Отговори
# 120
Всяка движеща се кола в България е застрахована,  иначе не може да се движи. Ако има нарушители, все им идва редът. Абсолютна шитня е за мускулите. Няма застраховка и караш са  митове и легенди. Неверни. Българи сме верно, ама не сме аборигени.

# 121
  • Наблизо
Той имаше предвид каско,ама това са си негови интерпретации.
Майка ми я удари един житан в Свиленград и това беше.Той и застраховка нямаше и книжка и се омете преди да дойде полицията.Мама си беше записала номера,но така и нищо не стана.А според на Мм теорията е трябвало да бъде много по-внимателен.
Исках да кажа,че смята че се карало по-леко в БГ.Аз не съм съгласна..

Мен паркирането в БГ ме притеснява.Никой не те чака,свирят,случвало ми се е и да се подиграват и общо взето паркирам все на мол.

# 122
Аз съм от тези, които гледат Олимпиадата. Спортната гимнастика е по-страхотна от всякога, плуването също не е за изпускане, с нетърпение чакам и леката атлетика. Изобщо, голям кеф ми е тия дни.
Боксът само показа, че има спешна нужда да се реши проблемът с участието на “джендърите” в женския спорт. От леката атлетика ги разкараха, въпреки че Кастер Семеня води дело в ЕСПЧ, дали и не спечели. Но тя е жена всъщност със завишен тестостерон. Май и боксьорката от днес е такъв случай.

Мен откриването не ме изкефи, ама не заради джендърите (повечето ги проспах всъщност), а заради културния тюрлю гювеч с нахвърляните и несвързани елементи. После изгледах и спорните моменти, които не ми се сториха чак толкова скандални. Смятам обаче, че Олимпиадата не е място за прокарване на подобни послания, в нея не участват само либерални държави и трябваше да уважат и по-консервативните общества и поне по-дискретно да ги дадат въпросните послания. Драг кралици и гримирани мъже на път за тройка за мен е кофти подбрано изразно средство и представя хомосексуалните хора в недобра светлина. Пък те са хора като хора, не се развяват масово с перо в четирибуквието.

Но пък много се забавлявам с инстаграм с разни мемета на хора, платили безумни суми за билети и какво всъщност са видели.

# 123
Добрютру!

Сиросче, браво, оправила си се тук, за голям спорт е и да се потупаш по рамото.
По най-добрия начин да се развият нещата сега!

Значи искам да вметна, защото се изприщвам като чуя "джендъри", в тоя случай точно не са джендъри. Така са се родили. Не мога да преценя случая иначе изобщо, но смятам, че е важно.

Много неща не разбирам аз покрай тая олимпиада, ама пък не съвпадат с тия силно застъпените, дето така взривяват бг мама.

# 124
Моето мнение е точно като на Попи.Спортът като такъв е на огромна почит у дома.
   А дубрутро! Пия кафе, прохладно,супер ми е.Най-подле е петък,щото на мен и в сряда ми беше петък.

# 125
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес ми е трети петък тази седмица. тотално съм за@@ла календара. чак с подскок се събудих сутринта, че си е дошъл Горинич, а аз не съм го посрещнала.
само да кажа, че ще каца по обяд, ама на съня не можеш да диктуваш кога и с какво ще те стресне.
та тъй! сега за оправяне на чакрите ще се помотая малко, ще пия кафе и ще трябва да се разхода по пиротска.
ще видя и новите хали, кауфланд с културен елемент. Wink

# 126
  • sf
Не спах добре. Оставих прозореца до главата си отворен, ама ме мързя да го затворя като ми стана хладно и сега носа ми е запушен. Отделно кучо нещо не е добре, ще търся днес ветеринар. А освен телевизия, вече няма и интернет. 🙄

# 127
къде го намери това хладно?
ааааа, в Козлодуй Wink
тук си е жега.

# 128
  • Пловдив
Добро!

# 129
Бюти, мерси,че питаш.Ако става въпрос за кучето, добре сме. Тя имаше болки последните две седмици,не можеше да става,почти не пиеше вода и не ядеше. Но никой от нас не можа да каже на ветеринар да дойде да я приспи. Не знам кое е правилно и кое не.Ние не можахме,спаси се.Тв е и доста възрастна,за голяма порода поживя.Обичаше ни и ние нея много.
   Кати пита снощи Де, ,Кайа, баби?Казах,че е звездичка.
   Иначе сме добре.Случват се разни неща,и добри и лоши,ама то това е животът. В едни размисли и преоценки съм в последно време,ама на 50 г сигурно и това е нормално.
   Чакам си Италията в края на октомври аз.

# 130
за италията - никаква бира!
запомни фразата "мЕцо вИно" Wink лято е, може да добавиш бланко накрая Wink

някой ще се мотае ли около Халите? по пиротска?

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 07:50 от st. Dobri

# 131
  • тук и там
Не знам какво стана,писах за мнението си за Олимпиадата,натиснах "Публикувай"и гледам предното мнение на някаква жена,бременна в 5-месец,която пита нещо някакъв специалист...Grinning. Изтрих набързо,та няма да ви го споделям отново..За шофирането-в Зарата и може би в наше село в Белгия ще се справя,но в София и Брюксел-абсурд!Добро утро и хубав ден на всички!

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 09:05 от Кайсия

# 132
за италията - никаква бира!
запомни фразата "мЕцо вИно" Wink лято е, може да добавиш бланко накрая Wink

някой ще се мотае ли около Халите? по пиротска?
  ДобринЯ,края на октомври , душо!!! Аперол сприц е моето италиянско нещо! Вино не пия.Аперол, сервиравн от смугъл италиянец, с красиви очи, и черна като катран коса, и Прего, сеньора...............А аз - грацие миле........

# 133
  • Пловдив
В града е ад тая заран...тлъст дим се носи навсякъде..не се диша. Горяло сметището до града.

# 134
Марули, съжалявам за кученцето ти! Да почива в мир!

Попи, най-адекватният коментар, който прочетох за Олимпиадата! Дори да не съвпада 100% с моето мнение ме накара да преосмисля някои неща!
Да гледам обаче мъж, на който му е хрумнало, че се чувства напоследък по-така да бие жена ме изкарва извън кожата ми. Що не се пробва в художествената гимнастика тогава, а?!

Общи условия

Активация на акаунт