Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 469
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!

Бубе, да минава бързо, поне знаете, че е вирус и ще мине сам. И Михаела го кара на година и половина, после и ММ се зарази. Да знаете, че има голям шанс след известно време да се обели около ноктите или направо да паднат.

Боби, под наблюдение ще се възстановиш по-бързо, скоро да си удома 🤗.

Али, честито да е детето, много здрав, щастлив и безгрижен 🥰!

Мони, Роди, стискам палци 🍀.

Моето дете вчера го взех с температура от ясла, не че някой беше забелязал. Какво е това и при нас 2 дена температура, 3 дена добре и после пак. Продължава да няма никакви други симптоми и мисля да идем да ѝ пуснем едни кръвни и следобед на лекар. Не ми се искаше да я бодат сега и след 10 дена пак за градината, ама нямаме друг избор. Притеснено ми е от какво може да е..

# 676
  • Бургас
Засега времето е като вчера ,мрачно.Което действа супер добре на алергията ми,но така като гледам пак ще става топло.
Коксаки не е нов ,Съни, не го ли карахте в градината? Беше много модерен при нас по това време (заедно с въшките). Даже и ние с ММ го изкарахме. Известен е икато вирус крак-ръка-уста. Минава бързо.
Алечка, да е жив и здрав племеника ти!
Боби, ти как закъса така?

# 677
О, Лин, и двете сме пропуснали- въшките и вируса. Дано все така ги пропускаме.
Бел, може да има някаква инфекция.  Дано откриете причината.

# 678
  • София
Бел, дано откриете причината! Бързо да се оправи малката!
Детските градини са страхотни развъдници на какво ли не. Работя в такава и знам. Затова като забременях и веднага си останах вкъщи. Пък и имах нужда психически да си почина. Не от децата, от някои колежки..

# 679
  • На брега на реката
Бел, да се оправя Мишето!
На малката това и беше последната седвица в яслата, но не било писано, а много си обичаше госпожите.

Али, честито да е юначето. Да е здрав,  весел и щастлив!
Стискам палци за хубаво време и на Роди за изследванията!

# 680
  • София
Върнах се аз на работа вече. Нещо обаче не направихме съвсем изследванията, както трябва, ама карай. Вместо за инсулин лаборантката е пуснала само кръвна захар. Аз се учудих защо втория и третия път ме боде само от пръста, но вече беше късно. Тази глюкоза, която се пие обаче е кофти работа.
Бел, да се оправя малкото щураче. В детските и яслите доста им спада имунитета на деца с тези постояни бацили наоколо.
Децата и баща ми са вече в нас! Малко по-късно ще ги видя. Heart Eyes

# 681
  • На брега на реката
Роди, тази лаборантка не е в час.
Нали там си пила глюкозата, как пък не и хрумна, че при обременяване е най-добре, да се изследва КЗ и Инсулин. Пфууу, чак се ядосах.
Ами то си е натоварване и не се прави често, а и е важен Инсулина, то КЗ можеш и ти да си я измериш.
А платила ми си и за Инсулин?

# 682
  • София
Не съм плащала за инсулин. И аз го правя за пръв път и не ми беше ясно. Ама на нея трябваше да й бъде. Вече каза след 6 месеца чак можело. Ще видим утре ендокриноложката какво ще каже.

# 683
Роди, искаш да кажеш, че не може да се обадиш и да искаш да се изследва И инсулин, защото са взели кръв от пръст, а не от вена? Много кофти.
Стискам палци за сина на Мони.
Али, да е честито малкото Али! Здраво, усмихнато и щастливо да расте!

# 684
  • На брега на реката
Минало е вече,  но да си знаеш, че ако правиш пак е добре да са КЗ и Инсулин на 0, 60 и 120 мин и непременно гликиран хемоглобин.
Инсулина не се поема от ЗК и се заплаща трикратно.
Дано резултатите са добри!

# 685
Честито да е малкото Али!
Боби, в болниците имат повече клиничен опит, та бързо ще те вдигнат  на крака.
Буб, hands foot and mounts е много срещана при малките. Много заразна и бързо минаваща (поне при Калин мина обрива за 2 дни, но заради контактите си бяхме седмица в къщи) Тук в БГ разбрах, че и нокти падали, в САЩ си беше като шарка.

# 686
  • Germany
Отметнах и днешният ден и вече съм се опнала на дивана.  Пак е много горещо при нас, едвам се прибрах... Боли ме и кръста и врата. Добре, че имам час за ортопед за вторник. 4 месеца чакам... Големият е доволен, според него е взел изпита. Благодаря ви за палците!

# 687
Бързо възстановяване и успех в другото начинание, Боби!
Тези дни не съм на център, на обяд ми пада кръвното, вечер се качва. Чух се с кардиолога, от утре ще сменя схемата на лекарството за кръвно.
Поваля малко и разхлади. Харесва ми. Само да не ме боли главата.

# 688
  • Варна
Поздрави на всички
Тъкмо се бях отчаяла с възпален нерв на скалпа, ама полека започнах да си движа врата вляво. Не мога още да се среша, толкова е чувствителен скалпа вдясно.Започнах с магнезиия и милгама
И обезболяващи.
Чета и други дружки имат проблем
Да минава

# 689
  • Бургас
Алечко,честито да ти е рожденичето! Много да ви радва!🍀

Болничките да оздравявате бързо!

Този вирус - ръка,уста.... Не съм го чувала!

Боби,бързо да се оправиш и да се прибереш у дома! Успех на кандидатстването!🍀🙏

Общи условия

Активация на акаунт