Отговори
# 2 130
  • София
Ти пусни жалбата, само да го повикат един път, пак е нещо. Аман от агресивни простаци! На жена ще скача, смелчага. Защо не скочи на двуметровия ми едрогабаритен мъж, м?

# 2 131
Комплексиран надрусан тъпанар!

# 2 132
  • София
Кайсия, дай ще го разпространим клипа във Фейсбук. А ти си пусни жалбата в МВР.

# 2 133
  • тук и там
Не съм правила клип,успях само да снимам номера..Аз дори не мога да повярвам,че имаше жена в колата с този ..ъ,не знам как да го нарека..

# 2 134
  • София
Кайсия, мен жена ме нападна.

# 2 135
  • тук и там
Ужас.Между другото,се срамувам от себе си..Много странно усещане.Това защото се уплаших много,адски страшно ми стана .Мислех да се обадя на 112,но ме хвана шубе че докато набера номера,ще ме удари ,така прецених ситуацията . Та само на приказки излязох и аз смела,иначе тръгнах по пътя след разправията, да съм по-далеч от него.И се разревах после(не пред него,Слава Богу!).Още съм разстроена.Районното май не работи днес,пише че е затворено.Оставя ли за понеделник,пишете го бегало..

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 14:47 от Кайсия

# 2 136
  • София
И защо да те е срам? Ти не си Батман. Този бабаит можеше да е въоръжен, надрусан и т.н.

# 2 137
  • тук и там
Ами не знам,Артемис. Някак не очаквах да  се уплаша толкова,може би,защото не съм се срещала до сега с такава агресия от напълно непознат,от който не знаеш какво да очакваш   и на какво е способен.В смисъл,че се намесих и създадох ситуация сама, а от  страх не се обадих на 112.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 15:40 от Кайсия

# 2 138
  • София
Много е странна реакцията като се сблъскаш с агресия. И аз така се чувствах.
На автогара се случи и бързах да не си изпусна автобуса.

# 2 139
Кайс, съвсем нормална реакция е твоето.
Аз съм много "бясна "на пътя , ама кога ли ще си изпрося бой?
  Веднъж возя бременна в 7 месец приятелка.Едно лайно не спира на знак стоп, сече ми пътя и спря на една боя разстояние.Просто даде на заден и продължи.На едно от най-оживените ни кръстовища, със светофар.
   На 50-70м друг светофар, на който ни хваща червено , в две съседни ленти.Слязох, отворих му вратата и му шибнах един шамар.Майка му седеше до него и се развика, що й бия детето.Ми щото той щеше да убие неродено дете. И мен ме е срам от моята постъпка, но нямам грам милост към убийците на пътя.
    На мен и с нахали,които спират пред вратата на магазина ми се е налагало да се разправям.Последния,който се опита "да ме бие" посрещнах с една дръжка на метла,откъм острото.

# 2 140
Кайс, прегръдки! Нормална ти е реакцията, жалко, че такива австралопитеци с лопата да ги рине човек. Що ли обиждам австралопитеците....
Аз досега отметнах, палачинки за закуска, гинекологичен преглед и кафе с дружка.
След 6 месеца пак при доктора. Имам миомен възел, който бавно се увеличава. Засега още е с 'нормален" размер - 25 мм, мине ли 30 мм и ще трябва да играе скалпела.... дано да не стигам до там.
Сири, разкошна да е почивката ви!

# 2 141
  • Пловдив
Уинд, дано!
И аз имам, малки уж...

Кайс, Hug аз можех и там да се разрева. Инак много знам, ама...

Аз освен катмите готвих прясно зеле с мръви, лапад на фурна с яйца, таратор, бисквитена торта, която още не сме опитали Simple Smile
За след малко картофени кюфтета, пил.хапки.

# 2 142
  • Наблизо
Кайс,голяма прегръдка!!! И аз щях там да си се разрева.Иначе и аз съм за жалба.После вече каквото ще да стане,но поне ще го привикат,ако не друго…Малко да се уплаши.

Майка ми я беше удряло дете на 16 години и всички се направиха на приятно разсеяни..Мила родна картинка

Ние сме вкъщи.Горе-долу е добре положението,но трябва да правя основно чистене.ММ подреждал,но от към чистене е по-скоро замазване и ме дразни.Днес обаче си мълча,все пак е правил нещо без моят гайдънс и не е кочина.

Тъпо ми е.Имам себореен дерматит и през цялата ми ваканция не се прояви,въпреки че не ползвах лекарствения шампоан.Сигурно още в понеделник ще почне.Явно съм била доста по-малко стресирана..ама не мога ваканция постоянно…

Иска ми се да съм богата,за да не работя.

# 2 143
  • Пловдив
Бюти Hug и аз, и аз така искам Wink Ама нямааа...

# 2 144
И аз, и аз. Работата само болести и нерви ми докарва.
Кайс, много неприятно. Имах подобна случка с господин, незнаещ ЗДВП, отнел ми предимството, но агресивен.  А и с един дядо велосипедист.  От тогава, имам дървено оръжие в колата.

Кацнахме ние на мястото за междинна нощувка. Мъхът заспа на секундата, детето почива. Ще ги оставя за час и после ще ги ръчкам, да излизаме. 29 градуса е, а се усещат като 39. Много път, но да съм доволна, че съм видяла голия г@з на Леонид. Тъй ми рече мъхът.

Общи условия

Активация на акаунт