Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 965
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
За няколко дена съм си в Бг и времето ми минава освовно в срещи с драги на сърцето ми хора. ❤

Иначе- маникюр, педикюр, козметик, фризьор, боя- пълна програма. 💅💇♂💆♀

# 511
За днес - видеоразговор с приятелката ми на по питие.
Запалих няколко свещи у дома, утре ще оправям маникюра, но ще добавя и други неща от утре. 🍸

# 512
  • Mediterraneo
Бях три дни с приятелки на Майорка. Времето спря( то при нашите срещи винаги е спряло, все сме си на по 16).

# 513
  • на брега на морето
Карах автоматик. Това бе моето предизвикателство. Успях. С малко подскачане, но нищо. Joy Горда съм от себе си.Blush

# 514
# 515
Закарах мъжа на събиране в едно село и не успях да се измъкна бързо, та домакинът не ме пусна да си ходя. Очаквах голяма скука с коч-компанията, но за щастие новата жена на домакина се оказа моя позната, с която си изкарахме чуден следобед на припек в два висящи стола и с няколко котки.
Сега ще гледам мач, после ще мързелувам с хубава книга.

# 516
Седнах и си преписах няколко рецепти в теърадките!
Това и аз трябва да направя...някой ден.
След уморителна смяна се зарадвах на нови кухненски шкафове, монтирани от ММ.

# 517
  • Бургас
Доказах нещо на себе си - че мога !
Чудя се защо съм го отлагала с годините!

# 518
След Димитровден имало 3 дни "миши дни", в които не се работело/особено от жени.
Мисля да го спазя Blush

# 519
  • София
И на мен ми се иска да мързелувам, но уви....
Иначе, имах много активен уикенд. Съботата започна с йога, после над 15 000 крачки, вчера - работа в градината, оплевих си розите и им се радвах, после слънчева разходка в гората. Наснимах се на шарени, есенни листа.
Надявам се да съм компенсирала поне малко обездвижването през седмицата.

# 520
Три дни бях сама. Колко е хубаво да си сам и никой да не ти цапа и разхвърля. Също и да не се караш с някого. Но от вчера всичко дойде постарому. Брат ми се прибра и пак се започнаха с караниците.
Относно отлагането и страха, че няма да се справиш с нещо, е неоснователно. Всичко е в главите ни. Имам навика като ме е страх от нещо, да не го направя поради страх от провал и разочарование, или да го отлагам колкото може във времето. Но когато го направя, си казвам "Ето. Не е било толкова трудно. Справи се. Бори се с този страх. Ти можеш да се справиш с всичко, колкото и да е трудно."

# 521
Наслаждавам се на прекрасно пътешествие

# 522
Купих домашни халати за мен и малката дъщеря

# 523
Облякох си най-красивата блуза днес и се чувствах хубава на работното място.

# 524
  • Бургас
Завита в леглото, наслаждавайки се на скандинавски филм! Любимо!❤️

Общи условия

Активация на акаунт