Отговори
# 390
  • Пловдив
Панде, дано отмине леко...имаш ли още отпуск?
Не каза дали и е харесало на малката мис, ама предполагам, че да Simple Smile

Ние гледахме семейно филм. У дома...новите Лоши момчета. Ако сте фенове става, ама...вече са за пенсия и те Stuck Out Tongue Winking Eye

# 391
  • sf
Излизах с приятелки, кеф.
Да ви покажа какво цветно коктейлче пих. Брат ми вика "зелев сок" 🤣
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 22:49 от donsita

# 392
Не знам кво пиеш, ама направо цъфтиш.

# 393
  • Наблизо
Донсииии,страаашно парче си!

Пандич,звучи вирусно..дано мине тука за два дни Simple Smile

Скрит текст:
Имам хем хемороидна криза плюс проблемен стомах…гааадост
Скрит текст:

# 394
Панди, дано не е нищо сериозно.
Донси е хепи в Хепи. 😍

# 395
  • Варна
ММ много хареса новите Лоши момчета Simple Smile Видя му се като нещо от "доброто старо време". Тресе го жалба за младост май. Обаче пък отказа да идем за по бира в Морската, много ме агитира да си седим на климатика. Де гиди двоен стандарт, в "доброто старо време" щяхме да сме духнали навън преди бирено време още.

Донсита, супер си! Пититето ти не знам какво е, но щом ти харесва - наздраве! Аз допивам едно винце тука...

Ха, ТиЛи-то и то пие таквоз розафко! Хм. Трябва да призная, че за мен тези питиета са тера инкогнита. Нищо - пак наздраве!

ПП: Бърже да оздрАвят болните!

# 396
  • France

Изгледа от стаята. Сори, че е през стъклото на прозореца, но ме мързи да стана от леглото

# 397
Бър, звучи ми като да пропусна. Аз и 1 не съм гледала. Ще търся нещо по тв.

Сега другарки, брЪже да ми осигурите алиби. Онзи ден хвърлих туба наполовина пълна с вода. Сега се оказва, че е било ракията на МН. И си я търси. Отричам, ама...
Разсмя ме...това ми напомни случка от моето детство. Майка ми изля половин туба с ракия, първак да полее с нея драгоценните лимонови и мандаринови дръвчета на бащата.... Връщам се да ви чета. Пак изостанах от темпото

# 398
Хах, Кло, с един куршум два заека - хем ракията, хем дръвчетата.

Много интересни цветни коктейли пиете. Аз през изминалата седмица наблегнах на аперола. Но и на МУ взе, че му хареса. Имам отворена бутилка в къщи, трябва да го подкукуросам да купи някакво вино и да си забъркваме.

# 399

Ха, ТиЛи-то и то пие таквоз розафко! Хм. Трябва да призная, че за мен тези питиета са тера инкогнита. Нищо - пак наздраве!!

Аз- не. ☝
Това са питиетата на Тилката и ММ.
Синковецът и той се включи с ягодово мохито, но беше толкова бозаво, че и снимка не заслужаваше. 🙃

# 400
  • София
Мисте, още два дни съм вкъщи, тъкмо да я закрепя. Да, хареса й на морето. Видя и баща си.

Фил, гледката е фантастична! Фантастично да бъде и пребиваването ви!

Хубави коктейли показвате.

Кло, много хард е действала майка ти! 😄

Аз си лягам. Малко ми е странно да спя в другата стая когато детето е болно, обикновено спя в нейната стая в такива случаи, но сега тя категорично отсече, че искаьщ да си спи сама и уважавам мнението й. Поне няма температура. Ще я нагледам по някое време.

# 401
Бюти, много неприятна комбинация! Дано и двете те отпуснат скоро.

Панди, да оздравява Пантата! Пораснало ти е  детето.

Добро утро!

# 402
Добро утро в понеделник!
Хубаво нещо са почивните дни, отпуските...но както всички хубави неща - бързо свършват.

За съжаление в събота ни заобиколи дъжда. Духа до степен да премести чадъра, но така и не капна капчица...

С нетърпение чакам петък, пак за кратка отпуска и глътка дивотия.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 07:33 от Clo - Camille

# 403
Добро утро?
   Бюти, да се оправяш!
 Панде, как мина нощта?

# 404
  • Пловдив
Добро!
Ади, пондРелник доде...сервирам и бягам.

Фил, пак сте избягали...супер! Дано децата слушат.

Общи условия

Активация на акаунт