въздържа да напиша какви епитети ми идват в главата за великата Нешка.

Нали знаеш, какво се говори под сурдинка за нейните успехи? Че са договорка с "великия" СССР, и България да взима златото в някакъв не толкова престижен спорт. Докато не го включиха в Олимпийските спортове и гювечът спря за много дълго, чак до миналата олимпиада. Където пък друга политика се намеси. Раева го намекна също, в някакво старо интервю.

# 208
  • Пловдив
И ква изгода имат кат Нешка вземе медал??? Не ми иде на ум Thinking

# 209
И ква изгода имат кат Нешка вземе медал??? Не ми иде на ум Thinking

Политика. На ви тоя спорт и не се бутайте в тези, в които ние искаме да сме първи.

Сега, като гледам стари клипчета, безпристрастно, все повече се убеждавам, че е имало нещо такова. Много са били добри рускините, много. То се вижда и след 89 година какво се случва. Не е случайно.

И скандалът с допинга на българските щангисти гръмна, когато си позволиха да вземат златото из под носа на братушките, мисля в Сеул беше. И това не е случайно също. Не вярвам руснаците да са били чисти като сълза.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 18:03 от alex_jp

Общи условия

Активация на акаунт