Отговори
# 90
  • Пловдив
Фил, хубаво го каза...за пародията Олимпиада.
Аз също съм в потрес, ама няма се обосновавам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 91
  • София
Аз съм в потрес постоянно за всичко, ако ще ви олекне. Joy Имам чувството, че не намирам връзки със заобикалящия свят, не го разбирам, той не ме разбира. Но точно Олимпиадата не ме потриса чак толкова в частта драг куин-син смърф-тройка.

Както и да е. Пих една бира и се пльоснах на дивана. Любима колежка напуска. Хем ми е мъчно,  хем се радвам за нея.  Не останахме много, с които може да се работи. Забележете, че слагам и себе си в групата на можещите. Joy

# 92
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
трябва ли да стискаме палци за нещо/
щот си накапах и съм в невъзможност Wink

кой ме би през ушите да се гледам в увеличаващо огледалце? кой!

ще си накапам пак

# 93
  • София
Ти стисни за всеки случай, пък наздраве!

# 94
ни моА! стискам чашката Wink
но ако трябва - оставям я и почвам да стискам палците. ние дружина ли сме или да!

# 95
  • София
Краци нямаш ли? Стискай там.

Да.

# 96
Краци нямаш ли? Стискай там.

Да.

умното си е умно!
сега излизам да пия и стискам Wink и да чакам падаща звезда. имам стотина желания...

# 97
За Сири стискаме!
Нея я няма още да се похвали и не съм пускала.
Сири, де си?

# 98
Начи, наблюдавам демонстрация на традиционни родни ценности от съседната маса - мУж, гол до кръста (?!), бабанка с татуси, на които всички се любуваме по принуда, разлива ракия от поредна бутилка, говори гръмогласно, вика по сервитьорите и от време на време се кара на жена си. Тя не смее да шукне, горката.

# 99
  • France
Оле, само аз и тукашните туземци не сме се развълнували на драговете и смърфа. Аз тогава даже си полегнах. Явно Филип Катрин така ми действа - сънотворно. Драг куини като драг куини. Нищо ново под слънцето. Като Waze ме прекара в по-страничните алеи на Булонския лес далеч по-шокиращи гледки съм виждала. Тези от телевизора си бяха много добре, даже бяха облечени.

А почистената Сена е като построеното метро на Гран Пари - шефа каза, че ще стане. Ама кога и как не се знае.

# 100
С падащите звезди стана като с балета "Лебедово езеро" - Езеро немА и лебеди не пущиА.
Но пък прелетяха няколко такива. Мога ли да го пиша за звезди и да си лягам?

# 101
Добре, да.
Пиши и едно по-голямо желание и лягай да го наспиш 💫

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 12:51 от zlatenceto

# 102
Ахой, обществото! Благодаря, че ме мислите!

Кло, за любезното домакинство и труда 💐

С две приказки, за молитви е положението. Рецептата ми е един поменик с възможност, да се увеличи, но поне не е тежката артилерия. 20 дни за проба. После или оная отрова или ще се похваля пролетта, че нямам бръчки и белези. Но пък беше интересен ден. Зор заман се довлачих до София, на връщане се омотах, ъф корс. 😂 Как живеете в тая София? Ма и много лошо шофират там.  Напрао се броя за герой днес. Само да се излекувам. Макар и за кратко. На цяло не може.

# 103
  • София
Наспорт, дами и господа! Аз съм с вино на балкона. Купих си малка бутилчица , 250 мл и надигам директно от нея. 😄 Ми що да цапам чаша!? 😇
Та чета ви, надигам си бутилчето и умувам защо са турили пепелник, като пише, че пушенето в хотела е забранено . Имали стаи, в които е позволено , но нашата на е е от тях. И докато ме напъва този екзистенциален въпрос бутнах бутилката. Познайте къде се разля! В пепелника, естествено! Ето защо са го сложили значи - да поема разлята пиячка. 😁

Сиросче, пожелавам да помогне изписаното! 🤗

# 104
Боже!
Три една след друга, на почти едно и също място. Първата най-дълга.
Сега вече няма да се спи
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт