Отговори
# 210
  • София
Чакам МН в жегата. Закъсня. Появи се и се оказа, че си е забравил телефона, та се върна да го вземе. Лопата, чували и алиби, моля.

# 211
Брой ни 2. Казах някъде на малко сянка само да седна (наоколо чадъри бол). Той духна из заведенията по плажа, 20 мин не мога да го намеря.
Къде бе човек?
Търся ти дебела сянка.

😆

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 08:36 от zlatenceto

# 212
  • тук и там
Аз седя лакирана и чакам да ми изсъхне лака,та да си налея.Утре ще имам нужда от палци и положителна енергия  за ММ.Ще му правят колоноскопия и ми е притеснено за резултатите.

# 213
Идвам с лопата и чувал!
И с палци за Кайс!
Вие направо унищожихте всичко деЦко в мен с тази конспирация за медалите в худ.гимнастика.

# 214
И в мен!
Нашите гимнастички винаги са били сила! Тренирала съм като дете художествена гимнастика и съм влюбена в този спорт!

Ще сложа в скрит текст другата гледна точка от сутрешния ни спор. Може на някой да му е интересно , на мен определено ми беше от полза
Скрит текст:

# 215
  • France
Някой може ли да ми каже Какво Точно гори в Пловдив?

# 216
  • sf
Аз седя лакирана и чакам да ми изсъхне лака,та да си налея.
Кайс, аз ли да те уча? Първо сипваш и после се лакираш. Докато чакаш да изсъхне, внимателно надигаш чашата. 😁

# 217
Аз знам - гори сметището в Цалапица и един открит склад за цветни метали. Двата пожара са независими един от друг.

# 218
  • France
Какъв е този склад? Това не е ли опасно за живущите там?

# 219
Кайс, вземи си бързо съхнещ топ лак. Малко повече пари е, но променя живота. Не капки или спрей.

Гимнастиката и на мен ми е любим спорт, но мръсотията в него е на световно ниво. Последната гнус е избутването на рускинята, състезаваща се за Кипър до Олимпиадата, за сметка на чудесната полякиня. Шефката на техническия комитет познайте от къде е? От Кипър. В момента тече разследване, но какво от това. Докато приключи, състезанието ще е минало.
А за великата Нешка, знаем основно от нейните думи и филмите направени тогава. Политическа пропаганда си беше.
Това не ми пречи да харесвам момичетата и да им стискам палци.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 19:18 от alex_jp

# 220
Три цвята лято и шефа на плажа

# 221
Какъв е този склад? Това не е ли опасно за живущите там?

В новините го пишат "Гори открит склад за цветни метали". Аз също се чудя какво може да се е запалило там, защото склада е открит, а металите не горят, дори и да са цветни.

# 222
*ОБНОВЕНА КЪМ 16:50

Пожарът вече е потушен, потвърди и кметът на Район "Източен" Емил Русинов, който се отзова на място. Няма пострдали от пламъците, коментират още от пожарната.

# 223
Привет в новата тема и благодаря на Кло!

Всички сте толкова умни и как хубаво и обосновано можете да се изкажате. Чувствам се много тъпа,имам мнение по разни въпроси,включително и тези,които обсъждате,но в главата ми е страшна каша,блъскат се думи и изрази и решавам да мълча.Едно от нещата,които ми се иска да са различни в живота ми е да съм се родила по -  умна!

Ние се прибрахме ранния следобед и даже оправих багажа.Добре се изкарахме,макар през повечето време да се карахме с Недовършен и все бях под някакво напрежение.Уви,тук не е много по - различно.

Мисте,май забравих да поздравя синкото за книжката.Браво и безаварийно шофиране!
Сиросче,и на тебе браво! Дано бързо разрешиш здравословния проблем!

Тук задуха силно, дали няма да вали?Не съм гледала прогнозата.

# 224
  • Euskal Herria
Сдобихме се със съквартиранти. Огромни оси. Дойдоха пожарникарите, махнаха гнездото им, напръскаха с репелент и казаха "Готово". Да, ама не. Веднага почнаха да изграждат наново. Три пъти мъжът ми сваляше това, което бяха направили, обаче от вчера до днес вече е изградено. Имахме чувството, че буквално роякът се удвои, за нула време оформиха едно "буренце" точно над прозореца ни, върху фасадата на сградата. Преди малко пак говорихме с пожарникарите, пратихме нови снимки. Ще чакаме да дойдат. Този път няма как ние сами да го махнем, голямо е и няма гаранция дали няма да падне върху просторите или прозорците на съседите под нас.

Наспорт, общество!

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 21:35 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

Общи условия

Активация на акаунт