Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 975
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Прибрах цветята от балкона вътре. Наредих ги. Обичам да се занимавам с такива неща. Утре ще почистя балкончето сутринта, че вечер много рано се стъмва.

# 571
Купих си нови пътеки за кухненския бокс.
И резултатът от цитонамазката е добър, успокоих се.
Сега пия кафе и си релаксирам преди нощна смяна.

# 572
  • Mediterraneo
Пренаредих си гардероба, прибрах летните дрехи и сандалите, само дано скоро захлади.

# 573
  • София
Отдадох се на шопинг. Купих си клин, чифт дънки, джинси, блуза и една малка чанта.

# 574
Оправих си цветята, садих нови, изхвърлих някои изсъхнали, почистих едната тераса. Винаги ми действа добре. Тъкмо влязох вътре с идеята да се опъна на дивана и малката стана от сън. После ги заведох с баткото на сладкарница.

# 575
  • Mediterraneo
Отметнах малко бюрократична работа.
Получих две пратки, които чаках цяла седмица.

# 576
Общо взето си почивах и гледах телевизия. То и с този режим на водата няма какво да правя. Стана още по-строг. Ако не завали дъжд, и то да вали няколко дни, се очертава да не се къпем, перем, чистим и готвим, ако има вода по 2 часа през деня и 2 часа вечерно време. Потискащо и депресиращо е този режим на водата. Плевен се превърна в пустинно място.

# 577
  • на брега на морето
Изиграх си добре картите( в преносен смисъл).

# 578
Изхвърлих стари буркани, пластмасови кутии, подредих си дрехите, олекна ми. Следобед ще идем на разходка и пазар с мъжа ми. Времето е чудесно и ще се възползваме от слънцето. В болнични съм и гледам да свърша някои неща, които отлагам заради работата.

# 579
  • София
Отметнах няколко задачи днес.... Не успях да бъда полезна на приятелката ми ,но се надявам до довечера моята работа да се е опекла !:sweat: Само по лекари се ходи напоследък Flowers Hibiscus

# 580
  • При децата ми
Обядвах с мама. Heart

# 581
Учих се да се усъвършенствам в сгъването на дрехи, за да бъдат по-прибрани и да не се разгъват при вземане. Гледах видеа за сгъване в youtube и бях вземала един панталон, блуза, мъжки слипове, бикини и тениска. Също така гледах видеа в youtube. как се шият тези snap buttons, копчета с щракване. Ама хич ме няма в шиенето на ръка. Мога да закърпя някаква дупка на чорап или блуза, колкото да е закърпена, а не да е красиво. Искам на четирите си калъфки  да сложа такива копчета и да не се цапа възглавницата. В момента слагам безопасни. Дали ще се справя със зашиването на тези копчета, не знам. Водата я спряха още по-рано днес и си рекох да взема нещо да понауча, че и без това няма какво да се прави без вода. Общо взето уча се сама на онова-това и се боря с живота. Няма кой да ми покаже вече. Татенцето можеше да шие много добре. Като шевна машина беше.
Искам и аз да можех да обядвам с мама и тати, да се разхождам с тях. Колко искам да ги прегърна силно и да им кажа колко много ги обичам и колко много ми липсат. Cry

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 18:02 от Анонимен_7

# 582
Това с режима на водата е някакъв ужас!
Ние направихме голяма разходка до съседния град. Нещо като шопинг терапия, да се поразсеем и да не мислим непрекъснато за кучето. Та тая разходка ми коства 1/3 от заплатата 😁 Пазарувахме точно като луди в маниакален епизод.

# 583
  • Mediterraneo
Аз занесох торба дрехи за рециклиране и друга дарих в чарити шопа.

# 584
Аз върнах една пратка. Куриерът ме похвали, че моите пакети винаги са безупречни, а някои му връщали раздърпани и разкъсани. За мен това означава отношение и уважение към вещите и към хората.
Направих една питка за зълва ми и дъщеря и. Сварих си и тиква с прясно мляко и малко захар, много обичам. Така ми правеше баба ми, когато бях дете.❤

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 20:15 от #Frozen#

Общи условия

Активация на акаунт