Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 130
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Наспах се аз, ММ ме събуди докато правеше кафе, но в хубав час Simple Smile
Бубе, дано бързо премине на малките душички Hug
Всички почиващи звучите прекрасно Wink
Аз вчера направих едни картофки на фурна с подправки, викам си тази тава докога ще я ядем...? А взе, че свърши. Децата като ядат си е друго. За днес не знам какво да направя. Свинско имам, мога да го пусна на бавно готвене, че ще водим щерка, приятелка, баба и куче на Банско. Тъкмо като се приберем, ще е готово.

# 106
  • Бургас
Добро утро!🍀

# 107
Добро утро.
Бубе, ще се оправят децата, не се тормози. За веждите-и аз не смеех да ги боядисвам, но последните два пъти като мажа боя на косата, когато вече съм готова с нея, мажа й веждите. Стоя 5-6 минути и измивам. Стават екстра.
Закарах ММ на работа и минах за мекички. 😁 Пия кафе и ще се оправям за работа. Спи ми се.

# 108
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, да оздравяват бързо дечицата!

Тит, къде изпращаме Калин?

Идея нямам какво ще готвя днес. Имам няколко перални+прахосмукачка да пусна, отделно ми се е посъбрала и работа и май ще сложа една леща на първо време, пък довечера ще мисля. Трябва и да се боядисвам, че с последната боя много бързо ми избиха белите коси.

Порция цветни снимки от квартал Балат.
Скрит текст:
Квартал Фенер с българската църква Св.Стефан (Желязната църква) и Вселенската патриаршия.
Скрит текст:
По-късно пак.

Спокойна и прохладна нова седмица!

# 109
  • София
Балат, и на мен много ми хареса преминавайки покрай него с автобуса.
Голямата щерка довечера ще има приятелка на гости вкъщи. Те ще ни готвят паста. Аз смятам да направя само салатката. Relaxed
Моята седмица определено ще е къса. После ще работя в движение.

# 110
  • София
Добро утро!

Не съм се спряла от сутринта. Храних Гого, измих навсякъде, пуснах пералня. Снощи се прибрахме по-късно от вилата и съответно легнахме по-късно. Та ставането тази сутрин беше трудно. Ама няма как. Пък малкият е железен на път. Поне засега. Спи си, не плаче.
Изпих едно кафе в движение, но май ще си направя още едно.
Като се правех червена, после и за кратко руса, фризьорката боядисваше веждите с боята за коса. Но когато бях червена помня, че слагаше един тон по-тъмно. Винаги ставаха добре.
Бубе, ще се оправят децата! Чакаме добри новини днес.

Успешна седмица!

# 111
Два дена изядох всичките казанлъшки понички на фестивала на село, а за капак снощи до 5 гледахме сериал.
Днес ще ми се увиди денят Joy

# 112
  • Бургас
Малко снимки от площад Султан Ахмет с Египетския обелиск, Змийската колона и Св.София.
Скрит текст:

# 113
Селесте, Калинката замина за 2 седмици в Холандия. Че и кандидат гаджето от Доминикана ще е там- не очаквам въобще да ни звънне.
Бубка, ще се оправят децата.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 17:04 от Titina

# 114
  • Бургас
Еххх,този Калин ❤️

# 115
  • Бургас
Весело да му е, Тит! Да праща там по някой палец, че е добре, пък като се прибере, ще говорите.

Ни леща направих, ни вечеря измислих. Отивам сега в парка с Марто, после ще се питаме к'во ще ядем.

# 116
  • някъде ... тук ...
Да се отбележа, че не остава време хич.
Уикендът попътувахме из Родопите. След една безсънна нощ (от пиянски викове и крясъци на пишман купонджии) избягахме с мръсна газ от поляните над Гела. Не видяхме надсвирване и гайди, ама... После баня на Беден и към Буйново. Страхотни поляни, гора и спокойствие. В неделя - Дяволското гърло (не помня предния път как е било, но сега не ми хареса, а и лудницата беше....) и с джипка до Вълчи камък.
Днес - на работа.
Сега мъжете боядисват детската, а аз съм метнала пълнени чушки с ориз и кайма и за мен - кюфтета от червена леща.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 20:45 от ЕлиТ

# 117
Днес набързо разбрах, че пак е дошъл моят приятел ретроградният Меркирий.  Какво ли не се обърка, ама дребна работа, няма да се оплаквам. 
Ели, снимки от Родопите много обичам Blush

# 118
  • Germany
Поздрав от едно морско куче 🙂

# 119
Съни, няма да е все така. Дишай, Оммм-кай и сложи една маска на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт