Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 839
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Явно са еднакви.

# 61
Здравейте, дали сте доволни от този продукт. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-paketcheta-za-direkten-p … 058172695490.html
Синът ми ползва на друга марка, но попаднах на тези в ДМ и се зачух?
Здравей, аз ги пия тези пакетчета всеки ден. Приемам ги вечер, за да мога да спя по-добре. Още не съм започнала да тренирам за да мога да дам изчерпателно мнение дали са достатъчно силни за след тренировка. За сън ми помагат доволно. Имат вкус на горски плодове, разтварят се в устата, под езика, на прахче са (малки гранулки), и са доста сладки. Ако синът ви не харесва подобни сладки неща, може да не му допаднат.
Има още един вид на прахчета, те нямат калий и са на по ситно прахче, цитрусови са, но половин пакетче направо ме уби от болки в стомаха и не ги пия.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 12:02 от Lale_Lili

# 62
Другите дето се разтварят и са като лимонада са с цитрат, който се усвоява прилично но на доста хора действа и доста лаксативно, по спомен бяха и с голяма доза. Приятел ми се оплакваше че му създават проблеми, но пък си взе друг магнезиев цитрат и с него е ОК. Та или в тях му идва в повече, или допълнителните неща в тях правят белята - подсладители и какво ли не.
Тези дългите от линка като гледам са с магнезиев оксид, по принцип знам че има и доволни но това е най-малко предпочитаната форма, просто е най-евтина тя и я влагат където сварят.

# 63
Аз се интересувам и от други магнезиеви прахчета или хапчета. Нямам много опит и ако споделите някакви ще се радвам да ги пробвам и тях.

# 64
Точно за магнезий и калий не са ми от ДМ, а и аз съм от късметлиите дето могат да изпият 2 грама цитрат вечерта и после да си легнат и да спят спокойно...
Но и като цяло избягвам такива подсладени добавки, независимо дали със захар или без. Че и още куп излишни неща има в разтворимите. И моят цитрат е разтворим но е чист цитрат на прах... и съответно не е най-вкусното нещо, те затова и ги овкусяват яко.

# 65
Здравейте!
В приложението отзивите са противоречиви,затова реших да попитам тук за този продукт...

Аз пък съм много доволна, но имам другия аромат, оранжевия. Потта ми е остра и със стандартните тип Dove, Rexona и т.н., освен че мишниците ми придобиват по тъмен цвят ами сякаш ми се набиват в порите, запушват ги и ме предпазват частично, мирише не на пот, но не и на чисто, а на нещо тежко и неопределено за мен. С този потъмняването изчезна, миризмата също. Показания зелен не съм ползвала, оранжевия с ванилия и орхидея е топ за мен.
Да се включа пак,този път с отзив-днес го ползвах, като за 4те часа,в които бях вън в жегата се справи чудесно.От хората съм,които трудно издържат на жега,съответно се потя доста.След първоначалното нанасяне нямаше вече мирис на лайм,но нямаше и миризма на пот.Дрехата ми в областта на подмишниците също не миришеше на пот,само лек аромат на лайм.На този етап съм доволна.Ще пробвам и оранжевия,който вие ми препоръчахте.
Не съм проследила все още дали оставя петна по дрехите.

# 66
Аз се интересувам и от други магнезиеви прахчета или хапчета. Нямам много опит и ако споделите някакви ще се радвам да ги пробвам и тях.

пфу, сега видях, че и тези са с магнезиев оксид

# 67
Ето какво ми отговориха ДМ за приложението и ОС:

Сякаш не знам и им пиша щото няма какво да правя Joy

# 68
Свърши ми очната линия на Катрис, не съм очарована, размазваше се, изтичаше мастило, както и да е.
Сега търся, предпочитам писалка, защото така ми е по- лесно за нанасяне. Загледах на Бел, някой да я използва?
Имам гел за вежди на марката и го харесвам.
Или някаква друга марка?

# 69

До сега съм купувала от тези, но и те са с магнезиев оксид. В началото детето наистина имаше проблеми след употребата им, но май с времето стомаха му привикна и вече ле го разхлабват.

# 70
цитратът е доста по-скъп
сега, докато рових, харесах този
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010029149

# 71
По-скоро оксидът е евтин Grinning
Иначе ако погледнеш хелатните форми и цитратът няма да ти се види скъп...

# 72
  • София
Здравейте, дали сте доволни от този продукт. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-paketcheta-za-direkten-p … 058172695490.html
Синът ми ползва на друга марка, но попаднах на тези в ДМ и се зачух?
Не бих го препоръчала! Захар и магнезиев оксид (най-неусвоимата форма на магнезий, съответно най-най-евтината).

Момичета, имате ли впечатления от тези слънцезащитни серуми на Sun dance? Днес за пръв път ги видях в магазина, изглеждат обещаващо, не знам дали сте ги коментирали вече?
Скрит текст:
Има ли ги онлайн тези серуми, да ги поразгледам? Отдавна се каня на един серум на Garnier, точно защото е и със слънцезащита, но така и не стигнах до него, после се отказах.

Live имаше ли началото на месеца, или са ваканция?

# 73
  • Сливен
нямаше,за този месец ще е на 21.08

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 16:42 от oesi

# 74
Свърши ми очната линия на Катрис, не съм очарована, размазваше се, изтичаше мастило, както и да е.
Сега търся, предпочитам писалка, защото така ми е по- лесно за нанасяне. Загледах на Бел, някой да я използва?
Имам гел за вежди на марката и го харесвам.
Или някаква друга марка?
The Balm или Nyx

Общи условия

Активация на акаунт