Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 204
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • На брега на реката
Добро утро!

Тит, разсмя ме! Както винаги, мъжете са недоразбрали или пък драматизират. Слава Богу моят не е от драматичните, но все  е недорзбрал или не чул, не видял! Joy

Карзче, браво на синковеца!

Мони, от все сърце желая на твоето момче, да се оправи и това да е свързано с израстването!

С ужасни болки в гърлото съм от два дни, дори предната нощ не спах. От снощи започнах да редувам Трахизан и Хексоралетен и май има малко подобрение. Ей, от дете си патя от това гърло. Дано никой от внуците не го е наследил, че е кошмар.  Аз дето можех да пия ледена бира, но не и ледена вода, сега от 1 глътка и се тръшкам! Старост нерадост!

Лек ден, момичета!

# 646
Добро утро!
Буб, Тит, бързо да ви мине.
Боби, точно така. От нас палците, от теб почерпката!
Хубав ден!

# 647
  • Бургас
Добро утро!🍀
Бубе,Тит, пазете се и оздравявайте!
Хубав ден, момичета!

# 648
Добро утро!

Тит, оправяйте се!

Бубе,  ако искаш пробвай компрес с извара. Бързо да минава!

Снощи много весело изкарахме. Аз доволно нацелувах бебешки крачета 🥰

Края на другата седмица излизам отпуска и броя дните.

Спокоен ден, банда!

# 649
Бубе, голямата я почна с гърло. Вече е на антибиотик. Дано ви мине по-бързо.
Всички болни да се оправят!

Боби, стискам палци 🍀

Селесте, честито! Само на хубави места да ви вози. Какво избра след толкова обикаляне, коя красавица го привика 😃

# 650
  • На брега на реката
Благодаря, момичета!
Али, ако не отслабне до довечера,  ще направя.

Софийската ми внучка е с Т от събота. Ту вдига, ту я сваля. Весела е и си играе, въпреки,  че понякога е с 39.5.
Водиха я на лекар и няма нищичко. Няма сополи, няма зачервено гърло, не кашля, не е от зъби и изследванията са и добри. Тестовете за Ковид и грип А и Б са отрицателни. Докторката се чуди.
Хубавото е, че е в настроение и си хапва и играе.
Какво е това чудо, не знам?!

# 651
  • Germany
Добро утро!
Уморена съм, а е само сряда. Голяма лудница беше вчера на работа, днес ще е същото. Поне съм до обяд и мисля следобяд да се отдам на мързел.
Хубав ден на всички!

# 652
  • София
Добро утро!

Тази сутрин е мрачно и леко хладно. ММ отива към София по работа. Ние с бебето и четирикракото дете сме си тук. Вчера си купихме нов телевизор за хола. Доволна съм.
Болните да се оправят!

# 653
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, много странна ситуация, бори нещо с тази Т, но хубавото е, че явно успява да го пребори в зародиш и се чувства добре. При теб бързо да минава гърлоболът! Гаргара с вода и сода ме облекчава мен. Чувала съм и за вода за уста.

Руми, и твоето момиче да оздравява бързичко!
Колата е тъмносиньо BMW GT 320d, тъй пише в документите, иначе на мен това нищо не ми говори. Ще я разходим в неделя до Сандански и...сигурно това ще ѝ е за тази година. Joy

Тит, надявам се, че вие вече всички сте пушка!

Боби, стискам палци!

Мъфин, честита ви нова придобивка!

И тук е мрачно, не става за плаж, ще използвам да отида до ЛЛ за профилактичните карти на децата.

# 654
  • София
Добро утро!
Тит, Бубе и вие да се оправяте бързо!
Боби, Flowers Four Leaf Clover

# 655
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Тук е тихо, слънчево и прекрасно

От вчера

Утре - на работа.

Болните, оправяйте се!
Селест, безаварийно да си карате новата кола!

# 656
Буб, щерката е карала такъв вирус, като беше на годинка.
Селесте, ние в неделя заминаваме за Пловдив. Може да ти пиша в понеделник да се видим в Сандански, но зависи кога ще се прибираме, трябва и през София да се отбием.

# 657
  • София
Да споделя нещо интересно, който има път през Пловдив. Аз не знам дали ще успея да отида, а много бих желала.

# 658
Привет и от мен, вече на работа!

Болните да оздравяват бързо!
Бубе и при нас вирусът протече само с температура за 3 дни. За първи път ѝ се случи да няма хрема, кашлица или други симптоми. Дано е минал пикът и при тях и вече да се подобрява детето.

# 659
  • Бургас
Марѝ, ще се чуем, ние ще сме пак една седмица там.

Идеално време е за ходене по задачки, прохладно, минахме през личната, напазарувахме и се прибрахме. Чакам сега дружка да ме води на кафе.

Общи условия

Активация на акаунт