Отговори
# 420
Панде, благодаря, че питаш.
Добре ми се струва мама предвид обстоятелствата и въпреки спорадичните неразположения. Освен всичко друго, има и неприятни странични ефекти от хормалната терапия, но си ги понася без да мрънка. Вчера я заварихме да прави буркани домати. Излиза на разходка и на кафе, гледа да се занимава с нещо и чака да дойде време за София. Страхува се много, но трябва да мине и това.

# 421
  • Наблизо
О радвам се за мама,Бърди!

Боли ме и корема..

# 422
  • София
Бърди, радвам се, че добре се справя майка ти! Все така да е!

Азалия, надявам се да му хареса в градината на малкия! Спомням си емоцията от този момент и те разбирам.
Във връзка с хремата ли търсите алергия?

# 423
Добър ден
Сутринта бях на пазар в голямата бакалия. Спрял съм с количката, зад мен една възрастна жена ме помоли да и подам лимони от рафта. Обръщам се вземам ги, подавам и ги и усещам удар от количката в гърба и виждам как очите на жената се разширяват. Обръщам се и някакъв млад пенсионер блъска с количката си всички други които са му на пътя. Все още ме държат нервите. Жената даже почна да ми се извинява. За какво бре госпожа, да не би вие да сте виновна, че онова говедо няма акъл в главата и е тръгнал да се кьоска в магазина ?
Запишете си някъде, че на един мъж не му ли дойдат овреме акъла и ерекцията - не става !

# 424
  • sf
А вашите колички на средата на пътеката ли бяха?

# 425
Панди, да. Когато не тече носа е просто запушен и не може да диша. Лекуваме, чисти носа и след 3 дни макс пак тръгва.. Не знам за последната година дали е имало сумарно две седмици накуп да диша нормално.
Бърди, радвам се, че майка ти се чувства по-добре, надявам се скоро всичко да се развие благополучно и да затворите тази страница вече окончателно!

# 426
  • София
Азалия, може и вече да сте пробвали, но ще споделя, ако не сте и решиш да опитате. Не може да навреди поне.
Пантата също беше с постоянно запушен нос и чести хреми. Споделих с друга майка и тя каза какво е препоръчал УНГ за нейното дете при същата ситуация. Опитах и помогна.
Всеки ден по няколко пъти се пръска в носа Стеримар. Това е спрей с морска вода, има различни марки, но този УНГ е настоял на конкретната марка и затова аз също пробвах с него. Пръскаш упорито, дори да няма симптоми в момента. Аз поне 2-3 месеца продължих, а може би и повече. Ефектът не идва бързо, но идва. После разредих и постепенно започнах да го ползвам само при разболяване и  с профилактична цел в грипни сезони.
Преди пръскане издухвате носа ( не знам той издухва ли вече, но поне опитай). После пак трябва издухване, защото започва да се прочиства лигавицата от секрети, прах и т.н.

# 427
Мерси, честно казано и нашия Унг ни препоръчва чести промивки на носа с физ спрей. Ще засиля употребата щом е имало ефект и при вас. Трябва упоритост явно.

# 428
  • София
Мерси за пожеланията за Гаджо. Ще се оправи, къде ще ходи. Остава на стационар у нас.

Марули, щерката играят днес от 17.30 ч. По Макс Спорт май.

# 429
А вашите колички на средата на пътеката ли бяха?
Не, плътно до рафта си държа моята. Не паркирам като арабин в пустина в бакалията.
Иначе много народ има, които си зарязват количките по средата и отиват да обикалят.

# 430
Аз мисля, че едно "извинете, може ли да мина? " е чудесно . Където и да държиш количката, все ще пречи на някой.

# 431
  • София
Същото като Марулче щях да напиша.

Азалия, да, много упорито трябва да се правят промивките. Няколко пъти дневно всеки ден поне няколко месеца. Щом видиш ефект, продължаваш, за да не се загуби. После вече може да намалиш, но аз и тогава пръсках преди градина и след градина всеки ден, че там си менкат бацили . Сега вече е ученичка и само в период на повишена заболеваемост пръскам всекидневно.
На нея обаче й остана слабо място носът и гърлото, така че винаги при наченки на простуда или грип започвам със спрея, освен другите симптоматични илачи. Дори гърло само да я боли, включвам промивките на носа, защото забелязах, че при моето дете това работи.

# 432
Къде изчезнахте цял следобед?
Цветни коктейли ли пиете или работите понеделнишки?

# 433
  • Пловдив
М да...почти Simple Smile налях един розаФ жин. Туй лято напрау го забрайх Wink
Наспорт!

# 434

Бърди, 🌊.
МУж в командировка, сз сам на бар за аперитиво. След туй през пазарчето за домат и ше навъртя  един салат. Нося си чуден зехтин. Даже и тавето за фурна 😆 и се чудех дали да не спретна неназовимото за утре. Тролито гледа филм.

Общи условия

Активация на акаунт