Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 209
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Добро утро!
Не съм спала цяла нощ. В 1ч ходих до аптеката,че големият цяла нощ повръща, а нямах нищо,какво да му дам. Даже и лимон. Трябва да заредя домашната аптечка. Уж пие натриев цитрат,но...не действа. И двамата не можахме да спим. Днес ще е тегав ден....

# 631
  • Бургас
Селесте, да ви води на много нови и далечни места,новата кола. Ако може по-често Wink
Аз пък нищо не давам на децата като повръщат. Само от време на време по една лъжичка вода.

# 632
  • Бургас
Благодаря ви, момичета! И аз така ѝ пожелах, да ходи по-далеч от Лидл Joy

Карз, да му мине бързо и друг да не прихване!

# 633
  • София
Добро утро!
Селесте, честито возило! С кеф да си джиткате насам натам!
Карз, дано бързо овладееш положението!
Боби, нека късмета бъде с теб!
Фонс, Hug
Гого да е пушка след ваксината.
Юбилея снощи беше супер. Заведението се представи блестящо. Юбиляра беше много развълнуван. Съпругата му подари разходка до Лас Вегас и близки интересни места. Grinning

# 634
  • Germany
Добро утро!
Селесте, честита кола! Със здраве да си я ползвате!
Карз, да отминава бързо повръщането при синът ти!
Боби, късмет и стиснати палци и от мен!
Изчезвам на работа аз. Дълъг ден ще е и днес...

# 635
Добро утро!

Селесте, честито и от мен, безаварийно и да обиколите много нови места 😊!

Карз, да се оправя бързо младежът. Много е кофти този вирус, но поне бързо минава.

Аз си взех два дена болнични, но малката още вчера беше добре и днес я пуснах на ясла. Сега имам непредвиден почивен ден и мисля да оправя из къщи и да отскоча до мола да потърся някоя рокля за първия ден в градината.

# 636
Нещо и мен ме напускат силите. Тичам като линейка насам натам, мъжО е все на работа, всичко аз… 😓
Честито возило, Селесте! Безаварийно и дълго да ви вози.
Мони, дано намерите решение.
Карз, дано вече е минало и при вас. И аз нищо не давам при този вирус.
Боби, успех! 🍀
Роди, много яка китка! 😍
Аз имам една хортензия, даже не знам какъв цвят ще е, че ми я подариха нецъфнала. Добре е, но догодина сигурно ще цъфти.
Ще имаме гости за уикенда, та трябва да чистя всичко от-до. Кога-не е ясно. За боя съм и аз, а вчера си купих и филажна ножица, та ще се фризирам сама. 🤪 Не намирам “моята” фризьорка и това си е.

# 637
  • София
селесте, честито! Да е здрав автомобила, много безаварийни и далечни пътувания с него!
Карзче, винаги първо давам въглен.

# 638
  • София
Здравейте, момичета!

Благодаря за палчетата за Гого. Боцнаха го. Поплака малко, но сега е добре. Хапна и ще се приспиваме след малко. Сложихме и ротавирусната. Засега не е кисел, няма температура. Дано се задържи така.
Аз седнах да пия кафе.

# 639
  • Бургас
И аз съм със следобедното кафе, макар че една дрямка пó ме влече, но ще ставам да правя мусака.
Направихме плажа днес, хапнахме в едно капанче и се прибрахме каталясали. Децата са по леглата, но мен дългът ме зове Wink От няколко дни сме на бърза храна, днес е време да сготвя, макар че Марто ми е сърдит, че ще ходя на заведение и ще ям няк'ви хубави неща, а той вкъщи гадости Joy

# 640
Карз, как сте?

# 641
  • при моите деца .....
Привет!
Карз, присъединявям се към въпроса на Мари, как сте?
Ени, почивай....
Сипах си вино.....
Наздраве!
Подготвих 2 комплекта документи, утре ще ги нося.
Ще искам май входящ номер....
Лека вечер!

# 642
Успех, Боби!
Наготвих голяма тенджера супа топчета, до уикенда не искам да мисля за храна;)
Карз, разпиши се, че те мислим дружно.

# 643
  • Бургас
Ох, момичета,извинявайте,че съм ви държала в напрежение и сте ни мислили ❤️
Добре е синковеца,явно нещо моментно,както беше при мен. Последно сутринта рано повръща, през деня не. Пи Вомитусхил еднократно и го пресече. За деня е изял няколко филийки препечен хляб и спрайт,това е. Но бил вече гладен.
Спал си е доста.
И неговият организъм е като моя!
При преумора,получавам тези неразположения, които ми казват ,,Спри!"
Та,добре е младежа. Напрегнат,забързан и дълъг ден беше и не успях да се разпиша
Благодаря ви,че ни мислите!

# 644
Селесте, честито ви возило. На нови и интересни места да ви заведи.
Добре, че този вирус е бърз. В сряда в 3 сутринта гостенчето повръща.
После пак, та цял ден. Викам няма да се обаждам на майка ме, пък и какво може да направи жената от 500 км.
В неделя ни тръшна и двамата с ММ. Мен ме разсипа от повръщане. Викам на децата оправяйте се. Калин чак се учи да Мери с термометър и изкара че температурата на баща му е 100Ф. Да кажа ли как си изстрелях до другата стая… оказа се 37.5

Общи условия

Активация на акаунт