Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 119
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Canada
Селесте, мн красиво, но не видях баклава и кюнефе Bowtie

Поръчах крем от говежда мазнина, днес пристигна от Франция 😁 Ухае прекрасно, остава и да ми пасне 😁

# 46
Фонсе, и аз не ги видях тез снимки, но останалите са страхотни!

# 47
  • Бургас
Не ме подкокоросвайте, че съм вече по пижама, а ужасно много ми се дояде сладко и съм на път да сляза до първата пресечка.

# 48
И утре е ден, споко!

# 49
  • Euskal Herria
Селесте, инциденто се разходихме до Памплона, нямам кой знае колко снимки. Просто ни съвпаднаха почивните дни с мъжа ми и хванахме пътя. Simple Smile.

# 50
  • Бургас
Алечко,баш до фабрика ли бе,душко?
Да не си ми в района 🤔Въпреки,че завода в близост,освен да ни задушава,не ни шуми 🤔

Селесте,страхотна си в 👗 роклА! Страхотни снимки!

Седнала съм си на тераската,в тъмнина,тишина,студена бира и релакс! Утре почивам и мисля да хвана момчетата и да се заметем из плажовете и града 🤔 Липсва ми времето, прекарано с тях... 😞

# 51
  • на Мелмак
Селесте, прекрасна си Hug
Приятно да ви е!
Фонси, сподели, моля те, после какъв крем си взела и мнение Hug
Аз си взех лечебни емулсия и крем. Сухотата ми е много на кожата. Засега, лятос бивам. Зимата не знам Grinning

# 52
  • София
Ние чак сега се прибрахме. Страхотно градинско парти си спретнахме. Там и дъждец ръсна по едно време, а ние под верандата - чудно беше.
Малката с татко си утре как ще стават за тенис, не знам…

# 53
  • На брега на реката
Добро утро!

При нас преваля преди малко, ама като гледам, пак се мръщи!

Селесте, чудна мадама си! Никакви панталони! Благодаря за снимките!

Фонсче, и аз ще чакам да споделиш за този крем.

Аз поспах днес. Можеше и още, ама и така е добре. Планирам да ида на село, но да видя как са децата първо, че вчера и Билянка вдигна Т. Дано вече са добре, че ми е свита душицата.

Пловдив, как сте с обгазяването?

# 54
Добро утро!

Рано раних и след малко на плаж. Цяяял ден ще мързелувам.

Бубе, дано да е добре Билянка днес.

Карз, в Славейков съм, много близо до мола. Аз не се оплавам от фабриката, защото е ниска и имаме гледка. По добре тя, отколкото да надничам в чаршафите на комшиите.

# 55
  • Бургас
Аз ще ходя на плаж с ММ,ако му се обадят ще ходя на работа със него.При нас има фестивал и е малка лудница около центъра.Натоварена от към събития е тази седмица тук в Бургас и трафика ще е суперски Wink Освен този фестивал ще пее Лени Кравиц, също и Веско Маринов.
Миналата седмица се преместих ме и в нов офис,та после ще мръдна да си харесам някакви неща за новия офис.

# 56
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Лин, аз не мога след плаж да ходя другаде освен на ресторант или да си лежа Simple Smile
Изтощава ме слънцето. Завид на теб Wink
ММ ме събуди с кафе, това добре. Ама повода, повода.....
Новата кола, моля ви се! Да сме пътували вече. Вчера подписах договора, взехме я, днес трябва да обиколим незнайно къде. Хубава е, спор няма, ама ми е хубаво и да си поспя, да му се незнае Joy
Али, и на теб завид за мързела Simple Smile
Бубе, айде да минава вече!
Вчера бях в Пловдив, обгазяване не усетих.

# 57
  • Canada
Добро утро!

Етти, честито! Само на хубави места да ви отведе!

Бубе, да минава вече 🤗

Селесте, скокна ли до пресечката 😁

Аз нали съм все наопаки, от Италия се върнах отслабнала напук на всички очаквания 😁
Крема е чудесен на първо ползване. С консистенция на мус е, топи се в кожата и я оставя кадифена.

Етти, този

# 58
  • Бургас
Децата ги изкарали сутринта да правят гимнастика и малката мързеланка ми звъни възмутена как можело такова нещо, тя била  отишла на почивка. Сега пък ще ходят на поход , хаха. Съвсем ще увехне.

# 59
  • на Мелмак
Фонси, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт