Отговори
# 345
  • Пловдив
Кайс, той с кола ли идва? А баща ти как е, нищо не си казвала скоро...

Свекър ми го скова някъв нерв и яде сгънат на 2 по колена...мажат, инжекции...нищо. Коцука до WC и беж на легло.
А свеки ни готви пиле с ориз, че нейното е топ! и май с тавата ше го отнеса Simple Smile

# 346
  • тук и там
Не,със самолет.Ама колата тук е ръчка,та не се и пробвам на нея даже.Баща ми е добре за сега.Прави скоро колоноскопия,пак има някакви полипи,май ще трябва пак да прави лъчетерапия,така му казали.Блакодаря,че питаш.Heart

# 347
  • София
Азалия, да е честита майка ти! Още много рождени дни да посрещнете заедно в добро здраве и бодър дух!

Мисте, да го отпуска свекър ти!

Лав, на твое място и аз щех да отида на хотел. Тъкмо малко почивка от ОИ.

За последно тази година си пия кафето с морска гледка. Ще ми липсва гледката най-вече, но и безгрижието на почивката.

Не ми харесва как кашля щерката. То пък как би могло да ми хареса да кашля изобщо, ама ... Сякаш старо и немощно куче се опитва да лае ми звучи. Иначе казва, че се чувства добре.

# 348
Панде, дано е бързоминаващо.Сма тая лаеща кашлица я провери, така казват на ларингитната.Моят син я правеше от реакция на фъстъци,имаше алергия.
   Азалия, да е здрава и щастлива мама и да се радвате една на друга дълги години!

# 349
  • Пловдив
Кайс, дано е леко тоя път...

Панде, бързо мина почивката Simple Smile На малката да и минава бързо! Дано е доволна от разходката.

Знаете ли какви са противоалергичните изследвания?

# 350
Зная какво е тестване за алергени, но тестване за противоалергия - за сега не съм чел/чувал.

# 351
  • Пловдив
Зная какво е тестване за алергени, но тестване за противоалергия - за сега не съм чел/чувал.
и аз това исках да кажа, ама... Simple Smile
Мислех, че го е израстнал сина, ама не...оня ден пак целия в оргомни пъпки и лимфните възли кат орех, зачервен...

# 352
  • sf
Прибрахме се с кучо. Много обичам да шофирам. При първа възможност ще си взема хубава кола, макс първолаче 😃

# 353
  • Наблизо
Добро утро!

Прелитам за малко!

Мисти,как Крумово..то полети няма.Все до Враждебна ходим,голяма мъка ми е.
За изследванията,на нас педиатърът беше предписал половин страница А4 алергени,но нямам под ръка направлението.Маслини,Чинари,леска…какво ли не.

Фил,на почивка ли отивате?

Кайси,радвам се за ТМ и татко ти,че нещата са добре.

Донси,друго си е новичка.Моята е чисто нова,евтина,ама нова.Това ми помогна да прокарам,знаейки че мога да и имам вяра.

# 354
Чак сега стигнах да се разпиша в темата.

13, хирургът е добър, ще си свърши работата. Освен шините и пазенето, трябва добър рехабилитатор, по възможност с опит със спортисти. Търси активно, за да го поеме веднага след операцията и да действа методично и редовно по възстановяването. Поне 2 пъти седмично имаха масажи и рехабилитация моите момчета. На 6тия месец след операцията почнаха тренировки, на 9-10 вече играеха мачове. Можеха да почакат още малко според мен, но според специалистите бяга готови. Шините са важни и са няколко различни в различните етапи, в Немция ги правят индивидуални, но тук ще е каквото се намери. Добре е да има стабилна поддържаща наколенка, когато започне пак спорта. Да внимава и с глезените тогава, че често те се травмират след колене, заради несъзнателна промяна в постановката и вардене на оперираното коляно. След операцията ще има отоци, ще ги борите със студени компреси , както и с компреси с извара - чудеса правят. Още ми е прясно от момчетата, затова ме закачай на лични без притеснение, ако нещо те човърка. Ще отговарям.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 12:57 от Mößbauer-Effekt

# 355
Мисти, миналата седмица бяхме на алерголог и пуснаха на малкия панел с инхалаторни алергени. Понеже е на 3 му взеха кръв. Ако беше по-голям щеше да стане и с надраскване. Това в Токуда. В геника също има хубаво изследване за алергени, педиатричен панел се казва, препоръчан ни е от УНГ. Ние сега чакаме резултати тая седмица. Мога да ти снимам какви са точно изследванията, които сме правили, но като те слушам при вас симптомите са различни и може да е от храна или нещо друго, не инхалаторно..

# 356
Мьос, благодаря за съветите полезни са ми 🤗 За рехабилитация след операцията имаме къде, тук до нас има спортен клиничен център. Доктора ще го поеме веднага и даже програма ще му направи. Това е хубавото, че поне от клуба уреждат пътеката по която се върви след такива контузии. Запознати са, искам да кажа, утъпкано...само търпение и следване на стъпките трябва. И тук ни предупредиха никакво бързане да се връща към футбола, поне 9 месеца възстановяване...та даже година. Ако иска, разбира се, да продължи да рита професионално. Та...има време Килешов да си решава.
Така хубаво ни поваля снощи..можеше и още, но и на това съм благодарна. От суша много ме е страх мен..не знам що...нямам представа. Някак интуитивно ме граби страха относно суша..луда работа. Поваля ме и на перона разбира се. Първо навлякох един дъждобран с номерация за мъжки телесА 😁 та уж с дъждобран, но станах вир- вода..После намерих приблизително моя номер, та горед- долу опазих перушината... донякъде. Много е гадно, да се мъчиш да гледаш нагоре...и да ти пада дъжд в лицето...но и да виждаш трябва, тъй щото, да не пробиеш самолета със стълбата, докато я полагаш 🤭🤪😁 Добавете и нощно осветлениЙ, което се отразява в омокреният асфалт..и...Край 😂 Прилеп пасти да яде пред мен си..Успях обаче, хем да им поставя стълби на хората, хем да не почупя самолетите 😂😂
Щерката пък, реве от Ербил/ Ирак...праща ми Т тамЕ- 41 градуса, с тенденция утре за 45 🤐Не билО за смели хора навън 😂 Викам- стой си в стаята на климатика, не се прАй на суперуоман 😁
Налагам риванолови компреси за оттока на коляното му..СирИ, един колега рече към риванола да слагам капки ракия..да питам твоя ММ да ми заеме малко 🤭, че такова у нас няма.
Мист, брей лошо..вземете мерки тамЕ..не мога те насоча...ама не звучи добре работата с тази алергия.
Хайде, другарки и другарЕ..ще захождам аз към летището..че баят полети пак днес 🙄

# 357
  • София

Вече мина 12. Sunglasses Чин-чин!

# 358
Наспорт, Бър Cocktail
Ние сме вече в къщи. Купихме зарзават и диня по пътя. Багажът свален, колата прибрана. Сега започва великото пране.

# 359
Бърльо, винаги все някъде слънцето е залязло! Наспорт! 🏖🌊

Общи условия

Активация на акаунт