Отговори
# 2 145
  • Пловдив
Ади, кой каза Наспорт? Stuck Out Tongue Winking Eye
Сипвам мента с тоник, че с толку готвене напрау съм туш!

# 2 146
Кайсия, малко със закъснение, но РПУ- то трябва да работи и уикендите, имат дежурни.
Бър, видях това и се сетих за твоята девойка, защо ли?

При нас дните на азиатска вакханлия продължават. Преядох със суши, но преди това се насладих на най- вкусната пикантна мисо супа с риба, която някога съм яла. Мням!!!

Сири, поздрави на Леонид (и по- невидимите му части Stuck Out Tongue Winking Eye)!!!
Хубава почивка желая!!! Hug

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 19:35 от TuЛи

# 2 147
  • Пловдив
И да го снимаш Stuck Out Tongue Winking Eye Леонидас!

# 2 148
Мисте, с това меню направо може да очакваш госке!
Кайс, много неприятна случка, не знам какво да кажа, но е нормално да се чувстваш гневна и уплашена…
Ние днес стъкмихме гроздобера, за утре остава още малко ии сега ще излизам малко с приятелка на раздумка 😊
Хубава да ви е вечерта, лейдис!

# 2 149
# 2 150
Ауу,Мид!!!!
Азалия, приятно да си изкарате с дружката!
  Почивай си повече, остави гроздобера на другите.
 Ние пък ще ходим у приятели, срещу над живеят, а не можем да се видим.Аз много обичам сбирките с тях, особено мъжът е уникален събеседник.
  Щеркинса ще излиза, Принцът излезе,зетя си играе с внучката на двора.

# 2 151
  • София
Мид, красавица си имаш.

ТиЛи, хаха.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 20:27 от бъръльо-бъръльо

# 2 152
Мид, маслинката! Hug Heart

Пак заваля.

# 2 153
  • Пловдив
Къде го тоя дъШ? Тук не капна...цял ден духа кат шуглаво, та мойте и за риба не успяха да идат Confused Ся нищо не помръдва.

13сче, как сте у дОма?

# 2 154
На морето, Мисти, днес се скъса да вали. Топъл вятър има, но след кратка почивка пак заваля.

# 2 155
То след Маслинка ❤️ не бива такива снимки, но...
Те го те
Скрит текст:

# 2 156
Абе я по-добре Йоргус! Къв е тоя?!

# 2 157
Мид, Ена е чаровна млада дама!

# 2 158
Кайсия,нормална е реакцията ти,и аз бих се притеснила много,нищо,че иначе се правя на бойна.Толкова ме е яд на такива индивиди,безислна се чувствам покрай подобни.
Мид,разкошни са ти децата Heart
Мисте,верно,какво е това готвене,много ядете Grinning
Кло,къде сте на море?
Ние днес пристигнахме и много валя до следобед,после спря,но сега пак гърми.
В една горичка сме и не ми е ок.Днес ще минем без баня,а се чувствам мръсна.Малкото заспа изморено,аз ще пия едно вино с няколко цигари,та да успокоя малко страстите.
Дано поне времето се оправи,че и без това не ми е комфортно нещо..

# 2 159
Мчи кво му е на Леонид? Grinning Ще ми се смеете като ви кажа с какво свързвам Леонид. Има един актьор Леонид Леонидов май, преди години го гледахме в Хамлет на Античния, в един момент се мандахерцаше дибидюс по прелести по сцената Joy

Как къде е дъжда? На националния стадион беше. Добре че бяхме екипирани с по-хубави дъждобрани, като ловна дружинка бяхме. Концертът беше супер, невероятна емоция.
Скрит текст:

Много трудно и бавно излязохме от стадиона, нерви и разправии. Пътуваме вече обратно.
Злате, благодаря за паркинга, под НДК спряхме в крайна сметка.

Значи, миналия ден след грандиозен скандал с мъха, вече има записан час за лицево-челюстен в понеделник. Много тежка и натоварена седмица се очертава, ще ви моля за вълшебни палчета.

Общи условия

Активация на акаунт