Отговори
# 2 115
Добро съботно и облачно утро!

Марулче, честит да е племенника ти, на патерици, ако има и други празнуващи също!

Втори облачен ден, вчера проспахме почти целия ден, дано се разнесат облаците и успеем поне днес да стигнем до плажа.

# 2 116
  • тук и там
Добро утро.Тук захладня доста,подухва от прозореца,май и заваля.Не харесвам такова време..Мая снощи спа при нас,обаче понякога издава странни звуци и не мога да я разбера какво иска.Хем мърка,хем един друг звук ,сутринта станах до тоалетна,и тя реши че и се играе,та едва я накарах да легне.Котешко легло не ползва,жалко ,май ще го пускам в продавалника щото срязах етикета , а веднъж не е легнала в него,но котешко дърво трябва да купя непременно.Та явно при нас ще спи..Мяука от време на време като иска нещо,само дето не можем да я разберем какво иска..Купих си шапка,синя и с голяма периферия,то взе че се развали времето...Хубав и слънчев ден на всички пожелавам!

# 2 117
  • Пловдив
Добро!
Ний сме селски, хлад е, даже съм с елек Simple Smile и пека катми.
И тук има една почти Мая Simple Smile

# 2 118
Добро утро! Сега ставам, 9.00, за м н това е рекорд.Хубаво коте, обичам катми и такова хладно време обичам.
   Синът отлага заминаването за София утре, а на гаджето хич не й се тръгва. И тези няма да са столичани,като каката.

# 2 119
  • София
Утро добро.

Хортенз - температура, гърло, сополи, корем, мускулни болки.

Сладък Кот.

Снощи свеки ме държа будна до 1.30. Сега тя още спи, аз гледам тъпо с чаша кафе и ровя във форума.

Мъхът ходил за баници Flushed Сега и той си полегна и спи.

# 2 120
Кло е сложила кафето, Бър каза баница и ето

Калимераааааа!

# 2 121
Вече? Супер!

# 2 122
ММ реши да ни прави палачинки днес. Тепърва започва да вади нужните съставки.
Виждате кое време е. Добре, махнете един час- пак...
А сме на крак от 8 някъде. Grinning
Колко кафета изпих от тогава!!!
Мъчно и тъжно ми е. И в същото време си давам сметка, че няма за какво, за хубаво е.
По повода вчера изядох почти една кутия ореховки. Вечерта това, преди лягане.

# 2 123
  • тук и там
Преди малко щях да си изям боят.Мила,родна,Старозагорска картинка.Един тъпанар кара с бясна скорост на малка еднопосочна уличка,форсира и свирят гуми за да спре на паркинга-пред училище,и на два метра от мястото,на което прегазиха едното близначе-Паоло,може би си спомняте случая.Реших да снимам номера на колата,ей тъй,уж да стресна ненормалника.И като излиза един идиот,и започва да агресира, обижда и заплашва с бой,псувни и т.н.Много се уплаших,честно.За първи път се сблъсквам с такова нещо и въобще с такива индивиди .Още треперя,разревах се в къщи и още съм разстроена .За първи път в живота ми се почувствах застрашена и като жертва.Беше с жена в колата простака,излезе да го усмири,да не ме набие.Мисля,че щеше да ме пребие,ако не бяхме на центъра ,където минават хора все пак.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 13:35 от Кайсия

# 2 124
  • France
Кайс, пусни го все пак във фейсбук групата и го разкажи, както го разказа тук. Ужасно е в бг провинцията

# 2 125
  • София
Кайсия, за съжаление тази улична агресия е все по-честа. Хубаво е, че не си пострадала. Ако все пак си снимала колата, подай жалба.

# 2 126
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е тя и жалба в РПУ може да подаде. Ще го намерят, ще пише обяснения, може и с глоба за хулиганска проява да се сдобие.

# 2 127
  • France
Сигурно е на някое "енергийно" прахче Rolling Eyes

Както и да е, това ми е болна тема

# 2 128
  • тук и там
Снимала съм,Ре.Мога да подам жалба.Притеснява ме това,че другата седмица заминавам и няма да мога нито да следя какво става с жалбата,нито да се явя в РПУ или другаде,ако ме повикат за разпит.

# 2 129
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Снимала съм,Ре.Мога да подам жалба.Притеснява ме това,че другата седмица заминавам и няма да мога нито да следя какво става с жалбата,нито да се явя в РПУ или другаде,ако ме повикат за разпит.
Бе ти си пусни жалба, да си го знаят.

Общи условия

Активация на акаунт