Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 111
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Стискам, Буб!

# 16
Лина, съжалявам за зайчето!
Благодаря за новата тема!

# 17
  • Бургас

Лина, прерови и джобовете на ТМ 😁

Няма смисъл. Тая хиена такива грешки не допуска.даже сам си проверява джобовете преди да си сложи дрехите за пране.

Аз последно бях принудително в болничен,заради ковид карантина.

# 18
  • Бургас
Ени, благодаря за новата тема! С хубави дни да ни е пълна!

Бубе, бързо оздравяване на мъниците!

Руми, всичко от пратката да си задържиш!

Лин, поръчани ли са вече нови обувки?

Хотелът ни е между две джамии, като едната е досами входа му. Виенето сега се търпи, но сутринта в 5 няма да е гот. Вечерях дюнер и млечна баклава. Вчера едва се натиках в един панталон, който носих май месец, а след няколко дни ич биля Simple Smile

# 19
  • Бургас
Честит да ни е новият,последен летен месец!
Благодаря за темата,Ени!❤️

Разкошни снимки, Селесте! Джамиите не бих си ги причинила!

Изморена съм. Искам и аз почивка на морето - плаж,мързел,книжка,дрямка,бездействие,разходки,сън....Ама няма! Само арбайтен!😞

# 20
  • 🌊
Аз се чувствам объркана във връзката си... чисто логистично, така да се каже. С Чебурашкин знаем, че ако нещата между нас вървят по същия начин ще имаме общо жилище (дори самата покупка не ме притеснява толкова, за щастие имаме стабилни добри доходи и страхотни условия за ипотека).
Проблема е, че и двамата смятаме, че преди да се впуснем в ипотеки, ремонти и нерви, трябва да живеем заедно. И тук идва логистиката - моето апартаментче е прекалено малко за двама души, реално в момента аз се задушавам понякога сама в него, ако сме двама ще се прескачаме пък и няма да има място за инструментите му. Той живее с родителите си, та аз да отида там също не е вариант, защото и двамата ще сме на нокти.
И двамата си ценим пространството. Сега покрай всички изследвания и глупости е имало моменти, в които просто искам да съм сама и да плача без никой да ме гледа.

Най-логичния вариант би бил квартира, но за двама души, които са закърмени с "цели се в собствен имот, другото е да гориш пари да изплащаш апартамента на хазяина" сега сме в лека екзистенциална криза. Най-накрая вероятно просто ще се премести при мен и ще видим дали ще може да издържим на тясно.

# 21
  • при моите деца .....
Привет!
Ени, благодаря за темата.
Бебе, стискам.
Чебурашка, да вземете най-доброто решение.
Селесте, много хубави снимки...
Искам и аз в Истанбул.
Лина, харесва ми находчивостта на детето.
И аз не вземам фалшиви болнични....
Даже като боледуваше детето си ходех на работо (сега съжалявам, а и жертвата ми не е оценена).
Излизах на пицария с приятелки.
4 часа....
Добре ми се отрази.

# 22
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви, момичета! Дано бързо отшуми и при двечките. Ще ги видя по-късно как са и ако има нужда ще си пусна ден отпуска.  Ей, аман. Няма зиме, няма лете, все някой е болен. Какво стана?!?

Чебурашка, ще си го решите, но аз от позицията на зрял човек ще си кажа, че не бих живяла с родителите ни, без значение чии са. Предпочитам здравословните отношения!

Али, приятна почивка!

Селесте, благодаря за снимките! Много красиво! Приятно да си изкарате и ще чакаме още снимки!
Преди няколко години, като бяхме на почивка в Алания, хотела беше в близост до джамия. Пристигането ни беше в 2 часа посред нощ и изживях голям стрес, като ревна онзи ми ти човек в 5 сутринта. Скочих от леглото в паника, защото мислех, че се случва нещо  ужасно! Сега ми е смешно, но тогава не беше! Как беше при вас?

Хубав ден, момичета!

# 23
  • Бургас
Добро утро!

В 4:57 беше първата молитва, но на фона на снощната беше супер кратка.

Чебурашка, дано вземете най-правилото решение! Пробвайте първо при теб, после винаги може да излезете и на квартира.

# 24
Добро утро!
И аз благодаря за снимките. Селесте, тия панталони защо си ги завела на екскурзия?
Чебурашка, отидете на почивка и хем ще поживеете заедно, хем емоциите от ваканцията ще ви дадат тласък да вземете правилното решение.
Буб, да са здрави децата вече.
Хубав ден!

# 25
Добро утро!

Бубе, бързо да се оправят децата, без усложнения и антибиотици! Аман от вируси по всяко време на годината..

Селесте, хубави снимки, да си изкарате много добре 🥰!

Чебурашка, и според мен първо в твоето жилище и квартира, ако ви е много тясно. Ние с ММ и двамата живеехме с родителите си и след това се пренесохме заедно в сегашното.

И аз не съм взимала болнични досега без да съм болна. За спиране на инвалидно място даже и не съм си помисляла.

Моето дете баба му вчера го взеха на връщане от Боровец, за да мога аз да постегна багажите. Следобяд ще идем да си я вземем.
Аз трябва да ида до офиса и до НАП, ама не би трябвало да ми отнеме много време.

Бързо да минава денят и да имате спокоен уикенд всички!

# 26
  • Бургас
Добро утро!
Бубе,бързо оздравяване на мъниците!
Чебурашка, ще вземете най-доброто решение!
И аз имам едно ходене до Нап,но не виждам кога. Има внесени осигуровки,а не са отбелязани 🤔

# 27
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Понаспах се днес, събудила съм се със Селесте, на която малко ѝ завиждам, ама малко Grinning
Бубе, бързо оздравяване от все сърце им желая Hug
От както имам ПИК и Ел подпис, много неща си спестявам, но ясно е, че има други, които не може без да се отиде.
Чебурашка, ако наистина е твоя човек, в живота има неща, пред, които малкото жилище е най-малкия проблем. Но пък въпреки всичко си е такъв. За да се обичате с неговите родители, по-добре е да не живеете с тях.
Исках още да поспя, дано да е по-късно през деня.

# 28
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Петък е...
Но за мен още месец денят от седмицата няма значение.
Нямам планове за деня.
Прекрасен петък!

# 29
  • София
Здравейте!

До преди малко чистих. Сега чакам пералнята, докато пия кафе. Малчо се събуди, след малко ще се храним. После почивка и четене.

Хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт