Отговори
# 105
  • София
Сири, не разбрах много, ама май е за браво или поне за малко бравенце, а?

Иначе добре си живеем в София, много даже. Моят град си е. Тук съм си като крастава жаба в нейното си блатце. Щерката ще сменя града и май по- страда, че няма да е в София от колкото, че няма да е с нас. Хм.

# 106
  • France
Сири ще стискам палци. Аз съм виден агностик, но вярвам, че добрата мисъл помага. Фен съм на теорията на кордите за разлика от Недовършений. Като стана дума за него - така ме дразни. Дзен съм, дзен...

# 107
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
София не е за хора.
Само тук може да те ударят отзад, докато караш в насрещното.

Май има мач

# 108
За молитва е, Бър.

Не се хващайте сега за София, моля. Тя драстично различна от моя град селски. И за хора, които не сме свикнали на тая динамика, е различно да кажем. Днес седнах в едни кафе, да си изчакам часа. Седнали две семейства пенсионери. Ми те си говореха за Гърция, Сърбия, къде ще отидат да почиват. Не съм ги подслушала, говореха високо. Тук, при мен, пенсионерите не си говорят такива неща. Даже не си ги и мечтаят. А децата, колко да различни от децата на провинцията. Различна е София, това казвам.

# 109
  • София
Сири, не пускам палците тогава.

МН припадна и си легна. Аз седя и се кокоря пак и убивам време, а и вашите мозъчни клетки, с писаниците ми в темата.

# 110
Само а ли не съм разбрала, че си софиянка днес? Можех да те засрещна някъде. Да смучем кафе и да псуваме правителството, здравната каса, НОИ... каквото кажеш.

# 111
  • София
Пропусна НАП и Техем...Smiling Imp

# 112
Сиросче, звучи ми добре. Браво за шофирането.
Аз нямам реална преценка, понеже ме возят като куфар, но МУ все повтаря, че в София се кара по-лесно, отколкото при нас. Вярно, голямо движение, трамваи, напрягащо, но сякаш шофьорите са по-толерантни, има някакъв ред в целия хаос.

# 113
Хахаха, как беше вица?
"ВиК ли сте?
Не, ЧЕЗ сме.
И вас да ви..."

# 114
  • София
Софийска вода и Топлофикация тоже.

# 115
И църквата също 😂 Разсмяхте ме.

Бърд, ТУ те лъже най - безобразно. 😎

# 116
  • София
Мен ми се види нормално движението, но съм свикнала вероятно поради това.
В момента е супер рехаво.

# 117
И ти послъгваш, Мид ❤️😜 /закачам се/.Днес, като се пообърках, висях половин час да стигна едно заветно кръгово. Няколко метра бяха. Бррррр.

# 118
Мархаба!
    Аз шси мълча за олимпиада, джендъри и украинки,че ще ме баннат.
   Сири, стискам палци!
Шофирам из София,ама ако мога да си го спестя,го правя.И на мен ми е различно, в сравнение с наше село.
   Погребахме си кучето днес! На 15 човешки години, немска овчарка, умна много.Но сега е свободна и без болки.
    Айде,лека!
Ааааа,забравих ,ДОБРЕ, и ние видяхме падаща звезда.Синът няколко.Ама у РезерватО си е убаво,и звездите падат Убаво.

# 119
  • Наблизо
Ахой!

Лека й пръст на кучето…Вие как сте,Марул?

По повод шофирането в България,ММ днес ми излезе с мисъл,че в БГ се шофирало по-лесно защото масово не би застраховани колите и на мускули хората си ги пазели.
А сега де.Аз не съм съгласна,тук по се спазват правила,въпреки че все повече идиоти виждам да ми свят на червено,да се престрояват без мигач и всякакви натискания да стане на тяхната.
Ще видим как ще е карането в БГ.Ще карам и в София и от сега съм панирана.

За Олимпиадата-на мен ми хареса,аз харесвам изкуството,независимо от неговия вид и като цяло не се обиждам от това или онова,щом знам че е изкуство.Драг куините ги харесвам,това предаване от където станаха известни тези от Олимпиадата го следя..А Филип Катрин(синият смърф) обясни,че основната идея е била ,че голи се раждаме и голи си отиваме и как в Античния свят атлетите са се състезавали голи.Песничката също говореше за това.
За Сена е огромен гаф,говори се от година за това как атлетите ще трябвя да се бухат там и няма как да се изчисти,ама Идалго и оназ Урадеа нещо си се плациках а колко било хубаво.С водолазни костюми.Мда.
А за алжирката и тн,това е проблем на МОК..и на техните страни.За изнасилвача ми се доповръща.

Събирам багаж аз.Как е времето в БГ,че съм сложила само рокли и къси гащи и мисля да не взимам и маратонки.

Общи условия

Активация на акаунт