Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 47 474
  • 717
  •   2
Отговори
# 15
често купувам цветоулавящите кърпички, праховете и геловете за пране, веро
имам и препарат за измиване на под с оцет, но той не ме впечатли

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 12:08 от bubanka

# 16
  • пустинята Гоби
Препарат за пране - течен и на прах, капсули за миялна - имат различни видове, аз харесвам всички, но тези на които не им се маха опаковката са по-удобни. Препарати за почистване - харесвам тези за под, за банята не са ми достатъчно силни, което може да е плюс за някой. Ползвам и крем препарат за почистване на фурна и препарат за почистване като Циф, някакъв гланц ли се води.

# 17
  • Сливен
препарата за петна под формата на спрей е хубав

# 18
Информация за предстоящ лайф се вижда като се слезе надолу на началната страница на приложението. Няма да е само на Денкмит отстъпката.

На Денкмит аз харесвам и препарата за прозорци.
Скрит текст:

# 19
Препоръчайте четка за първи зъбчета и паста.

# 20
Паста - Веледа, изчистен състав с оглед на поглъщането.
Четка е добре да е с по-мек косъм (по препоръка на нашата зъболекарка), сега ползваме на Curaprox и ми харесва.

# 21
На Denkmit много харесват универсалните мокри кърпи - ползвам ги от много готини и са страхотни. От години използвам и препарата за баня, добър е. Спреят за почистване на фурни също е добър. Съотношение “цена-качество” е топ за мен.

# 22
Момичета, имате ли впечатления от тези слънцезащитни серуми на Sun dance? Днес за пръв път ги видях в магазина, изглеждат обещаващо, не знам дали сте ги коментирали вече?

# 23
# 24
Здравейте, косата ми, ако не я изсуша с кръгла четка и сешоар, стои бухнала и леко чуплива. Знаете ли за продукт, който леко да я изглади (не да я изправя или къдри)? Вчера взех спрея със морска сол, но стои лепкаво на косата ми. Доколкото разбрах е с променена формула. Ако сложа пяна пък стои на клечки.

# 25
Здравейте, косата ми, ако не я изсуша с кръгла четка и сешоар, стои бухнала и леко чуплива. Знаете ли за продукт, който леко да я изглади (не да я изправя или къдри)? Вчера взех спрея със морска сол, но стои лепкаво на косата ми. Доколкото разбрах е с променена формула. Ако сложа пяна пък стои на клечки.
Аз не съм намерила решение (вкл. с проф. стилизанти от рода на Alterna). Обемни и чупливи (къдрави) коси без четка и сешоар е много трудно да бъдат подредени и пригладени.
Компромисен вариант:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-professional-pyana-za-kosa … 058172456558.html
Поприглажда и косата стои жизнена и мека. Може да се използва ежедневно в малки количества без да утежнява и спластява. Но бухването и обема си стоят.
Нищо общо с пяна, която прави косата на клечки при сушене с дифузер.

# 26
По принцип къдрава и чуплива коса най-добре да съхне без да се пипа с ръце, ако искаш максимално да избегнеш фриз. Това освен подходящ за нея балсам и прочие, разбира се.
Не знам дали това разбираш под бухнала и да искаш да я пригладиш или друго, но поне аз това си представих. Някакъв балсам без отмиване по-скоро, не знам ползваш ли такъв по принцип но фризът не е точно проблем за стилизант да го оправиш, а гледаш да го избегнеш поначало. Решеш и пипаш докато е мокра и с балсама, попиваш с кърпата без да търкаш особено и повече тая коса не я пипваш с ръце, независимо дали я оставяш да съхне естествено или сушиш със сешоар. Сешоарът съответно с дифузер и от разстояние, а не да ръчкаш и размяташ косата и с него, дифузерът е просто за да няма насочена струя която да ти прави също фриз. След като е напълно изсъхнала, може и съвсем леко да минеш с масло.
Ако искаш пробвай някаква такава рутина след измиване, би трябвало да подобри положението ако правилно съм разбрала какво се иска. Това е по-скоро за къдрави коси, но за чупливи също работи добре. Моята е между двете и в зависимост от това какво я правя след измиване варира между почти права и почти къдрава Grinning

# 27
Много ви благодаря и на двете, разбрали сте ме напълно! Ще последвам съветите.

# 28
Вместо околоочен крем съм купила околоочен контур. Има ли разлика в двата продукта? Да знам дали да го сменям докато мога? Благодаря.

# 29
Почистващото олио за лице на Балеа, няма и месец откакто е отворено и замириса на гранясало.
Някой друг с подобен проблем и мога ли така да го използвам?

Общи условия

Активация на акаунт