Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 431
  • 649
  •   1
Отговори
# 495
Честито на всички Simple Smile!

# 496
  • София
И ние няма да участваме на Пето Joy
Наборката се класира в Тридесет и Пето... става ли за рима? Grinning

Това от днес, Доволна е! Grinning ПРЕдоволна
Добра локация от дома, профил, приятели, всичко има там... та много се радва...

Поздравления и на вас и на нас ! Щом удържаха до 4то класиране , значи заслужават децата...

Апропо, щерката е имала бал сега на 4-то за още няколко желани паралелки, в 32ро, 22ро, 133то...
На мен, все не ми се вярваше и се колебахме до последно, А така, А иначе... добре, че се осмелихме накрая ... Благодаря и на вас за полезната тема и положителната енергия,  която витае тук... Flowers Four Leaf Clover

Чакаме и други...

Furf много се  радвам и за вас... Flowers Four Leaf Clover

# 497
Както очаквах в Джон Атанасов има сериозен спад в бала на четвърто класиране спрямо трето.
40 точки при системното програмиране и 50 точки при приложното.

# 498
  • София
Браво за всички класирали се деца в желаните училища Simple Smile

# 499
Много се радвам, че усилията на децата все пак са възнаградени !

# 500
  • София
Furf браво, много ае радвам. Йо след Вазова влизаше в 7мо. Но явно й било писано.

И ще е в един клас с една от най близките се приятелки, с която беше 8 год в един клас й живеем през един блок.

# 501
  • при моите любими
И аз се развълнувах и искрено се зарадвах за всички. Вълнуваме се тук и за едно познато дете, но още нямам информация, дано и то е прието в желаното училище.

Прието е детето. Днес е щастлив ден.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 15:30 от cydonia

# 502
  • София
Страхотни новини, момичета, страхотни! Да им е на късмет на децата! И браво на вас, че ги подкрепихте до победа Kissing Heart

# 503
Честито на всички! Много добри новини от това класиране! Simple Smile

# 504
Браво на успелите деца!!! Честито!!! Желая ви пълноценна почивка сега!

# 505
Поздравления и честито на всички! Толкова много сбъднати мечти! Нацелувайте си децата и си налейте по едно за заслужения успех! 🎉🍹🥳

# 506
  • София
Става, става римата Simple Smile

Да знаеш, че там ги стягат Wink И пишат забележки за облекло Simple Smile Каката само мрънкоти. Но тя си избра 35-то.

Честито на всички успели Simple Smile

# 507
  • София
Става, става римата Simple Smile

Да знаеш, че там ги стягат Wink И пишат забележки за облекло Simple Smile Каката само мрънкоти. Но тя си избра 35-то.

Честито на всички успели Simple Smile
Най-съм доволна че тя си го избра, тя го искаше, тя напъваше... Сега, каквото такова... Grinning да си го гони... има приятели в съседните класове, да се хващат под мишница и да учат..

на мен ще ми е най-близо с колата сутрин, тя уж ще ходи сама, ама мнооогооо силно се съмнявам...

# 508
  • София
Ихааа какви хубави новини! Браво на всички, развълнувах се, все едно ние сме участвали.
Furf, много ви мислех вас. Така ми се сви сърцето от станалото на трето класиране. Браво.
Отивайте сега да празнувате всички, заслужили сте си! Наздраве!

# 509
И аз усещам как баща й ще клекне и ще я кара сутрин дотам. Те си и свикнаха двамата да се возят, само дето той се оплака, че последната година не го чакала, ми си тръгвала сама 😆

Общи условия

Активация на акаунт