Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 972
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Извинявайте, че малко отклонявам темата. Както споменах, много искам да Видя този сериал Пограничен град. Виждам, че уж епизодите ги има качени в сайта на БНТ, но не ми се отварят, а другаде не го намирам. Къде го гледате?
Аз го гледам във film4e.com

# 556
Бях на педикюр.

# 557
Разхождам се на слънце и се наслаждавам на сезона и хубавото време. Златна есен!
Е, купих се едно и едно шалче в красиви есенни цветове.

# 558
Току- що оправих маникюра.
Чакам да изсъхне и отпрашвам на шопинг, защото имам да търся два официални тоалета за поводи и съответно обувки към тях.

# 559
Извинявайте, че малко отклонявам темата. Както споменах, много искам да Видя този сериал Пограничен град. Виждам, че уж епизодите ги има качени в сайта на БНТ, но не ми се отварят, а другаде не го намирам. Къде го гледате?
Пробвам да го отворя там, но не се получава. От други браузъри изобщо нямам достъп до този сайт. А на телефона ми иска потвърждение с СМС, че съм човек. В този СМС дали няма някаква уловка.

# 560
  • Бургас
Не съм пускала никакъв смс.
Пробвай няколко пъти без смс.
Аз гледам без проблем.

# 561
Сега успях да го отворя през телефона ми. Благодаря!

# 562

И аз пробвах от там, защото в каталога, качен в Нетера липсва една от сериите. Влезнах без проблем и сега ще си изгледам епизода в тази компания (попремръзнах навън).

# 563
  • Бургас
А моята компания за филма беше това кафе 😍

Сега ще си направя една апетитна шарена зелева салата и продължавам с филмовия маратон 😍

# 564
  • Mediterraneo
Релаксирам след прекрасна вечер с приятели.

# 565
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Карах. Hug

Имам книжка и шофирам от 10 години, но основно в София. В гадния скапан трафик....

Този уикенд минах със старата ми удобна бричка 400 км. С децата! Joy

Изморена съм, но се чувствам удовлетворена.
До сега все ми е било притеснено, но сега, и най-вече тази година ми се отдаваха възможности да шофирам извънградско. И ми харесва. Справям се Stuck Out Tongue Winking Eye

Гордея се със себе си!

# 566
Отдавна не съм се разписвала тук 😌 току що си запусах час за косметична процедурка на лице☺ последният месец бях болна, пътувах, преместих се 😃 използвахме хубавото време, което беше на наша страна 😇 затова днес отивам на йога, на обяд на козметик, и после ще си направя педикюрче, така го виждам деня ☺

# 567
  • При децата ми
Почивните дни доста домакински задължения отметнах /както почти всяка събота и неделя/, успях и да се къносам.

# 568
  • Mediterraneo
Видях се с жената, която ще замествам 3 седмици, успокоих се, че ще успея с работата.

# 569
Поспах следобяд.

Общи условия

Активация на акаунт