Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 832
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Явно не се ъпдейтва добре. Околоочен с Уреа видях пак че има от лятото. Както и нов крем babylove, в приложението ги няма.

# 736
Чат-пат някой споменава за талоните -15% на dm продукти - те на какъв принцип се дават? Никога не съм получавала Thinking

# 737
Талоните са в приложението. И най-много ще имаш, ако гледаш наживо различните им презентации. На всеки 2 седмици, в сряда.

# 738
Чат-пат някой споменава за талоните -15% на dm продукти - те на какъв принцип се дават? Никога не съм получавала Thinking
Няма да ползвам талоните от вчарашния лайф. Ако те интересуват пиши на лс.?

# 739
За талоните от лайфовете знам, но доколкото разбирам има и някакви за намаление на dm марки - те различни ли са?

Пролетно цвете, благодаря!

# 740

Момичета, нов лайф на 16.10!
Тъкмо купих пачовете Скинциклопедия, ще се опитам да дам отзив до тогава.

ДМ ме обсипват с талони за -15% на всички ДМ марки от поне седмица, имам 10!

За сега съм стабилно заредена с продукти и бих се разделила с тях, както и с тези от лайфа.

# 741
  • оттам, откъдето започва България
Гледайте dmLIVE на 16.10.2024
Не пропускайте следващия dmLIVE на 16.10.2024 от 18:00 часa, в който гост ще бъде гримьорът Васил Костадинов. Той ще демонстрира на живо как правилно да нанасяте избрани продукти за грижа за кожата и грим продукти, сред които и популярния в момента фон дьо тен Mask Fit Red Cushion на марката TIRTIR.
Всеки зрител, който гледа предаването на живо в Моят dm-App, ще получи талони за -20% на избрани марки и продукти.

Освен талоните от лайфа имам допълнително -20% отстъпка при покупка на 2 бр. боя за коса Палете интензив и -15% за Бейби крема.

# 742
За талоните от лайфовете знам, но доколкото разбирам има и някакви за намаление на dm марки - те различни ли са?

Пролетно цвете, благодаря!
Те другите са малко както дойде, добавят ги на всички които имат приложението в деня когато им излезе нова брошура, ако изобщо де, че известно време нямаше никакви и пак почнаха но не съм обръщала внимание колко са редовни. И са всеки път различни, не е казано че са на техни марки ами каквото там са решили. И валидността им е с валидността на брошурата мисля, поне които съм заглеждала са били така.

# 743
Поръчката е опаковано и утре ще я получа на адрес 😳 изненадана съм.

За РД също има талон за 15% на едно цяла поръчка.

На следващия лайв, ще се избият за 20% на virel кушина на TirTir

Направих голяма поръчка, като си комбинирах талоните за маслата и талон за РД.
Нещо интересно което научих, доставката е безплатна над 100лв преди да се начислят отстъпките.

# 744
Този къшън Tir Tir някоя дама пробвала ли го е? Как е? Рядко се гримирам, но ме блазнят такива цопотевини 🤭🤩

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 20:19 от Lale_Lili

# 745
  • Варна
Този култ. Tir Tir някоя дама пробвала ли го е? Как е? Рядко се гримирам, но ме блазнят такива цопотевини 🤭🤩

Следвам блогърка, която живее в Сеул и отскоро прави свой бранд козметика.
Наскоро пусна рийл с топ 5 корейски къшъни. Тир тир беше сред тях, но в черна опаковка. При нас май само в червена го има?

# 746
На мен пък не ми изпращат никакви допълнителни талони. И слава богу, че вече склад на едро мога да отворя. Вчера скромно взех само едни гофрети от щанда с намаленията.

И аз няма  да си ползвам талоните от лайфа, ако на някого му трябват, да пише на лично.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 22:10 от Дидичка

# 747
  • Варна
Не знам защо, но съм с предубеждение към боята Палете. Опровергайте ме, ако не съм права, че талонът за боя се чуди да го  ползвам ли. 😂

# 748
Покрива бели корени, аз я ползвам редовно

# 749
Беше ми попаднал reel където на инфлуенсърка бяха пратили червен, розов и сребрист къшън на tir tir, не съм виждала черен.
Повечето бг инфлуенсърки се втурнаха да го хвалят. По групите чета, има някой жени се оплакват, че им е запушил кожата и са се опъпчили.

Този култ. Tir Tir някоя дама пробвала ли го е? Как е? Рядко се гримирам, но ме блазнят такива цопотевини 🤭🤩

Следвам блогърка, която живее в Сеул и отскоро прави свой бранд козметика.
Наскоро пусна рийл с топ 5 корейски къшъни. Тир тир беше сред тях, но в черна опаковка. При нас май само в червена го има?

Общи условия

Активация на акаунт