Отговори
# 75
Добри, да разбирам ли, че сте изгледали всичко с Бъд Спенсър и Терънс Хил ?

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дааааа, спагети уестърните бяха добри, сръбският "с цървули по дивия запад" го помня от моите детски години, а за мамалига уестърна научих покрай този уестърн маратон.
смътно си спомням и Джоко Росич в български уестърни. Simple Smile
а за Бат' Гойко няма нужда да пиша, нали?

# 77
Не съм гледала откриването!
Не съм го коментирала, въпреки негативните реакции! Не ми пречи някой да има различна естетика от моята. Има граници обаче, чисто човешки, морални, етични…, които никой не бива да преминава. Срещу това се възмущавам днес тук, не че нещо ще променя, де, но просто изпускам парата. Кой крив, кой прав не е толкова важно. Народът ни има една приказка, че не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава!

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 21:51 от Princess Sissy

# 78
  • София
Добре де Сисун, как имаш мнение като не си го гледала? Аз съм учена, че за да коментираш нещо, трябва да го познаваш.

# 79
  • София
Сис, коментира го в първия пост по темата. Иначе за мен даже е важно кой е крив и кой е прав. Много е важно. Просто коментирам, че за част от нещата, които са те ядосали, не са виновни тези, които обвиняваш.

# 80
  • София
Ама Бър, как са я ядосали, когато впечатлението и е от ЕЖК. Сори, уважавам различно мнение, но обосновано.

# 81
Нито французите като домакини в момента, нито някой друг на тяхно място е виновен специално за мъжете в женските състезания. За това думата има МОК, нищо не могат да направят французите. Скандалът е от няколко години, лично аз съм чела и гледала за плуването.
За мръсната Сена си е гаф, знаят й хала, не трябваше изобщо да се планира плуване там, въпреки чистенето.
Ама чак да прекратяват Олимпиадата ми идва много крайно и прекалено.

Флорен, радвам се да те видя Simple Smile

Мисте, отказаха ми поръчката Joy

Наспорт от наща маса Cocktail

# 82
  • София
В спорта трябва да има правила. Това, че се чувстваш и обличаш като жена не променя факта, че си по силен/а. Но това е проблем на федерациите и МОК, който е доста компрометиран от години.

# 83
Стрейнджър, на патерица жив и здрав да си!

Бърди и ТМ да е честит.

Сиси, ти каква задия си Simple Smile водите ли се крайни Simple Smile
Аз от откриването малко гледах, ама и после не се шокирах от показаното. Виж от обидените се
И за нидерландеца преди започването даже четох, ама не се сетих французите да обвиня за участието му. Виж нидерландците обаче, да.
За Сена е гаф, чий не знам, ама все някой някъде е трябвало да се сети.

Това,от което съм шокирана има малко общо в олимпийските и то е, че в една страна, дето ни я продават за демократична, в момента протестират за правото да се гаврят със задържани и парламентът им го обсъжда дали е легалоно и нито една медия не ни информира за това!
А ни занимават с "джендъри" и кой се обидил от тях вече седмица.

# 84
Ок, приемаме, че нямам право да коментирам и да имам мнение щом не съм гледала Откриването! Нищо, че нещата, за които пиша всъщност имат малко връзка с него. Пишем и четем уж на един и същи език…

# 85
Чета Мишел Онфре и едно негово интервю за Гласове. Интересни размишления има. Странно ми е - Франция, като родина на едни от големите философи в момента сякаш е в някакъв колапс на интелектуалци. Скоро не съм чел френски философи а са ми интересни.

# 86
Май не само Франция е в колапс и сякаш навсякъде липсват интелектуалци. Поне такива, каквито ние разбираме.

# 87
Сиросче, кажи дали стиснатите палци са свършили работа. 🤗
Floren, радвам се да те срещна отново тук.
tan_co, разписвай се повече.

# 88
  • София
Не, бе, Сис. Коментираме. Смятам, че това е правилно. Има проблем - разчепква се.

# 89
Ти да, Бър! Според Ре, щом не съм гледала Откриването нямам право да коментирам и други неща свързани с Олимпиадата.

Гледах боксовата среща! Тези джендъри коментирам. И повръщащите плувци видях! И извинението за Тайната вечеря видях! И само и единствено тях съм коментирала! Джендърите от Великото Откриване не съм коментирала, защото не ги гледах!

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 23:48 от Princess Sissy

Общи условия

Активация на акаунт