Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 48 350
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
В приложението отзивите са противоречиви,затова реших да попитам тук за този продукт...

# 46
  • София
Здравейте!
В приложението отзивите са противоречиви,затова реших да попитам тук за този продукт...

Средна хубост. Няма вредни съставки, но държи час - два. След това усещам миризмата на пот. Аз харесвам един стик на Сапунена работилница - Сандалово дърво. Пак е с безвредни съставки, но разликата е голяма. Държи ми цял ден и не се вмирисваш.

# 47
  • пустинята Гоби
Същото ми е мнението. Става, ама за някой по-студен сезон. Иначе имам точно показания на снимката - лайм и не знам какво беше. Свежо мирише, ама миризмата на пот седи и поне за мен не е опция лятото.

# 48
  • София
Кога изпращат ваучера за рожден ден? Имам РД в неделя и искам да поръчам доста неща, преди отстъпката важеше за цялата седмица на РД...

# 49
Почистващото олио за лице на Балеа, няма и месец откакто е отворено и замириса на гранясало.
Някой друг с подобен проблем и мога ли така да го използвам?

Това почистващо олио за лице при другите почистващи продукти за лице ли стои?🙂
Бихте ли препоръчали ексфолииращ гел/продукт за лице от ДМ (тяхна марка)?

# 50
Кога изпращат ваучера за рожден ден? Имам РД в неделя и искам да поръчам доста неща, преди отстъпката важеше за цялата седмица на РД...
На първа страница го пише, дъвчем го непрекъснато…В деня на рождения ден, важи само със сканиране на апп-а, еднократно, в срок от 10 дни. Било каквото било преди, 2 години вече е така.

# 51
Препоръчайте лесна за нанасяне и измиване очна линия. До сега не съм ползвала, но си поръчах една джаджа от тему и искам да пробвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 52
  • София
Здравейте!

Аз пък съм много доволна, но имам другия аромат, оранжевия. Потта ми е остра и със стандартните тип Dove, Rexona и т.н., освен че мишниците ми придобиват по тъмен цвят ами сякаш ми се набиват в порите, запушват ги и ме предпазват частично, мирише не на пот, но не и на чисто, а на нещо тежко и неопределено за мен. С този потъмняването изчезна, миризмата също. Показания зелен не съм ползвала, оранжевия с ванилия и орхидея е топ за мен.

# 53
Защо серума на Балеа с ниацинамид лепне толкова гадно?Серума с ниацинамид на Skinclopedia не е така ?

# 54
Хм, странно, на мен не ми е правило впечатление да е някакъв много лепкав. Аз и не се сещам често за него де, а с такъв ентусиазъм си го купих Grinning Но по принцип не ми допада да усещам продукта върху лицето си като го намажа, та все щеше да ме подразни и това. Слагам и след малко съм забравила за него. Хубаво ми напомни да го извадя на по-видно място, а дано да го измажа вместо да стои в шкафа Grinning

# 55
Здравейте. В приложението на ДМ има календар Женско здраве от днес. За всеки ден ще се отваря нов талон - общо 15.

Календар „Женско здраве” - 15 изненади
Ние, жените, сме креативни по природа и обичаме да опитваме нови неща. Нашият специален календар „Женско здраве” се вписва идеално в това: Подготвили сме Ви 15 вдъхновяващи онлайн изненади, които да откривате всеки ден. Просто се регистрирайте и бъдете креативна жена от 13.08. до 27.08.2024 г. Да започваме!

# 56
Здравейте, дали сте доволни от този продукт. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-paketcheta-za-direkten-p … 058172695490.html
Синът ми ползва на друга марка, но попаднах на тези в ДМ и се зачух?

# 57
  • Варна, Пловдив
От календара  ми се падна отстъпка 15% на DmBio. Дали са еднакви са всички?

# 58
От календара  ми се падна отстъпка 15% на DmBio. Дали са еднакви са всички?

И на мен.

# 59
И на мен.

Общи условия

Активация на акаунт