Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 110
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Марѝ, наказах ги, оставих ги вкъщи. Joy Ей така съм, да трупам без затягащи елементи.

# 31
Супер си, Селесте!
Споделяй още снимки, моля.

Чебурашка, не знам колко годишни сте, но си мисля, че това е масов проблем на младите двойки сега. Не искат да си нарушат комфорта и да правят компромис дори и да е временно.
Нищо няма да ви стане в тясно жилище за няколко месеца или година. Нямате деца, които да имат нужда от пространство.
Ако го искате и двамата, ще се нагодите докато си вземете по-голямо, ваше или под наем.
Успех с решението.

# 32
  • София
Привет!
Селесте, прекрасна гледка имаш зад гърба си! Уникален дворец! Весело да ви е!
Ние след малко изпращаме вече китайците на самолета.
Чебурашка, дано изберете най-правилното решение. А и да не е винаги имаш избор.

# 33
И аз мисля като Тути.
Това, че жилището е малко не е никаква пречка, ако има желание Wink

Селесте, красавице, никакви панталони за теб. Я, виж каква красота си в рокля Heart Eyes

# 34
  • Бургас
Аз мисля,че ако може да оцелеете в малко жилище без да се изтрепете ,значи няма проблеми да живеете заедно. Докато една двойка не мине през някакви изпитания не може да стане ясно ще  бъде ли или не.Щото всеки у тях си или пък за малко на почивка е едно. То за уху-аху е много лесно Simple Smile
Стискайте палци! Днес вече е края на седмицата. Кулминацията така да се каже. На представяне сме пред клиенти и дано да си харесат всичко

# 35
Селесте, а нямате ли кантар в стаята? Преди години отиваме в Турция, гледам един кантар в стаята. Бутнах го под леглото и си реших проблема. Джамии и подобни ги чувам само първия ден, после спа като пън
Бубе, да се оправят малките.
Чебурашка, без дете в малък апартамент не е проблем. Ние като се върнахме от САЩ бяхме 3+ котка в малко апартаментче. Така година и половина.

# 36
  • Бургас
Убихме ги! В добрия смисъл на думата,разбира се Wink

# 37
  • Бургас
Ахаха, вЕрно ли кантар са сложили?! Що за почивка ще е това.

Лин, браво на вас!

# 38
Привет,
Опуснах ви в новия месец, ама тази сутрин станах рано да се докарам до офиса и после ме запука работата. Ама друго си е като ти вее бриза и слушаш вълните.
Слава богу е петък и всички се наработиха още в 15 часа, че да се насладя малко и аз.

Спя като пор аз. Ни джамията чувам ни фабриката, дето жужи до апартамента в Бургас. Почнах и котката да не чувам като крещи даже Grinning

# 39
  • София
Али, чудно се справяш със спането. Дай Боже да е заразно и да предадеш на другите нуждаещи се в темата! Kissing Face
И аз има няма още 2 часа работа и запалвам към приятели да се видим на вечеря. Да чуя малко българска реч. Relaxed
Колко работа съм си подготвила обаче да си вземам за уикенда вкъщи. ММ ще ме мъмри пак...

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 17:13 от Rodiva

# 40
Абаут ю отказаха и моята поръчка. Мрън.

# 41
  • Euskal Herria
Спокоен да е август за всички ви!
При нас почнаха фиестите, всеки ден има по нещо.
И намаленията в магазините започнаха  Wink.

Емблематично - Памплона.

# 42
Абаут ю отказаха и моята поръчка. Мрън.
заради теб и аз снощи съгреших там с 600 лв.
Моята не е отказана, но и намалението не беше толкова голямо.
Днес и кремове от нотино поръчах и ще се спра, че само прахосвам;)

# 43
Все още съм им много сърдита и не влизам да гледам Joy
Пари за тях йок.
Отивам на ресторант довечера Joy
Ще чакам после да се поФалиш.

# 44
  • Бургас
Тути, стискам палци да си я получиш в пълен комплект.

Руми, дай ги на някой друг парите Wink

Яна, ще чакам още снимки от теб.

От мен Принцови острови.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт