Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 483
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Еь, Селесте, как си се подредила. Ти се бетер и от мен бе момиче.
Напочивка с тийн....ние нашия не от хубаво го изпращаме на лагери ( да не кажа, че цената им покрива пресоя на тримата ни за седмица някъде). Предстой ни по една седмица в Копенхаген и в Лондон, та съм му казала че искам списък къде иска да отиде и какво да види, да видим да ги включа в листата. За Лондон съм оставила всичко на ММ - живял е там 8 години, ще ни развежда из Лондоснските потайности
Изненадващо сега Калин ми се обажда всеки ден. Чак да не повярва човек, какъв ефект може да има заплаха, след неконтролираното му харчене в Барселона ( работата му точно като във вица: питат една жена какво е изхарчила и тя отговаря 3 лв за кафе, 1.60 за автобус и 570 лв неизвестно къде)
Роди, моя Калин нали е от инвитро, и то в Бавария, много си я харесвам тази част. Австрия също ми е много на сърце, даже като се връщахме сега беше на кантар между България и Австрия. Все ми е надеждата, че детето ще реши да живее някъде по тези места, ама то САЩ та САЩ

# 166
Момичета, драмата ми приключи. Щерката избра да учи в София. Много, много съм щастлива. Сега почва нова драма- търсим квартира. Ако се сещате за блузка такава до Ст. Град- имайте ме в предвид.
Боби, скоро да ни се похвалиш.
Селесте, бързо оправяне!
Ети, колко време нямаше работна драма при вас? Да се подредят нещата бързо и при Али също.
Роди, пускай още снимки. Мони и ти.

# 167
  • на Мелмак
Роди, завид Grinning
Мари, Дааа, май 3-4 месеца. Simple Smile
Мари, и да не намерите в/около студентски, гледайте да има метро.
Представям си радостта ти Hug
Селесте, масажжжж Wink

# 168
  • Бургас
Ети, освен с някоя гьостерица, че ми е толкова акълът.

Марѝ, а каква е специалността ѝ в София? Може и да си казвала...Относно настаняването, прозвъни тези, може и да предложат добра цена. .Ползвали сме ги за по една нощувка, но виждам, че предлагат и дългосрочен престой (не е ясно колко дългосрочен и при какви условия).

# 169
Селесте, ще учи бизнес логистика. Благодаря за линка.

# 170
  • Бургас
Сега се усетих, че ще е в УНСС, и тези блокове, макар че са близо, не са ѝ съвсем удобни. Иска си да повървиш до/от спирка.

# 171
Много се радвам за Вася, на късмет да ѝ е изборът!
Подкрепям Мони за почивката с тийнове, но докато идва с нас девойката все още, думичка няма да кажа, че скоро и това ще приключи.
Селесте, заминавай на масаж, ще ти просветне.

# 172
  • Бургас
Повисях малко на лоста и ме поотпусна.

Получихме днес трета покана за рожден ден идната седмица. Добре че ще сме на село, иначе щях да се разоря, че поотупах сериозно чувала в Истанбул Joy.

# 173
Привет и от мен, вече вкъщи!

Успех и от мен на детето, Мари, бързо да намерите нещо подходящо 😊.

Прави сте иначе за общите почивки с деца. Догодина май ще е ол инклузив някъде в Турция, но само тримата. Паднало ни се е кротко дете и май по-добре да се възползваме от този подарък, вместо сами да си причиняваме лудница 😃.

Селесте, много общителни твоите деца, ама вярно щеше да си в преразход. Ние в неделя сме канени, ама малката умира за детски центрове и ще е доволна.

# 174
  • Бургас
Добре че моите деца ги няма цяло лято, че и от РД пестим.
Чакам се вечерята на пейката пред блока

# 175
  • На брега на реката
Мари, браво на Вася! Нека ѝ е леко и на късмет!

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 05:11 от Бубoлина

# 176
  • София
Мари, браво на Вася за избора! Да й донесе много приятелства и добри емоции!
Покрай нея може и ние да се виждаме! Kissing Heart
На нас пък почивката ол инклузив в Турция не ни допадна особено като цяло. Не е нашият начин за отмора.
Тук днес цял ден превалява, но успяхме да посетим отново замъка Нимфенбург. На децата много им хареса. Малко по-късно ще пусна снимки.

# 177
  • Бургас
Мари,на късмет да й е на Вася!🍀

Роди,умирам си по Германия 😍 чакам с огромно нетърпение снимките!😍

Селесте,да те отпусне бързо!

Аз съм редовно схваната - я ръка, я кръст, я крака,коляно.... Бабушка 😂
Да чукна на дърво, Флекс код-а и хапчетата за ръката,които пих си оказаха влияние. Поотпуснаха ме болките в рамото и колената. Дано е за по-дълго.

Още нещо щях да пиша,ама го забравих ☺️😂

# 178
  • София
Мари, браво на дъщеря ти! Много успехи и занапред й пожелавам!
Аз се паркирах в леглото. Гого цял следобед е кисел. По принцип е спокойно бебе, но има и такива моменти. Спа малко на обяд и мисля, че е това. Сега заспа, аз съм като пребита. И ми е много топло. Преместихме се в стаята и пуснах климатика в хола.

Лека вечер от мен!

# 179
  • някъде ... тук ...
Мари, общежитие? На УНСС ги ремонтираха и санираха. Отделно поне 1ви курс ще си намери среда по-лесно. Наемите, че и цените в квартала и наоколо са си доста високи, особено за сам човек.

Общи условия

Активация на акаунт