Дълбоко отпускарски СПАМ(01.08.-31.08.24г.)

• 5 267
  • 174
  •   1
Отговори
# 60
Янче, спокойна бъди, Холдънът се появи. Grinning

Как си, бре, човеко? Grinning

Жега е при нас, направо не мога да повярвам, че на Пампорово вчера беше 20 градуса. Пак си видях изоставения хотел, който става и за замък. Мислете го, че с това климатично затопляне ... сички ше обикнат планината.

# 61
Дайсче, аз ще ходя за една нощ в Благоевград края на месеца. Ти на хотел ли спа?

# 62
Янче, спокойна бъди, Холдънът се появи. Grinning

Как си, бре, човеко? Grinning

мекичък. по характер и други неща. ти как си копр

# 63
  • София
И аз днес бях в един замък. Взаимствали са от Версай.

Както за тук беше неподозирана жега 30 гр изведнъж преди малко заваля, та разхлади малко.

# 64
  • София
Дайсче, аз ще ходя за една нощ в Благоевград края на месеца. Ти на хотел ли спа?
Само за няколко часа бях там, да закарам една приятелка и да я върна, че имаше работа, а е опасна за себе си и другите, като кара.
Купих си сума ти нещица на промоция.

# 65
Родивче, култивиран тоз замък. Grinning И завид на температурите.

Холдъне, бива, само малко ми е топличко.

Снимах единия аптечен котарак. Уникат ... уникални снимки. Ше видите. Joy
Скрит текст:

В таз жега вече сички котки се чудят къде да спят ... горките, имат и козина ...

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 10:53 от ina.ina

# 66
Ние също последните месеци обикаляме близки градчета през уикендите. Не знам как и защо, ама при тях наистина ври от промоции винаги GrinGrin Буквално си избивам пътя и дори съм напред като пазарувам от там дори дреболии Laughing Неделя пак бях на хойкане, ама нещо се изсилих и сега мрънкам на всяко ставане и вървене от мускулна треска. Що да не кача в един ден два паметника с по не знам си колко стотин стъпала и то с някакви тъпи сандали Satisfied Осмицата са нагласила като за ресторант и катери чукари и стълби цял ден Tired Face Вече хич няма да се глася по такива пътувания ще се барвам като туристка, както си му е реда- маратонки и спортни дрехи + раница.

# 67
Спортни дрехи, сега, в жегата = бански. Аа, и от раницата да тече/пръска вода - много препоръчително. И се движете с плажен чадър.

# 68
Инче, аз не мога каТ тебе все по бански да се вея  LaughingLaughing Ще стресирам хората Smiley Иначе зор ми е в жегата и кожата щях да си сваля  ако мога. Ония ден всичките катерения ги правих и баш по обяд в най-големия мор, барем някое кило да беше паднало, ма тцъ...Laughing

# 69
  • София
Днес сме на басейнче. Срам не срам по бански. Joy

# 70
  • Euskal Herria
В неделя при нас

Издаянихме.

# 71
А аз тука умирам, че два дни е над 30 Joy ама и от тая влага дъх не мога да си поема, ако не редувам бира, дишане, бира дишане, бира, дишане..

# 72
  • София
Слава на трамвай 5!
На 3 минути, през работните дни.
Тази линия е с най-ниските температури.
Метка ме в метрото.
Вкъщи е 23 градуса.
В офиса е 23 градуса.
Оцелявам.

# 73
Добър ден! Тази нощ тук беше адска жега....и още е Simple Smile

Аз съм с климатик навсякъде - у дома, при гаджето, в колата, на работа!

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 19:50 от Реа

# 74
  • София
Ах, Рейче!!
Това "Да" ли е Heart Eyes ?

Общи условия

Активация на акаунт