Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 126
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Прибрах се аз и се юрнах да чистя,  че къщата е на вили и могили, а малкия гном има участие в кочината...
Зарадих батериите и съм готова за седмицата.  Ще ме държи до вторник някъде 😁

# 91
  • Бургас
Двете Изаури са вече при баба си. Аз тука сама трябва да се мъча с маникюр, педикюр и прическа Simple Smile
Днес голямо чистене ударихме с ММ. Дружно решихме, че нямаме търпение да отидем на работа , малко така на почивка Wink

# 92
  • Germany
Привет от морето! Нашата Ина тръгна да влиза смело навътре, но в един момент замръзна и почна да плаче, та се наложи да я гушна. Подозирам, че ще си стои основно на пясъка.  Иначе плажа е хубав и много добре измислен. Малко е далече обаче от къщата,  в която сме. Градчето е малко смотано на 1во четене. Ще видим как ще е следващите дни.

# 93
Прибрах е в 18, погледнах и аз, че всичко е наопаки,  погледнах огледалото, то и аз като апартамента.  Имах кратка дилема, но суетата надделя. Вече съм с боядисана коса и вежди, оправени нокти и маска на лицето.  Сега с детето гледаме Мулан.

# 94
Само така, Съни.
Днес ходих само на масаж, че фризьорката ми отсъства, а след това отидохме на плаж с приятелка. Облачно и прохладно беше, добре си прекарахме.
Сега една пералня въртя и ще готвя таратор.
Бързо мина уикендът, протестирам.

# 95
  • Бургас
Тъкмо минахме граница ние, след час и нещо се надявам да полегна. Последния дюнер мушнах на Лозенград, сакън да не се мина. Днешната разходка беше в един страхотен цветен квартал, който до преди десетина години е бил изключително западнал. След това в Аквариума и във фабрика за шоколад. В последната само тествахме, пропуснахме музея ѝ. За децата беше най-интересният ден. Утре обещавам повечко снимки, засега само две.

# 96
  • София
Селесте, добре сте се завърнали!
Мони, вие сега къде се позиционирахте?
Ние вече сме пълна къща с деца и куче. От час на ММ вече му е трудно да чува олимпиадата. 😀
Аз се подготвям психически за следващата седмица! Sunglasses

# 97
Аз малко в късни доби, но сега сколасах:
пристигнахме си в София, и като започнах едно чистене, миене. После и терасата...от едни латинки, една куковича прежда ми е нападнала цветята, как се чусти само аз си знам (3 големи чувала с растения, що домати изкубах), да подготвя гюзъм и босилек за сушене, магданоз за фризера. После бяг до Юск за едни лампички (няма ги, но на сайта им дава наличност), ходих до склада да търся един pH метър ( открих го на магия, но пък имах резервен вариант, че знам къде е на баща ми уредчето). Подготвих багажа на Калин, и седнах да пиша оферти...та до сега. Трябва да ставам в 4 да го изпращаме, та се чудя дали въобще да лягам
И котката се кротна, че цял ден ходи след мен и плаче
Сова съм си аз, сова,и не няма да мия прозорци

Але, разбирам те, добре те разбирам. Ако само можех да вземам котката с нас, щях да си реша куп проблеми
Мони, да си изкарате добре. Локацията няма значение, вие ще си направите престоя незабравим
Утре съм и на зъболекар, отложихме операцията за октомври/ноември, сега да не реши само и долу да слага железа

# 98
  • На брега на реката
Добро утро!

Чудни снимки, момичета! Благодаря!
Селесте, ще чакаме смирено!

Мъфинче, Билянка е по-добре. Кашлицата е понамаляла и няма Т, но бебка се повлиява трудно. От време на време вдига Т и най-вече, че не иска да суче, че не може да диша горкато. Та я хранят с лъжица. Дори снощи си поплаках, като сина каза, че и давал мляко със спринцовка, само и само да е хапнала нещо. Божеее, каква борба!
Дано днес вече да са по-добре, че голяма мъка!

Мони, весело да си изкарате!

Роди, много тъжно,... живот!

Але, викаш чааак до вторник?

Съни, много правилно решение!

Наскоро, в салона в който ходя, фризьорката боядиса една клиентка и ѝ намаза и веждите. Аз все съм си мислела, но не смеех и ходех при едно момиче да ми ги боядисва, но след тази случка си ги намазах сама и съм супер доволна от резултата. Има ли специални бои или да си карам с тази за косата?

Дано ни е хубава и спокойна, новата седмица!

# 99
Добро утро.
Рано станах, но отметнах още малко разкрасяване.
Бубе, днес вече и двете деца да са добре. За веждите - аз боядисвам с боя за вежди от Лили или ДМ. Никога не съм пробвала с боя за коса.
Днес ще имам много работа,  но чакам две пратки с дрехи, надявам се да не връщам този път.
Селесте,  чакаме си снимките.
Хубава и успешна седмица.

# 100
Добро утро!
Титина, все пак се надявам да си легнала и поспала.
Буб, чакаме добри новини и за малката днес.
Аз преди време си купих боя за вежди, после къна за вежди и не останах доволна, защото почти нямаше промяна в цвета, или много бързо падаше. Вече действам отработено- първо изсветлявам веждите с кислородна вода 6%+ брашно. Да стане каша, която да се задържи на веждите. Не си мислете, че стават бели или руси, просто леко си сменят нюанса. После ги къносвам с къната, която съм подготвила за косата. Пак си стоят черни, но вече една идея бият по на кафяво.
Хубав ден от мен!

# 101
Добро утро!

Рано раних аз, че и не спах добре, защото вчера прекалих с кафетата. Нищо,  измих си косата, ще си направя презентацията за оперативката.

Тит, аз едната котка си я вземам с мен. Малкия се самолтглежда.

Бубе, дано дечицата са по-добре днес.

И аз съм за боя, ама другия уикенд. 

Спокойна седмица,  банда!

# 102
  • Euskal Herria
Да ви е лека и безпроблемна седмицата!
Хубави снимки разгледах, искам още. Simple Smile

# 103
Аз поспах 1.5 часа. Но съм свежа като репичка. Напълних езерото с вода, напръсках розите с препарат, подготвих котарака и чакам ММ да се събуди
Але, моята котка не може да пътува, ние до ветеринар трудно стигаме… та си стои в къщи и го гледа сестра му ( Калин като му се ядоса му вика, че е осиновен. Та сега сестра му го гледа).

# 104
  • София
Добро утро!
И аз не спах добре след много кафета и мисли.
Бубе, дано вече днес децата да се подобряват!

Общи условия

Активация на акаунт