Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 487
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Аз този път си нося възглавница, че тук са все някакви неудобни. То в селската къща обикновено се носи каквото не ти е нужно вкъщи, ама айде да не се хвърля. С матрака бива работата, но една седмица с кофти възглавница щеше да ми е ад.

Мъфин, моите хич не я отразяваха активната гимнастика, обаче имахме един най-обикновен вибриращ шезлонг, който беше хит.

# 196

Лято, успех с бояджийските дейности! През отпуската да намериш време и за почивка!
A, да, да. Морето предстои!

# 197
  • София
Прекрасен град- Кюфщайн.
Скрит текст:

Кулата е колкото красива, толкова и страховита. Ужасни мъчения са преживели там…

Най-страховитите стаи не ги снимах, че бяха като от филм на ужасите.
В музея имаше и скелети на мечки.

Прекрасно е да минаваш граница без дори да те спрат за проверка. Grinning

# 198
Друго си е да отвисиш на нашата граница два часа. И да преместиш часовника час напред и докато стигнеш Пловдив станало утре. Селесте до Бургас не я мисля - хем си се прибрал в БГ-то, хем още толкова остава 😆

Куфщайн е прекрасен. Районът покрай брега на Ин ми е любим.

# 199
  • Бургас
Рир, факт е, че най-кошмарната част от командировката ми е пътят София-Бургас. След хиляди км път през 4 държави, тези 400 км са ми отврат, имам чувството, че не намаляват. Шефовете в Пловдив успяват и да се изперат, докато се прибера аз, а шефът от Варна има още час и нещо, след като ме остави.

# 200
Аз шофирам веднъж месечно София- Петолъчката и после Ришки проход, като разглобена стигам. Особено до Пловдив, че понякога и Стара Загора е много натоварено.
В Гърция ми е много по-спокойно да пътувам, отколкото у нас.
Ети, няма ли аудио вариант, че да я слушаш?

# 201
  • на Мелмак
Аз много не шофирам, не обичам. Но миналата седмица Пловдив София ми беше супер като каране/натоварване. Не обичам тази Тракия,но не усетих пътя. Днес София Банско - бях схваната и вир вода като слезнах. В Турция и Гърция също ми е спокойно.
Тути, няма, чета си я. Вече съм на 27 стр. Joy

# 202
Добро утро!

Рано раних заради забравена аларма... Ама нищо, пия кафе и запрашвам на маникюр.  После фризьор и лазер, ветеринар за малкия гном.

Спокоен ден,  банда!

# 203
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
И аз съм на второ кафе вече. На работа съм до другата неделя включително. Трябва да събудя щерката, че и тя е на работа днес и утре.
Пак ме боли гърба, странна работа ми е.
Мони, как е почивката?

# 204
  • Canada
Добро утро!

Але, програмата ти ме подсеща, че имам подарък ваучер за козметично студио, само трябва да си запиша час. Това се оказва най трудно 😁

Мари, още веднъж - попътен вятър на Вася и да е щастлива с избора си!

Родива, чудесни снимки!

Обзаведох се с поредните 4 к страници за четене, сега остава и отпуската да дойде 😁

Хубав ден на всички!

# 205
  • София
Добро утро!

Ние сме на вилата, пристигнахме снощи. Сега пия кафе на двора. Тихо и спокойно е.
Пък моето момче днес става на 3 месеца! Heart Eyes

Хубав уикенд!

# 206
Добро утро.
Пътуваме към Родопите за кратък отдих.
Прекрасен да е денят на всички ни.

# 207
  • София
Привет!
Мъфин, честито тримесечие на малкия бандит! Heart
Забравих да спомена, че точно като снимах над реката една оса ме ожили по ръката. Сигурно затова станаха хубави снимките. И тук като в Гърция има доста оси. Не знам от къде се появяват.

# 208
  • Germany
Добро утро!
Пия кафе още. Поспахме и днес до късно, а малкият прояви инициатива да разходи кучето, та си и полежах. Ще отидем на плаж към 15.00. Утре летим с големият на обратно, а хич не ми се тръгва...
Хубав уикенд на всички!

# 209
  • Бургас
Привет,банда!
Роди, благодаря ти за разкошните снимки!
Честити 3 месеца на Гого!

Общи условия

Активация на акаунт