Отговори
# 1 965
Да бъдеш учител не е професия, а призвание.
Виждал съм как "учители" са съсипвали бъдещето на свои ученици защото са талантливи, отказвали да да ходят на уроци при тях или просто са били с различен начин на мислене. Срещал съм и такива, които са се застъпвали за своите ученици и са се опитвали да ги направят по-знаещи,по-можещи и по-добри хора, възпитавайки в тях човешки ценности.
Мога много да напиша по тази тема но няма смисъл. За момента са останали много малко истински учители. За съжаление и системата ни на образование я скапаха. Дано нещата да се оправят. Има надежда за новите поколения, но много вода ще трябва да изтече и много усилия да се направят.

# 1 966
  • София
Така е Лан. Аз съм пример за това как може от учителя да зависи развитието на едно дете. В 5 и 6 клас по математика имахме една учителка, която си беше съставила мнение за мен, че просто не се справям с математиката и не положи никакви усилия да ми даде шанс да докажа, че мога и повече ( а аз можех, имах единични пропуски, които ме препъваха и ми трябваше съвсем малко). В 7 клас дойде нова учителка по математика. Тя не просто ми даде шанс, а отдели едно междучасие, в което да ми обясни задачите, които бъркам. След това междучасие аз започнах да вярвам повече в себе си и повиших успеха си по математика от 3 на 5-6. За щастие ми беше учителка и през целия гимназиален етап.  Според нея имах всички шансове да кандидатствам успешно с математика за университет, но моите интереси бяха в хуманитарната сфера .

# 1 967
  • тук и там
Ей сега се връщам от фризьор,на нищо не приличам пак..Не знам какво им става на всички,тъкмо се харесам и решат да си правят експерименти с косата ми и да ме обезобразят.С четири сантиметра коса съм,офъкана и неофирмена .Срам ме е да кажа че това фризьор го е правил,че и маса пари ми е взел..Ми няма да  давам шанс повече.Взима адски скъпо,може да подстригва  много добре,но явно,не винаги и се получава на моята фризьорка.Скоро и аз имам повод,нито ми се празнува,нито се ходи някъде..Май съм в Сатурнова дупка..Rolling Eyes

# 1 968
  • Пловдив
Кайс, аз се чудя що си го причиняваш??? Всеки път се оплакваш от тая и пак там се натресе? Че и пари си и дала...? Ама като не си доволна ставаш и си тръгваш. М да.
Сори, ама...

# 1 969
  • тук и там
А,там е работата,че веднъж съм доволна,веднъж съм недоволна..Понякога много добре се справя,не знам от какво зависи .Сега юли ме докара добре,харесвах се,и месец по-късно ме офъка.Минала година пак така,от три подстригвания,две добре,едно зле.Ми при нея съм ,щото примерно от 10 подстригвания,едно или две са кофти,другите са окей.И щото не знам при кой друг да ходя,не ми върви нещо с фризьорите хич.Ама това беше вече,оставям я .

# 1 970
Кайс, не ми харесваш.Звучиш ми гневно,ядосана, понякога безсилна .Надявам се да е период, ако имаш нужда от другарче , на линия съм.

# 1 971
  • тук и там
Мне,Марулче.Аз не съм от хората дето таят гняв,обида,тъга и т.н.Емоционална съм,каквото ми е на душата и сърцето в момента си го казвам и може и да се ядосвам бързо,но също толкова бързо и ми минава.Та общо взето съвсем здравословно се справям -изкарвам емоциите и после и помен не остава от тях, не  ми е присъщо да събирам и тая  гняв,сълзи,обиди и т.н.,на момента си ги изливам.Май е по-добрият вариант това като се замисля.

# 1 972
Кайс, не се ядосвай. Разбирам разочарованието ти, но е коса, ще порастне преди да се усетиш. Кофти е, но не е фатално.

Пфф, при нас катастрофа - кацнал на едно дърво беше положението. Качил се върху разделителната ограда между платната, съборил дървото. Задръстване огромно, сеирджии половин град. Важното е, че нямаше пострадали, но поредният случай на млад шофьор и висока скорост.

# 1 973
  • Пловдив
А каза ли и че не се харесваш?

Понеже аз надали бих могла...вкъщи ще рева, ама да си го кажа направо ми е зор...
Аз всеки месец абсурд да се подстригвам...а съм с дълга косица.

# 1 974
  • София
Aз почти не познавам жена, доволна след фризьор 🤣. Кайсия просто публично го споделя.
Аз последния път също платих 140 кинта и излязох, както влязох. Един сантиметър най - много да отряза, а аз късо исках 🤣.
Еми не се ядосвам вече. Приемам, че поддържам индустрията.

# 1 975
  • тук и там
Казах и,тя се постара да го оправи.Тъпото е,че я харесвам нея самата,приятно ми е да общувам с нея,виждам че се развива,ходи на семинари в чужбина..Е,упражнява нови техники и идеи върху клиенти,и понякога не и се получава,ама...Не ми е драма,ще порасне косата..Яд ме е че тъкмо поотрасне малко и бам,пак съм в изходна позиция..Карай де,става..просто не бях подготвена пак за същото късо,както преди..Права е Ре,споделям просто .

# 1 976
  • Пловдив
ОМГ! Аз, ако дам 140 кинта ше се гръмна...т.е преди да ги дам ще се Stuck Out Tongue Winking Eye
Това в абсурд! Simple Smile хеле без резултат...

Ся, да си дойдем на думата, та кажете кво ше готвите, че нямам нищо. Ни идея, ни желание, ни продукти, ни пари.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 977
Честит да е Павката! Да расте здрав и щастлив. 🥰😘
Аз ида да се оплача- сутринта ми нямаше нищо и половин час след като станах ми се замота главата. Викам си-моментно е. Дойдох на работа, но едва стигнах, а са 20-30 метра. Седя и съм ок, ставам и ще падна. 😵💫 Едва издържах до 12:30 и се прибрах, легнах и още повече ми се зави свят. Детето се изплаши, аз легнах и лежах със затворени очи, попремина ми. После милата ми душичка ми направи обяд, водичка ми носи, погрижи се за мен и ми попремина. Какво е това чудо, не знам. Пих супер силно кафе сутринта, дали от него е възможно? Като мина световъртежа, главата ме стегна, та пих хапче.
Кайс, съчувствам ти. И аз не намирам подходяща фризьорка. Онзи ден си купих филажна ножица и ще се фризирам сама. 😂

# 1 978
'Ми, Кайсия, как да порасне като я режеш през месец Stuck Out Tongue Winking Eye шегувам се Simple Smile

# 1 979
  • sf
Ени, възможно е да е от кафето. На мен ми се случи преди години. Предозирах с нескафе. Имах чувството , че ще умра.

Общи условия

Активация на акаунт