Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 800
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
До 45 дни може да се върне в магазина, от който е купено.

# 31
До 45 дни може да се върне в магазина, от който е купено.

Благодаря за инфото, но нямам касов бон. Отдавна съм го изхвърлила, но ще го имам предвид за напред.

# 32
Много харесвам това олио, използвала съм поне 5-6 опаковки и няколко пъти е имало промяна в аромата му. Дали е нормално, не мога да твърдя, но аз си го използвах и нямах проблеми.

# 33
Как точно се използва това олио и само за суха кожа ли е подходящо?

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 19:27 от dolce miele

# 34
Ползва се за почистване на грим вечер. Нанася се на суха кожа, разтърква се по лицето с пръсти. Това е корейска идея в грижата за кожата (в две стъпки-първа почистване с масло/втора с продукт на водна основа). Маслата се свързват с мръсотиите и грима по лицето. След това се отмива с вода и/или продукт на водна основа. Не остава мазен филм дори да се ползва само вода. Според мен е за всеки тип кожа. Има много алтернативи на това олио, включително е под формата на балсам/маз (например Clean it zero). Олиото на Балея е много по-евтино. Но върши работа. Алверде също имат подобно, но на Балея е по-добро.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 23:56 от Qosata

# 35
Допълвам само, че за мен това е единственият ефективен начин да сваля слънцезащитата. За бюджетен вариант е супер.

# 36
За мен олиото като първа стъпка беше game
changer за мазната ми кожа. Пъпки не знам от кога не съм имала… нито едно на dm не съм ползвала, но с 2 ръце препоръчвам Caudalie и Clean it zero (има го в dm)

# 37
И аз да се наредя с проблем с приложението:

Всичко ми е актуализирано, но не им харесва версията Joy
Добре че си бях направила скрийн шот на картата, че щеше да ми изгори талона за 5 лв при достигната сума.
Писах им по съвет на управителката в близкия ДМ, да видим какво ще отговорят.

# 38
Като стана дума за Zero, да попитам дали е ок с влажни пръсти да го нанеса? Пише, че на сухо се масажира, но ми е супер неудобно и се усещам как не го ползвам, заради това.
Олиото с гранясал дъх бих го хвърлила, ако не можете да го върнете в магазина. Аз съм връщала продукт без касов бон, но на следващия ден- лак ли беше, спирала ли, не помня вече. Обясних на управителя- младо момиче и тя ми замени артикула. Много любезни винаги. В Дъ мол пазарувам и в Ская.

# 39
не се нанася с мокри ръце
разтъркай го между пръстите си, за да се затопли и омекне, и лесно ще го нанесеш върху лицето

# 40
  • пустинята Гоби
Аз го нанасям със сухи ръце, разнася се чудесно на сухо лице. Може би слагате малко. Така или иначе след това слагам вода, за да се разпени леко, та може просто да мокрите в началото.

# 41
Ами, то не че е проблем самото разнасяне, но...обикновено го правя под душа. Съответно ръцете ми все са мокри и си казвам- ще ползвам гела за измиване. Трябва специално да взема балма, като преди това съм си измила ръцете и... трябва да ги подсуша после, за да не са мокри преди да го ползвам...Ми, то става една...Ей такива  са ми "дертовете"... благодаря ви за коментарите. Ще трябва да го хабя, няма как, но няма да повторя.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 11:55 от UnaDesconocida

# 42
  • пустинята Гоби
Слагай на лицето преди да пуснеш водата на душа. Аз го ползвам като първа стъпка, после ползвам друг измивен продукт, но кожата ми е мазна и има нужда.

# 43
Аз затова предпочитам олио с помпа - една идея по-удобно е. Иначе трябва да се подсушат ръцете, отваряне на капачка, после затваряне…
Винаги ръцете трябва да са сухи, нанася се на суха кожа, за да се разтворят слънцезащита, грим и т.н. Иначе просто няма как да усетите действието му.

# 44
Дали ще е балм или олио, ако влизам под душа просто първата стъпка я правя пред огледалото, натърквам и тогава влизам под душа, опитвам се да не забравя. Мокри ли са ви ръцете или лицето продукта няма да свърши предназначението си и е нормално да не сте доволна от него.

Да похваля този крем за тяло - не само че е супер икономичен, с малко количество се разнася много, но и попива бързо. Мажа след баня и се обличам, дрехите не ми лепнат въобще. Аромата е лек и приятен, точно на масла (но не гранясали 😁)

https://dm-drogeriemarkt.bg//balea-krem-za-tyalo-s-maslo-ot-shiy … pdsteilen.laufend)

А това са вчерашните покупки, много ми харесват продуктите им с аромат на праскова 🍑 купих такъв сапун за ръце и ухае страхотно, балсамът обаче не е толкова ароматен, но го взех по-скоро заради блясъка ✨ Без техни маски не оставам, всичките ги харесвам. Имаше една с aha bha, беше топ, но сега я няма дори онлайн.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 12:52 от deska90

Общи условия

Активация на акаунт