Отговори
# 45
Хехе, верно ли? Сега ще погледна.
Аз пуснах едни бели за 40 лв. Чудех се за един пуловер на Бенетон, но изчезна.

# 46
В това Абаут ю имало големи размери, набелязах си няколко якета и най-накрая ще сменя грозното си зимно яке! Благодаря на който го спомена!

# 47
  • Варна
Здравейте, общество!
Как сте, надявам се Ви заварвам в добро здраве и ведро настроение, 🙂

Отдавна не съм писала в темата, но аз отвреме навреме случва се да си вземам почивка от социални мрежи. 🙂

Поздравлявам рождениците и приятен слънчев ден!🙂

# 48
Благодаря за темата!
Везни съм аз.
Хубав прекрасен месец на всички!
Нови попълнения....само така!

# 49
Юхуу, прибираме се от увеселителния парк. Малкото зверче си изкара страхотно! Качихме се на много влакчета и въртележки. Всичко много му хареса. Имаше едно детско влакче, което минаваше над парка. Ейй, мъжете св кефеха на макс, а на ваша Лаватера ѝ трепереха мартинките в бебешкото влакче. Много ме е страх от височини. Като цяло си изкарахме чудесно, най - вече заради радостта в очите на детето.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 00:52 от Лаватера

# 50
От сутринта, три пъти пиша мнение и точно, преди да натисна "Публикувай" нещо става и мнението ми е вече безсмислено....

Снощи с МН се качихме на каручката му и газ до дупка, избягахме от М@йна таун.

От Великден/Гергьовден не си бях ходила при добитъка (а днес ми е първия ден на истинска почивка, в нашата си къща в Сърнена Средна гора).
Накъдето и да си завъртя главата, навсякъде следите от родителското ми тяло си стоят...а аз последните три години нямах сили да си дойда тук. Смешното е, че за разлика от съседното село, където всички ме познават коя съм, тук смятат МН за син на баща ми, а аз съм "снахата"....приемам отдавна всичко с насмешка, но раната не заздравява никак даже.
Едит:

Трябва вече да почна да разчиствам. Но го карам яваш, яваш. Първо двора и после навътре, към дълбините на къщата. Преди три години, на връщане от морето, му бях донесла на бащицата армаган - цяла купчина книги, заедно с едно апокрифно издание на СамИздат с родословното ни дърво. Не мога да ги намеря нийде. Явно не му е дошло времето. Беше правил много записки в полетата на книгата. 🥺 Disappointed Relieved

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 16:25 от Clo - Camille

# 51
Кло, прегръдки!

# 52
Ако ровите в ебаутю 😆 и попаднете на ленена рокла на бенетон, пишете миии.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 19:46 от zlatenceto

# 53
Лавче, прекрасно Лъвче расте в дома ви!

Моята Лъвица е минала годишните профилактични прегледи. Я ми помогнете, на 13 г. какви ваксини има по българския имунизационния календар, че тотално съм забравила от преди 9 години...или ЛЛ е намерила някакъв пропуск в картона на малката. Иначе кръвните изследвания са на 6, погледнах ги снощи, преди да "избягаме от цивилизацията ". Предписанието е "Спорт, движение и никакъв джънк фууд". Отнася се и за нас двамата с Недовършений в пълна сила.

# 54
  • Варна
Кло, на 12г. реимунизация против морбили, рубеола , паротит и реимунизация против тетанус, дифтерия, коклюш. :🙂

За апандисита освен остър има и хроничен такъв. Моят беше хроничен, т.е. боли и след 1-2 дни минава. Като навърших 20 г. си записах час при хирург, за да го отстрани. Създаваше ми проблеми, спортувах, натоварвах се физически и поради тази причина кардинално елиминирах проблема. 🙂

Благодаря за темата, 🙂

# 55
Изпуснах ви. Не съм на кеф, ама поне да ви следя.

# 56
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аууу, ваксини... ще трябва да минем през личната.
сега се сетих, че никой никога не ми е искал документ, че Горинич е ученик. дали са му прекъснати здравните права? мога ли да проверя някак?

# 57
"Как се казваш? Ааа, Альона! Ма тука работиш?! Приятел имаш ли си? Ам той е там да са бий, а ти тука си сама. Начи нямаш. Виж кво, Альона, аз след 2 дена ще дойда тука..."
И нататък не знам историята как продължава, но се досещам 🙂 Альона беше синеока, с направени устни, мигли и вежди.

А иначе казвам "купи ми кръстословица" и 😆

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 21:30 от zlatenceto

# 58
В последно време си промених мнението за рускини и украинки при това в недобра посока ....

# 59
  • Пловдив
Аз чакам другари на по аперол Simple Smile
Наспорт!

Общи условия

Активация на акаунт