С камера и телефон на маса, или кулинарна фотография от света и у нас - 1

• 48 239
  • 580
  •   1
Отговори
# 45
такос Мексико

Скрит текст:

турска софра, на магистрла "Тракия"
Скрит текст:

п.с. Чека разбрах, само снимки от заведения! Моя е грешката. Извинете ме.Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 10:32 от pinko

# 46
  • В заешката дупка
Пинко, аз много не разбрах.

“По нашенски хляб със салата”,   “Домашно китайско яйчени нудълс” и домашната торта твои произведения ли са?

# 47

Много приятна тема!

# 48
Агент, страхотна темичка!
Аз обичам да снимам и всички вече са свикнали, че неснимано не може да се яде. Шегувам се разбира се, не  снимам всяка чиния, но за толкова години се научиха да бъдат търпеливи видят ли ме с фотото.
Обичам красиво поднесена храна и снимам с телефона и в заведения, ако нещо ме впечатли.

Включвам се с последната торта, която правих и днес разрязах след снимането.

Харесва ли ви Шведската торта с бадеми в Икеа?
 Е, това е вариант без захар и без млечни. Написала съм с какво може да се направи, ако нямате проблем с млечните продукти. Супер лесна за приготвяне.

Шведска бадемова торта- кето вариант, без млечни, без захар

# 49
Ооо, невероятна тема! 🤩
Обожавам да снимам, ям, готвя... последното не винаги.😏
Понякога много се старая над кадрите, за ужас на компаньона ми по маса, друг път просто щракам набързо, за да "запомня" какво съм яла, и да се опитам да пресъздам по-късно, ако ми хареса.
Най-патологичното е, че снимам и самите продукти понякога. 🫢 В телефона ми се намират снимки на риби, чушки, чесън... 😂
Имам ужасно много снимки, но се постарах да отбера това-онова. Ще ги скрия, за да не досаждам.

Ibiza, Spain
Скрит текст:
Португалски тапас ресторант, някъде в Уелс:
Скрит текст:

Barmouth Beach, UK
Скрит текст:
Рим:
Скрит текст:

Barmouth, UK
Скрит текст:
Hurghada, Egypt
Скрит текст:
Palma Nova, Mallorca
Скрит текст:

Някъде в английски пъб:
Скрит текст:
Bath, UK
Скрит текст:
Вкъщи:
Скрит текст:
И една шашната краставица 😀:
Скрит текст:

# 50
# 51
  • Mediterraneo
Страхотна тема, Агентче!

Малко морски дарове от мен

# 52
  • В заешката дупка
п.с. Чека разбрах, само снимки от заведения! Моя е грешката. Извинете ме.Flowers Hibiscus

Е, не, няма проблем! Просто щях да те поздравявам, че приличат като да са от хубава рсторант, ако бяха лично твои. Simple Smile

# 53
Дъщеря ми, която не яде риба и морски дарове, ме удостои с още няколко снимки на изядени от мен Simple Smile
(сармичките са със сардела).

Последното е нейната порция - пуешко, и десерта-комплимент

Брускетите са вече в София

# 54
  • В заешката дупка
А имате ли снимки на странно изглеждащи неща? Аз сега като се порових малко из стари снимки и намерих ястие, което не знам какво точно е. Мисля, че мъжът ми го яде, ама и той не си спомня какво било. В Амстердам е това и ми прилича на сопол с мравки и клечки. (Извинете Blush)

# 55
Подобен тип "сополи" (slime) ги има в кухните на югоизточна Азия, но нямам идея какво точно е.

# 56
  • София
Щом не помни, явно не е било запомнящо се, но е било достатъчно ядливи, за да не остави лош спомен. 😂

Аз имам едно уж стандартно за Италия (Венеция), но иначе екзотично, спагети с мастило от сепия. Втори път такава гадост няма да си поръчам. 😂

# 57
  • в сърцето на един мъж...

Е, не, няма проблем! Просто щях да те поздравявам, че приличат като да са от хубава рсторант, ако бяха лично твои. Simple Smile

Аз не мисля, че някъде има ограничения дали да е снимка от заведение само Simple Smile

# 58
Аз не мисля, че някъде има ограничения дали да е снимка от заведение само Simple Smile
За домашно създадена храна има около 16 утвърдени теми в Готварския, все пак. Няма нужда да се получава дублиране.

# 59
Красива тема и ще участвам с удоволствие:

Двете снимка са от Кенийския бряг на Диани, а времето между тях е почти 5г разлика.

Общи условия

Активация на акаунт