Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 485
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Мари, браво на Вася! Само напред и нагоре 🍀🍀🍀

Аз съм изморена. Утре вечер женска сбирка, тази мисъл за сега ме крепи 😊

# 181
  • при моите деца .....
Привет!
Мари, брава на Вася. Много успехи.
И аз споделям мнението на Ели за общежитие. Има си и предимства.
Приготвихме багажа на Марти за Сърбия, ших носии....
Сега пия вино!
Наздраве!

# 182
Момичета, трогнахте ме с пожеланията. Аз просто исках да си изплача мъката свързана с чакането на финалното ѝ решение.
Благодаря още веднъж.

# 183
  • Germany
Мари, попътен вятър на Вася и от мен! Леко да й е следването и да намери много нови приятели!
Ние сме вече по леглата. Уморихме се доста днес, но децата са доволни.

# 184
  • София
мари, успех и късмет на детето! Правилно решение е взела!

# 185
Браво на Вася, че то си е трудно на 18 да вземеш решение, като си приет на няколко места. Ей по мое време на едно единствено място, няма триумене. Надявам се да е направила избор, който ще и достави удоволствие. Мари, и аз си мисля, че е по-добре на общежитие от гледна точка на изграждане на социални контакти.
Зад НСА, срещу златарски има едни високи блокове, реновираха ги и знам, че и хора дето не са студенти, наемат там, а през НСА лесно се стига до УНСС.

# 186
  • София
Сега вече мога да кача няколко снимки.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 20:00 от Rodiva

# 187
  • на Мелмак
Ами, добро утро, момичета!
Роди, прекрасно!
Аз съм вече с една пералня напред, подредена кухня, чистеща се фурна, омазана с маска(по Съни). Ще съм неотразима днес. Joy
Пия кафе, гледам филм, ровя се в мамата.
Поне да оползотворя ранното ставане.
Във връзка с едно обучение, трябва да прочета учебник от 1325 стр. На английски. Щях да съм го изяла за два дни ако беше на български. Сега ми е бавно. Sunglasses
Ще ходя да си взимам щерката от Банско днес, изпаднала е в тежък конфликт с баба си. Поне с нейната приятелка са си изкарали добре.
Дадох отчета Wink Laughing

# 188
Добро утро на св.  Петък 😁

Снощи с любимия чистихме двора. Да  е си кривя душата, той чисти, аз говорих по телефона.  С тия жеги, дето бяха, много бяхме занемарили всичко, ама пооправихме. После с кеф се опънахме да гледаме звездите на по питие.

Довечера може да имаме гости и ще трябва по спешност да оправя втората спалня,  а.к.а дрешника 😆 Хубавото е,  че единият е готвач и има план какво да сготви 😄

Спокоен ден, банда!

# 189
Добро утро!

Роди, много красиво място 🥰.

Ети, ти изобщо ляга ли, кога успя с всичко това 😃

Аз се наспах най-накрая на широко, друго си е вкъщи. И мен ме чакат още перални и сушилни иначе другото го оправих. Трябва и да напазарувам, че хладилникът е празен.

# 190
Добро утро.
Мари, на късмет да й е на Вася. Да й хареса и ученето, и приятелите,  и София.
Селесте,  да се оправяш.
Ети, събудих се в 3.40 и пуснах пералня, обаче после съм заспала и пропуснах разкрасяването.
Спокоен петък, бързо да мине.

# 191
Добро утро!
Чета ви, но не сварвам да пиша.
Браво на Вася! Да си намери средата!
Последен ден преди отпуск. Имам административна работа да свърша, с ново дете съм, но е спокойно и се чувства добре.
След работа си отиваме в новата къща. Купили сме грунд и латекс, събираме кураж да боядисваме, ще се наложи и да лакираме, че котките ще видят сметката на паркета (естествен, дъбов), макар че в един специализиран магазин ни казаха, че няма как да го предпазим.Weary
Хубав и ползотворен ден!

# 192
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Пия кафе, ям бухтички и чакам да отвори селският магазин, че имам списък за изпълняване. После активен работен ден, че имам голям превод за понеделник, а събота и неделя къщата ще е пълна с гости покрай селския сбор и днес, ща не ща, трябва да сколасам.

Роди, голяма красота!

Лято, успех с бояджийските дейности! През отпуската да намериш време и за почивка!

Ети, тези страници и на бг са си сериозно количество, то си е направо два пъти "Под игото", какво остава на чужд език. Flowers Four Leaf Clover

Най-хубавото от студентските ми години е именно животът в общежитие. Останах встрани от бурните купони, но въпреки всичко имам прекрасни спомени.

# 193
  • София
Добро утро!

Успях да изчистя докато малкият спи. Пуснах пералня. Сега си допивам кафето. Гого е на активната гимнастика.

Хубав ден!

# 194
  • София
Добро утро!
И моите най-прекрасни години бяха 4-те години на общежитие. Изобщо не сме били встрани от най-големите купони. Дори обратното -те се случваха в нашата стая. Joy
Незабравими изкарвания сме имали. И досега пазим приятелствата с много от хората там.
На мен тук матрака ми е неудобен. Събуждам се схваната. Старост нерадост! Grinning
И аз имам да поработя, но ще е след днешната разходка. Днес времето се очертава да е по-добро.
Приятен петък!

Общи условия

Активация на акаунт