Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 398
  • 649
  •   1
Отговори
# 465
  • София, Лагера
На мен 73то ми е на радара от около година и съм доста впечатлена...
Миналата година на трето класиране нямаше никакви свободни места там, докато в 1НЕГ имаше и на двете, и за момчета, и за момичета. Тази година на четвърто нямаше места в 73то, а в 1НЕГ имаше цели 2.
Доста хубави отзиви чух, а аз вярвам на отзиви само от сериозни и проверени хора (+ на преподаватели), не ЕЖК.

# 466
  • Сф
Е, няма как за очакваме изобилие след 4 класирания, но има места във всички регистри на бала.
Именно. Четвърто обира доста от местата, които преди оставаха за директорското. Това виждам. 119то, 30то 19 то- без,  1 во с 2 места само. Преди имаше повече възможности. Да видим тая година какво ще остане за 5 то и ще има ли смели. Затова,  късмет на участващите в 4 то днес!

# 467
На мен 73то ми е на радара от около година и съм доста впечатлена...
Миналата година на трето класиране нямаше никакви свободни места там, докато в 1НЕГ имаше и на двете, и за момчета, и за момичета. Тази година на четвърто нямаше места в 73то, а в 1НЕГ имаше цели 2.
Доста хубави отзиви чух, а аз вярвам на отзиви само от сериозни и проверени хора (+ на преподаватели), не ЕЖК.

Миналата година, на пето класиране се появиха едно или две места в 73-то със срок за подаване на документи до обяд и класиране малко по - късно същия ден.

# 468
Местата за 5то класиране пак ли се обявяват през системата? Или във всяко училище?

Успех на всички деца днес Simple Smile Аз лично също се вълнувам, въпреки че не сме кандидатствали, но ми е интересно до къде ще стигне бала.

# 469
  • София
Местата за 5то класиране пак ли се обявяват през системата? Или във всяко училище?
Всяко училище само обявява на сайта си свободните места и само организира 5-то класиране.

# 470
  • София
Обявяват се и на сайта на РУО. Нали по-горе дадох линк от миналата година?

# 471
Обявяват се и на сайта на РУО. Нали по-горе дадох линк от миналата година?
Извинявайте, не съм видяла.

# 472
  • София
Нали ще кажете като излезе класиране? Чакам за моя приятелка и си представям колко й е напечено, та не смея да я тормозя.

# 473
Излезе класирането 🥳
Успяхме!
ТУЕС & Системно програмиране
 Благодаря ви група за подкрепата!

# 474
tufituri, поздравления! 🥳
Хайде, и други чакам да се похвалят.

# 475
  • София
Излезе класирането 🥳
Успяхме!
ТУЕС & Системно програмиране
 Благодаря ви група за подкрепата!

Бравооо , много се радвам .

# 476
tufituri страхотно!!!
Честито след 5,6 години може и да сме колеги Simple Smile
Чакаме още новини!

# 477
tufituri, честито, толкова се радвам за вас Heart Exl

и нашата мома се класира в желано училище и милата се разплака от щастие Scream

# 478
  • София
Успяхмееееееееееееееееее, във Вазова сме
Професионална гимназия по дизайн "Елисавета Вазова", ГР.СОФИЯ   Графичен дизайн - АЕ
Така викнах от кеф в целия офис.
И сега брат й ми се сърди, че иска Йо да е в 133.....

# 479
  • столицата
Браво на всички за смелостта да рискувате!

Общи условия

Активация на акаунт