Отговори
# 60
аууу, ваксини... ще трябва да минем през личната.
сега се сетих, че никой никога не ми е искал документ, че Горинич е ученик. дали са му прекъснати здравните права? мога ли да проверя някак?
На сайта на НАП
Услуги със свободен достъп
Въвеждаш ЕГН... проверка, че не си работ.....
И готово

# 61
Френската Олимпиада се превръща във фестивал на злото! Не беше само откриването. Непрекъснато излизат нови и нови гнусотии. Участник осъден за изнасилване на дете, мръсна вода, джендърски изцепки… . Нека някой затвори кутията на Пандора!

# 62
  • sf
Аз чакам другари на по аперол Simple Smile
Наспорт!
Наспорт! Аз съм на тинто де верано

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 20:50 от donsita

# 63
  • София
Наздраве!

Сис, точно пък за объркани хромозоми какво са виновни французите? МОК ги допуска. И аз не съм съгласна, но МОК така казва...Както и за участника-педофил. Същата работа. Псувай МОК. Сена в тази си част е мътна река в долното си течение. Не е бистро планинско поточе, с вода наситена с кислород. Най-малкото водата е пълна с наноси. Не знам какво се очаква.

# 64
  • тук и там
Гледам новините-много пожари пак,много нещо.Наздраве,Донси!Налях си и аз чаша Совиньон.

# 65
  • София
Донси, голяма красавица си.
Това със Сена си е гаф. Все едно в Темза да плуват.

# 66
Наздраве, Донс 🍸!
 Бър, нищо против французите нямам по принцип, но този път е…! Толкова гафове не помня да е имало никога 😒

# 67
  • София
Това не са техни гафове, Сис. Това казвам. Обвинявай ги за синия смърф на откриването, но за участниците няма как. За Сена се очакваше да е мръсна. Тя си е такава. Тук не знам кой е виновен, но пак клоня към МОК малко повече. То и аз мога да предложа да се плува в Перловската река, ама нали има хора, които да преценят кое става и кое не...

# 68
Ми явно Франция не е готова за Олимпийските игри и скоро няма да бъде. Очевидно не са предложили по-добра алтернатива.
Французите не биваше да допускат името на Франция да бъде забъркано в толкова гнусни скандали!

# 69
  • София
Твое мнение. За мен гаф на Франция е единствено евентуално Сена. Но и там искам да видя преди да изказвам крайно мнение графика на показатели като колититър, неразтворени вещества, форми на азот, фосфор и т.н.
Пак да повторя. Участието на мъже в женски направления е недопустимо, но тук Франция няма вина.

# 70
Имало е високо съдържание на Е. коли -три пъти над допустимото, миризмата е била ужасна, заради която участници са повръщали и течението на реката е било силно. Не случайно е отложено следващото състезание - опасно е!

Бър, естествено, че не обвинявам само французите. МОК също трябва да носят отговорност. Това е пародия и трябва да бъде спряна!

# 71
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аууу, ваксини... ще трябва да минем през личната.
сега се сетих, че никой никога не ми е искал документ, че Горинич е ученик. дали са му прекъснати здравните права? мога ли да проверя някак?
На сайта на НАП
Услуги със свободен достъп
Въвеждаш ЕГН... проверка, че не си работ.....
И готово

отивам Simple Smile
но преди това ще си сипна нещо.

казвах ли ви, че с Горинич гледахме всички варианти на уестърни? спагети, мамалига... всякакви уестърни. ей така, от любопитство и със изследователска цел - какво се повтаря и какво е индивидуално.

до сега гледах това Simple Smile ще трябва да проверя кое  е първо - кокошката или яйцето Wink

# 72
Специално един виц за Ре !

Ранно сутринта сред мъглата по Темза:
-Извинявайте сър, позволявате ли да Ви задам един въпрос ?
-Разбира се, сър! Кажете как да Ви помогна ?
- Бих искал да Ви попитам, защо плувате толкова рано сутрин в Темза ... със смокинг ?
-Благодаря Ви за въпроса. Но ако позволите, бих искал да отбележа, че Вие плувате сър, а аз се давя.

# 73
  • София
Интересно ми е да видя отчетите, наистина. Не журналистически алабализми. Я някоя от френските мацки да ми подшушне къде има изкарани данни, моля? Френското МОСВ?

# 74
  • София
И за мен само Сена е гаф. Откриването си беше ок. Нищо потресаващо, но като се раздуха и се почва преувеличаване.

Общи условия

Активация на акаунт