Отговори
# 30
  • Наблизо
Мерси за темата,Кло!

Бърди,да ти е жив и здрав недовършения и да слуша.А ти,да почваш опреснителни като Кайсийка.Имам и човек да препоръчам,ако искаш Simple Smile

Гладна съм,довечера ММ ще ме води на ресторант,пак.Имаме повод за празник.

Лав,да си прекарате чудесно на парка!Моето се страхува от движещи се люлки,заради ушите сигурно.

Ени,щом са се успокоили нещата едва ли е апандисит,но я следи.Апандиситът няма успокоение,повръщане и болки.

Хубав деееен,отивам да работя още малко аз.

# 31
Мисте, в АЮ има много намалени Скечърси Grinning
  Страшен фен съм им! А ти си чоклдажийка! /такава дето подкокоросва други жени да си харчат парите за скечърси/

# 32
Мисте, в АЮ има много намалени Скечърси Grinning
  Страшен фен съм им! А ти си чоклдажийка! /такава дето подкокоросва други жени да си харчат парите за скечърси/
Ми няма само аз да харча, я Simple Smile

# 33
  • Стара Загора
Благодаря за темата!
Везни съм аз.
Хубав прекрасен месец на всички!

# 34
Кло Heart !
Стрейндж, на патерици - жив, здрав и щастлив да си!
Бърдче, и ТМ само хубавини да го стигат! Да ти е жив и здрав!
Милата Пантичка, много кофти е тъй като стане.
Ени, да се оправяте!
Лек месец за всички!

# 35
Да са живи и здрави рожденниците !
Ей, кога дойде Август... времето тече. Зимата идва.

# 36
  • София
Честит да е Бърдов! Жив и здрав най-вече, да папка и да слушка, когото трябва (наша Бърда)! Наздраве!

# 37
  • София
Бърди, да е жив и здрав и да не ти дава поводи да променяш това.

# 38
Бърди, да ти е здрав ТМ и да те слуша 😁

Стрейндж, честит рожден ден и на теб с малко закъснение.

Наздраве ви 🍸🥳

# 39
  • Наблизо
Приготвям се да си тръгвам от рабора и заваля като из ведро плюс гръмотевици.Чудя се дали да почакам малко или да тичам към колата.

# 40
Почакай.

# 41
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
юхууууу, привет, привет в новата тема и новия месец.

четох старата на три пъти, каво съм запомнила и аз не знам - рожденици имаше, дечковци и половинки, всички да са здрави и само добро да срещат.

жълта роклА имаше - и аз искам да съм като слънце (или като пате), но пусто като не ми отиват!

донси искаше да се видим в резервата - няма да стане, върнах се вече. но може да пийнем по едно из София някъде. Simple Smile

лан каза нещо весело, щях да му отговоря, но забравих какво. Simple Smile
стрейнджъра май също празнуваше... ако съм го объркала с някого - да извинява. ще му се наложи да празнува без повод Wink

друго...
добри изследвания, успешно лечение... все такива работи да чувам.

равда е върха, там бяхме в едно семейно хотелче съвсем на плажа. през балкона гледахмефилмите в лятното кино Simple Smile

и Рованиеми! мечта ми е. и точно за лятото си го мечтая - зимата няма да ида. студено ще е.

# 42
Бърд, здрав и щастлив да ти е недовършеният 🎂🍀🎉

Кло, ❤

Панди, съчувствам 🤗! При мен е втори ден и е ужасно болезнен, сигурно заради жегите. Да не говорим, че ми се вие свят и ми се гади! Няма сила, която да ме накара да отида на плаж в това състояние!

# 43
Благодаря ви за хубавите пожелания, да ви се връщат още по-хубави!
Намерихме изненада в стаята от семейството, при което се настаняваме. Мил жест Heart

Имахме лек екшън с елементи на драма с мама. Всичко е наред, не беше кой знае какво, но се беше притеснила, милата.

# 44
  • Пловдив
Бърди, за тях не се сетих и нямаше как...в офиса...
Ама на синкото 2 тениски, любима марка дет са по 70лв, сега на 16 бяха....и онуй портмоне дет ми показа беше 23лв Simple Smile
Да видим.
Ама се усетиха и върнаха цените.

Общи условия

Активация на акаунт