Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 486
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Germany
Стана обяд докато се разпиша... Големият се е схванал, а Ина нещо не е във форма и ми е притеснено. Ще отидем чак привечер на плаж.

# 151
И аз не съм наспана. Усетих и земетресението в 3.57 ч.
Роди, приятна ваканция.

# 152
  • София
Ние вече сме на правилната дестинация след 15 часа шофиране -Бавария.
Наздраве!

# 153
  • при моите деца .....
Добре мина днес в София.
Допадна ми ръководителката на обучението...дано е успешен финалът. (Като приключи, ще уточня)
Свекърът е добре след операцията на перде, все още замъглено, но вижда....
ММ се прибра, ще си сипя вино.
Наздраве!

# 154
  • Бургас
Ехее, какъв е този отпускарски сън до 8! Къде сте? Ха, добро утро!

Боби, стискам палци за успешен финал! После ще го полеем Simple Smile

Роди, коктейлчето изглежда примамливо, бих се освежила с едно. Приятно да ви е!

Бел, някак се очакваше така да протече почивката ви, ама карай, ще си знаеш за другия път. Готино е всеки да си има компания, но с малки деца е трудно.

Днес ще стягам пак дисагите, че с децата заминаваме за седмица на село.

Хубав да е денят ви!

# 155
  • Germany
Добро утро!
Много рано се събудих и не можах да заспя пак. Ще съм кисела днес...
Хубав ден на всички!

# 156
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Наспах се аз, но гърба ме боли, все едно вчера съм копала Grinning Трябва ми масаж Wink
Роди, завиждам ти за Бавария. Ако щерката учи там, ще имам оправдание и причина редовно да посещавам онези земи Yum
Бел, родителите може да се разбират, но децата не, както и обратното. Ние рядко сме ходили така общо, точно поради тези причини, но с на ММ брат му почти винаги, там и децата, и ние сме в синхрон.
Днес ще ходя да купувам бебешки неща, ми то ми идва да купя всичко Grinning
Трябва и малко пазар, вчера тиквичките се получиха чудесни, днес пак бързо ще готвя-едни гюведжета.
Али, как върви драмата? При мен също има такава на единия обект , вчера разбрах, пълни глупостите, чак ми е смешно. Ама всъщност е трагично.
Хубав ден ви желая!

# 157
  • Бургас
Наспах се аз, но гърба ме боли, все едно вчера съм копала Grinning
И мен кръст и гръб, щото снощи ММ излезе за по бира с приятели, а аз нали съм си много оправна, слизах до мазето за каси с празни шишета, че майка иска да вземем към село. Покрай празните натоварих и пълни, че да имаме вкъщи и ей, на, схванах се.

# 158
Добро утро!

Ети,  при мен като при теб. Много бурно и драматично. Ако не бях участник щеше и да е смешно... Големи хора. Измислихме решение, обаче и сега ще видим какво ще стане.

Аз не обичам да почивам с други хора. Женското море го изтрайвам, защото е 3 дни и все пак си харесвам приятелките, ама за седмица... 😁 Еле единствената ми седмица за почивка... Тц.

Роди, веселооо!

Селесте, за бой си!

# 159
  • София
Добро утро!

Седнах с кафето. Имам и Активия за закуска. Гого ми хвърля такива усмивки, че се разтапям. Heart Eyes 

Хубав ден! Heart

# 160
  • Бургас
Почивката с малки деца е всекидневното крякане по децата,само че в друг град Simple Smile  Колкото по-големи стават, по-лесно е. Мяташ ги в басейна и толкова. Номера е да издържиш постоянното им пуфтене за щяло и нещяло.
Не съм се наспала, ама не защото правих нещо съществено, ами защото просто съм мързелива и обичам да спя. 

# 161
  • Бургас
Добро утро!🍀

# 162
Ооо, Лин, чакай да започнат да се тръшкат.
Ей, тогава се пропих JoyJoyJoy

# 163
  • Germany
Почивката с тинейджъри е също изпитание за нервната система 😉
Аз в крайна сметка заспах пак и станах преди малко. Сега отиваме до Аутлета.

# 164
  • София
Нас ни събуди телефона по служба още в 7, но гледката от терасата беше невероятна.

Сега отиваме до Мюнхен малко на разходка. Няма как да сме наблизо и да го пропуснем. Heart
Иначе по път и Австрия много ми грабна сърцето.
Вчера увещаваме децата - едното да идва в Германия, другото в Китай, третото където реши. А ние в годината  ще бъдем по няколко месеца при всяко от тях и останалото време на море в Гърция. Joy
Селесте, да се оправяш по-бързо, че е неприятно! Мама ще те излекува! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт