Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 969
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
И аз го гледам от излъченото по БНТ- през Нетера. Дублажът малко ме дразни, не сам по себе си, а как е направен, но се преживява.

# 541
  • София
Чух се с приятелка, с която не се бяхме чували и виждали отдавна. Много хубаво ми стана. И много се заредих от този разговор.

# 542
Цял ден обикалях най- любимия ми град. Без крака съм, обаче кеф цена няма

# 543
Извинявайте, че малко отклонявам темата. Както споменах, много искам да Видя този сериал Пограничен град. Виждам, че уж епизодите ги има качени в сайта на БНТ, но не ми се отварят, а другаде не го намирам. Къде го гледате?

# 544
Аз го гледам качен в библиотеката на Нетера.

Днес беше много приятен ден.
Купих си нови купи за супа и чаши за горещи напитки. Направих си страхотна разходка с книга в ушите, после кана хубав чай.
Следобедна дрямка.

# 545
Значи е само по платените платформи с регистрация и абонамент.

# 546
Купих си червило и си налях чаша вино.

# 547
  • Mediterraneo
Поръчах си козметика и дрехи. Отпуснах му края с последната получена заплата за годината.

# 548
  • София
Вчера гледахме с децата Гунди. Много е хубав, само ми се развали удоволствието, защото беше пълно с деца и тийнейджъри, на които явно им беше скучно, то не беше приказване, кикотене, ритане по седалките ни....

# 549
Купих си червило и си налях чаша вино.

О, и аз си купих червило вчера, а вечерта изпих две чаши шампанско.
Отдавна не ми се беше случвало.
Не пиенето на шампанско (по принцип много обичам) а пиенето на алкохол въобще.

# 550
  • Fairbanks, Alaska
Гледам на живо скандинавските сериали
На местата на които ходя, вече се стъмва в 4
Започва сезона (до април), в който всеки ти казва аз няма да излизам, не ми е добре
Колко на север е това? Би трябвало да е зад Поларният кръг.

# 551
  • Mediterraneo
Бърза уговорка с колеги за по кафе. Ще отидем до работа да си вземем последните бакшиши Simple Smile

# 552
Включих се в една дарителска кампания.

# 553
Цял следобед лежах на дивана, вратата на балкона беше открехната и усещах приятно галене от топлите лъчи на есенното слънце, дремнах, после пих кафе, гледах филми, а точно сега докато пиша се чува чуруликане на птичка.

Напоследък не спя добре, отделно имам разни тревоги в работата и по друг повод, което ме изтощи.

# 554
Близо 29 000 крачки. Рекорд

Общи условия

Активация на акаунт