Отговори
# 405
  • Euskal Herria
Лека седмица, общество!

# 406
  • София
Добро утро.
Спокойна да е седмицата.
Панди, как е малката?
Като миг минават тези почивни дни, направоо.

# 407
  • София
Бюти, гадУС! Да минава.

И Гаджо се тръшна. Вчера го взехме от летището, трошало го, боляло го, па гърло и бам, температура. Има забрана да вижда такъв щерката, че почват състезанията. И за него мисля. Баси, кога станаха две деца у нас.

МН е кисел но киселица и ме дразни понеделнишки.

Утро. Мерси, Мисте, сядам.

# 408
  • sf
Понеделник,бляк! Втора смяна съм. Пия кафе и изчезвам по задачи.

# 409
  • тук и там
Добро утро!Тук е мрачно и хладно.Чакам МН днес.Ще водя малкото на фитнес за първи път,с индивидуален треньор.Вече на плондерче прилича-като майка си, бабите продължават да го хранят ,той цял ден на телефона,та нЕма да стане така.Дано му хареса днес и да продължи със спорта.Хубава седмица на всички!

# 410
  • Пловдив
Момичета, някой да е поръчвал обувки от Бианки? Кижа, ама дали ще са ок за широк крак??? М-н само у Софето.

# 411
Аз ида със закуска:

# 412
  • Наблизо
Добро утро Simple Smile

Още ми се бунтува корема,но поне с вчерашната ударна доза смекта,се посъбрах.
Още ме поболея глупавия кръст..иначе хемороидите се поуспокоиха.

Пак ли болни? Да се оправяте!

Кайс,дано му хареса..Моето също тук яде все на ресторант ,иначе обича в парка и да се движи но все още е май два пъти по-малък от твоя.

Мекицииииии!Аз ядох баничка ..

Панди,как е детето?

После ще се включа Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 413
Ах Ени, както съм гладна...
Ходих за изследвания. С голяма мъка ми взеха проба. Сигурно съм върколак, кръв нямам. Да казвам ли, че се притеснявам. И съм гладна.

# 414
  • Наблизо
Сири,надявам се да са Ок резултатите.

И аз трябва да си правя пак изследвания,не знам в коя лаборатория обаче.Кои са Ок?

Мързи ме да гледам.

# 415
Сири, стискам за изследванията!
  Бър, Гаджо да се оправи бързо!
  Успех на щерката! Дай знак къде да гледам.
   Бюти , мързелувай си ! Така ми се е искало да ида при мама и да ме обхване едно безвремие и безгрижие, а то все напрежение. Сърдити са на моя син, че преди две седмици, връщайки са от Априлци  , не се е отбил до село. Вярно, че се отклонява 3 км, но той не беше сам, а със семейството на приятелката си. Обясни на майка ми,че е рано още за такива срещи с родата,едно е да иде само с нея, друго е със все фамилия. Те обаче сърдити- мръсни ли били, къщата е хубава, от какво се срамува. Казах му , да не се занимава да влиза в обяснения. Ама се тормози детето, той е единственият внук, който най-много контактува с тях, обръща им внимание.

# 416
Ех, пак много болнички. Да оздравяват бързо всички!
Палчета и късмет за тези в нужда!

Мен ме е налегнала понеделнишка следотпускарска умора. То и една отпуска беше, но пак де.
Снощи заспах трудно, уж уморена от път и шетане - забелязвам, че на чуждо място спя по-добре. Днес обратно цамбур в тръстиката с пълна пара. Дала съм си още два-три дни "почивка" от текущите неща, за да понаваксам с натрупаното, но да видим ще ми се получи ли.
МУ е в отпуска и тази седмица. Чакам го да се наспи и го засилвам на по-обстоен пазар.

# 417
  • Пловдив
Мацки, дали има платен, читав паркинг за няколко дни около автогара Сердика?

# 418
  • София
Добре мина нощта при нас. Детето се чувства добре. Още има хрема и покашля, но за разлика от вчера иска да яде и няма температура. Благодаря ви за вниманието, другарки!

Бър, да му минава бързо на Гаджо! Дожаля ми, че не могат да се видят сега децата.

Бърди, как е майка ти?

Кайс, дано му хареса на детето да спортува!

Сиросче, добри резултати пожелавам!

За лабораториите и аз вече не знам кои са ОК. По едно време вярвах на Цибалаб и на Синево, сега почнах в Рамус да ходя.

# 419
Сири, не се безпокой, изследванията ще са изрядни! Чакаме да кажеш!
Панде, да оздравява малката Пантичка и утре да е кукуряк!
Гаджо да се оправя, Бюти и тя, и всички болни да ходят към оздравяване!
На малкия излязоха почти всички изследвания за алергиите, чакаме още две, до тук няма алергия към нищо.. Не знам вече на какъв доктор да го водя и какво да го правя, отчаях се..
Иначе днес е първи ден на градина, доста ми беше емоционално сутринта, пораства момченцето ми. Дано успее да се адаптира леко и да му хареса в новата среда!
Аз съм го замислила тая седмица да ми е последна работа и да оставам вкъщи да чистя и оправям вече, че края на месеца имаме малко мърдане напред назад и после вече чакаме..
Сиси, как си, не си писала скоро? Кой друг се губи? Надявам се всички да сте добре, палчетата не съм пускала!
Спокойна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт