Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 470
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Ние планираме да посетим WHISPER OF LIGHTS. Помня миналата година Съни беше споделила страхотни снимки от Околовръстен път, предполагам че това ще е подобно и поне ни е наблизо

# 661
Селесте, представям си каква красавица е (колата де), как да не я хареса човек Joy
Бравос!
Ще чакаме снимки от разходката. Така и не съм стигала до Сандански в този живот.

# 662
Е, Руми, заповядай. Даже ти давам жокер- октомври месец. Хем е още топло, а ще сместите и фестивалът на кестените. Има ястия с кестени-  баклави, баници, кексове, домашна бира, вино, ох, чакам го с нетърпение.

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 15:10 от mariat

# 663
Рир, ако сме в района по това време и аз планирам да отидем.  Предполагам,  че ще е интересно.

# 664
  • На брега на реката
Добро утро!

Мари, това звучи много интересно. На кои дати ще е , знае ли се?

Мистерията при малката ми фея е разгадана. Вчера се появиха пъпки и официално  е с Коксаки. Беше много странно да не се знае какво е, така поне е ясно, какво я мъчи, милата! Не, че ми олекна де, ама иначе много се притеснявах за нея.
Благидаря ви, че ни мислехте!

Хубав ден, момичета!

# 665
  • при моите деца .....
Добро утро от Първа градска болница!
Бубе, стискам палци бързо внучката са пребори Коксакито.
Тит, добре, че бързо минава вируса.
ЕлиТ, много хубави снимки.
От вчера съм приета....
Дано вече се излекувам.
Те някои болести се лекуват в болница по-успешно.
Предишната нощ  като се закашлях не можах да си поема въздух...
Много е страшно, буквално се бориш за глътка въздух...
Изплаших и децата, Марти ме закара до спешното. Сутринта личния ме изпрати за приемане.
Добре, че намерих легло в София. Навсякъде е пълно, не е пневмония, а силно възпаление.
Е, в промеждутък между личния и тръгването - подадох документите.
Дано стиснатите ви пръсти помогнат.
Хубав ден!

# 666
Добро утро.
Боби, бързо да се възстановиши да те пускат.
Бубе,  и внучката де се оправи бързо. За пръв път чувам тази болест.

# 667
  • На брега на реката
Боби, дано бързо се оправиш! Да разбирам ли, че си кандидатствала за другата работа?
Ако е така, много силно ти стискам палци!

Съни, и аз наскоро го чух. То вече такива имена, че човек трудно ги помни, а пък и с номера взеха да ги кръщават вече /има вирус номер 5/!

# 668
Добро утро!
Буб, да се оправя малката. Боби, и ти също! Продължавам да стискам палци.
Буб, нямам идея за точните дати, защото изборите през октомври има възможност да то изместят. Ще питам.
Хубав ден!

# 669
Добро утро!

Боби, бързо да се оправяш и да те пускат! Стискам палци за новата работа!

Бубе, да се оправя детето.

Преди 7 години на този ден бях толкова безумно щастлива, че ревах цял ден. Моят Алечко днес празнува. Да ми е жив и здрав! Довечера ще ида да го намачкам, а в събота са тържествата. Стискайте палци времето да се оправи,  защото 10 деца не знам какво ще ги правим.

Спокоен ден, банда!

# 670
Али, здрав,  щастлив и с късмет да е малкият.

# 671
  • София
Добро утро!
Боби, бързо да те възстановяват там! Късмет с подадените документи!
Бубе, като имате диагнозата поне знаете какво лекувате. Да минава вече и да се наслаждава детето!
 Али, честит да е малкия! Да има все така грижовни близки около себе си!
Аз си чакам днес децата и баща ми. Вече са стигнали Търново. Сън не го лови като ще пътува.
Стиснете моля по едни палци, че отивам да правя едни изследвания. Предния път имах ужасни последици от вземането на кръв дълго време.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 08:00 от Rodiva

# 672
  • Germany
Добро утро!
Али, честит да е Алечко! Да расте здрав и обичан!
Боби, дали не е коклюш тази кашлица при теб? Дано бързо се повлияеш от лечението и се прибереш скоро вкъщи!
Аз след малко отивам на работа. Много ми е неприятно ранното ставане... Стиснете палци за големият, моля! Днес е на изпит и яко се е спекал, защото бил изпита с най-много скъсани всяка година.
Хубав ден на всички!

# 673
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, бързо оздравяване на малката!

Боби, скоро да си се прибереш вкъщи здрава! И да дойде междувременно хубава новина за кандидатстването!

Мони, успех на младежа!

Але, честит да е Алечко! Да е здрав, усмихнат и любознателен!

Роди, Flowers Four Leaf Clover!

Не мога да преценя още какво ще е времето, дали да се стягаме за плаж, или да си натискаме парцалите.

# 674
  • София
Добро утро!

Боби, бързо възстановяване!
Бубе, да се оправя бързо малката!
Мони, стискам палци момчето ти да вземе изпита!
Роди, късмет и на теб! Всичко ще е наред!
Али, жив и здрав да е малкият сладур!

Тук е мрачно. Ще изгрее слънце по някое време. Мъж и бебе спят, аз и кучето сме долу и пием кафе. Simple Smile  Е, аз пия поне.

Общи условия

Активация на акаунт